- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
Inanamıyorum böyle insanlara ya,başta seni kızımdan bile daha çok severim senin icin ölürüm biterim,sonra bir kalemde bitirirler işi.benimde öyle bi kv adayım oldu aman ne çok seviyordu bir görsen.biz gelin hayal ettik ama Allah bize en iyisini en güzelini nasip etti diye dualar etmeler adaklar adamalar..sonra yok belladonna soğuk davranıyor ona bişeymi yaptık,yok eviniz bize yakın olsun anahtar olsun bende ben siz gezerken evinizi temizlerim vs.gerek yol diyordum kızım ben sana nasıl kıyayım ben temizlerim evini yemeğini Yaparım senin elini sıcak sudan soğuk suya sokturmam evimin sultanı olacaksın falan :) Haha bende inanıyordum tabi Allahtan yinede erken farkettim insanın Gözünü iyi boyuyorlarAilesinin sözünü dinlemedim diye:) kendi kararlarımızı kendımız alamıyorduk aılesı hayatıma yön verdi hep
ya bi akşam biz bunlara gittik
kayınvalide mutfağa gitti tabak hazırlamaya
dedim gideyim ucundan tutayım
kızı zaten orda da o pek bi şey yapmıyor yani kızlarına hiçbir şey öğretmiyorlar neden bilmem
arkamdan sözlüm geldi yardıma
ya allah aşkına 7 tabağı 4 kişi hazırlar mı
gidin tek başıma yaparım ben
nasıl bi şey bu ya
benimki siler süpürür paspas yapar yün bile yıkar
"ama sadece anneme yardım ederim" dedi
dilimin ucuna geldi "bizde ihtiyacı olana yardım edilir anan beceriksiz galiba" diye
ama tabi ki demedim
Inanamıyorum böyle insanlara ya,başta seni kızımdan bile daha çok severim senin icin ölürüm biterim,sonra bir kalemde bitirirler işi.benimde öyle bi kv adayım oldu aman ne çok seviyordu bir görsen.biz gelin hayal ettik ama Allah bize en iyisini en güzelini nasip etti diye dualar etmeler adaklar adamalar..sonra yok belladonna soğuk davranıyor ona bişeymi yaptık,yok eviniz bize yakın olsun anahtar olsun bende ben siz gezerken evinizi temizlerim vs.gerek yol diyordum kızım ben sana nasıl kıyayım ben temizlerim evini yemeğini Yaparım senin elini sıcak sudan soğuk suya sokturmam evimin sultanı olacaksın falan :) Haha bende inanıyordum tabi Allahtan yinede erken farkettim insanın Gözünü iyi boyuyorlar
İnanılmaz benziyor olay biliyormusun? benımkının kızkerdesı vardı bildiğin prenses gıbı orda otururdu abısı hazırlardı sofyayı salatayıda yapardı kızı orda otururdu tabıı yenı gelınım ya benı ayağa kaldırmadılar herkez ailesine düşkün olur ama bunlarınki cok garipti öyle görmüşler işte bilmiyorum ya cok tuhaf ben aklımı oynatıyordum daha bunlar hiç birsey degıl ılerde olacakları gör
Yok canım Karadenizli degil, kendi yöremden iç Anadolu yani.ama her anneci Karadenizli olacak diye bişey yok,benim tanıdığım cok Karadenizli var valla anasınada karısınada cok iy davranır,adam gibi adam olmanın yöreyle ilgisi yokki.ama anlaşma konusunda haklısınız,farklı kültürlerin harmanı zor oluyor illa bi sıkıntı çıkıyor Buda iliskiye yansıyor malesefbu da mı karadenizli?
ya seninkiler tam olarak nereli?
bi de bunların bi dayıları var adam resmen almış ailesini basmış gitmiş ve gerçekten akrabalar arasında en düzgün onlar var
yapan yapıyor demek ki
Yok canım Karadenizli degil, kendi yöremden iç Anadolu yani.ama her anneci Karadenizli olacak diye bişey yok,benim tanıdığım cok Karadenizli var valla anasınada karısınada cok iy davranır,adam gibi adam olmanın yöreyle ilgisi yokki.ama anlaşma konusunda haklısınız,farklı kültürlerin harmanı zor oluyor illa bi sıkıntı çıkıyor Buda iliskiye yansıyor malesef
Inanamıyorum böyle insanlara ya,başta seni kızımdan bile daha çok severim senin icin ölürüm biterim,sonra bir kalemde bitirirler işi.benimde öyle bi kv adayım oldu aman ne çok seviyordu bir görsen.biz gelin hayal ettik ama Allah bize en iyisini en güzelini nasip etti diye dualar etmeler adaklar adamalar..sonra yok belladonna soğuk davranıyor ona bişeymi yaptık,yok eviniz bize yakın olsun anahtar olsun bende ben siz gezerken evinizi temizlerim vs.gerek yol diyordum kızım ben sana nasıl kıyayım ben temizlerim evini yemeğini Yaparım senin elini sıcak sudan soğuk suya sokturmam evimin sultanı olacaksın falan :) Haha bende inanıyordum tabi Allahtan yinede erken farkettim insanın Gözünü iyi boyuyorlar
bu da mı karadenizli?
Benimki Orduluydu .. Anasının yanında süt dökmüş kedi gibiyditamam annecim sen nasıl istersen komık geliyordu bana ..Sanki patronu gelmıs yanına
ya seninkiler tam olarak nereli?
bi de bunların bi dayıları var adam resmen almış ailesini basmış gitmiş ve gerçekten akrabalar arasında en düzgün onlar var
yapan yapıyor demek ki
Banada öyle diyorlardı belladonna cok soğuk vs.bide oğluna diyorki aman sakın belladonnaya söyleme oğlum kız alınmasın diyor bak bak.halbuki öyle diye diye sogutmakmış maksadı.anneci diye demedim soğuksun demiş diye dedim
pofuduk çok suratsız
iki lafından biri hakaret
acaba pofuduk neden suratsız
Benimki Ordulu ..Annesının yanında süt dökmüş kedi gibiydi
oy oy oy sanki benım geçmişim aynısını yaşadım sadece söz olmadı arada ama 9 senem bir ana-oğul için ziyan olup gitti çünkü benım başım açık ben ayıplı bir insandım bu yuzde anası olacak sahıs benı gelip isteyemezmiş millet ne dermiş arkasından.....
sonracığıma canım herşeyim kocacım çıktı karşıma 3 ay içinde nişanlandık 8 ay sonra evlendik ALLAH ıma bin kere şükürler olsun ki o kadın beni istemedi şimdi hayatım kabus gibiydi kaynana altında yaşayacaktım o ne derse o olacak ben bir hiç olacaktım
ALLAH tan herseyin hayırlısı canım inanki senin için daha iyimi bence bu böyle kaynana ve kocayla ömur geçmezzz.
not:ben nişanlandıktan sonra benı ayıplı gören o şahıs ve oğlu gelip benı istememek benle evlenmek için yalvardı ağlamalar neler neler
Banada öyle diyorlardı belladonna cok soğuk vs.bide oğluna diyorki aman sakın belladonnaya söyleme oğlum kız alınmasın diyor bak bak.halbuki öyle diye diye sogutmakmış maksadı.
Düsün bak şimdiden yüzüne böyle söyleyen ileride ne yapar? Bide annesinin seni istemediğini söylüyorsun,bunlar benim için ölüyorlardı zamanında.ben Nişanı attım ses bile çıkmadı,bana başta aman kızım ayrılırım falan deme kalp krizi geçiririm ben bütün hayallerimi sizin üzerinize kurdum diyordu.böyleyken bile attım Nişanı bohça almaya Başkasını yolladılar dahada aramadılar.seninkilerde böyle olacak sen çabaladıgınla kalacaksın.ah ne salakmısım diyeceksin canımkomşu işte.
hakkında hayırlısı olmuş o zaman. mutluluğun daim olsun.
yok benim direk yüzüme söylüyorlar.
Düsün bak şimdiden yüzüne böyle söyleyen ileride ne yapar? Bide annesinin seni istemediğini söylüyorsun,bunlar benim için ölüyorlardı zamanında.ben Nişanı attım ses bile çıkmadı,bana başta aman kızım ayrılırım falan deme kalp krizi geçiririm ben bütün hayallerimi sizin üzerinize kurdum diyordu.böyleyken bile attım Nişanı bohça almaya Başkasını yolladılar dahada aramadılar.seninkilerde böyle olacak sen çabaladıgınla kalacaksın.ah ne salakmısım diyeceksin canım
Düsün bak şimdiden yüzüne böyle söyleyen ileride ne yapar? Bide annesinin seni istemediğini söylüyorsun,bunlar benim için ölüyorlardı zamanında.ben Nişanı attım ses bile çıkmadı,bana başta aman kızım ayrılırım falan deme kalp krizi geçiririm ben bütün hayallerimi sizin üzerinize kurdum diyordu.böyleyken bile attım Nişanı bohça almaya Başkasını yolladılar dahada aramadılar.seninkilerde böyle olacak sen çabaladıgınla kalacaksın.ah ne salakmısım diyeceksin canım
Benımkide resımler falan asmıs duvarlarına benı bütün sülalesiyle tanıştırdılar:) oglu bana bırsey ıcın kızınca anası kıyametı koparıyolardı bir evlilik teklıfı yaptılar ınanamazsın boğazın orda butun sülaleyı toplamışlardı kadın her gün beni arıyordu :) sen bizimsin yanlızca bızım .. arkamdanda oğluna nerden buldun bunu bu kadar bekledın ama degdı prenses gibi dıyormus hep ne hayallerı varmış benımle ılgılı anasının aman allaha havale ettım ya 7 aydır kan kustum
ya ben kaçırdım sen neyi kabul etmedin tam olarak da bozuldu?
Biz ev alacaktık ama bızı kıraya atıp kendısıne ev aldırdılar hemde lüks ev omur boyu calısıp onların borcunu odeyecektık kendimizde kırada
Bir ilişki 9 yıllıksa,büyük bir ihtimalle bluğ çağında başlanmış bir ilişkidir.Yoksa 2 yetişkin insan 5 sene 10 sene ilişki sürdürmez bir sonuca bağlar.kayış koptu, 9 yılım ziyan oldu, ben ne aptalmışım gibi şeyler düşündüm ama başlık için hiçbirini seçemedim.
eski konularımı bilen bilir diyerek klasik bir giriş yapayım.
9 yıllık sevgilimle kasımda sözlendik, ocakta ayrıldık.
ayrıldık da denir mi bilmiyorum, "ailem daha bilmiyor, söyleyemedim" diyor. yüzüğünü çıkarmıyor. gelip bohçasını almıyor.
neyse, anlatmak istediğim bu değil.
ya ben ne kadar aptalmışım. ne kadar gerizekalıymışım. benim 9 senem boşa geçmiş.
bi insan bu kadar mı annesinden korkar? bi insan hiçbir kararını nasıl kendisi veremez?
ya sen 26 yaşında adamsın, askerliğini yapmışsın, çalışıp para kazanıyorsun. ne demek "annem seni istemiyor"? sen eşşek başı mısın? annen senin yatacağın, yaşayacağın kadını seçme hakkına nasıl sahip olabiliyor? ya hangi zamandayız?
cidden çok doluyum, düzgün ve sıralı yazamıyorum, 3 ayda 9 yıllık ilişkinin ebesi bellendi. bu kadar söyleyebiliyorum.
anlatsam çok uzun olur çünkü, sıkmak da istemiyorum.
sorumu sormayı unutmuşum editleyeyim: bu ana kuzuluğu benimkine has bi olay mı yoksa erkeklerin geneli böyle mi?
Banada diyorlardı canım nerden buldun bunu falan diye.tanıstırdıkları kişilerde ay senin kızkardeşin falan varmı diyordu kv adayıda benim gelinim bitane ondan başka yok oh onuda biz aldık o bizim maşallah deyin kızıma diyordu.ay ne benzer Şeyler duymusuz ya demekki bu versiyonlarıda böyleBenımkide resımler falan asmıs duvarlarına benı bütün sülalesiyle tanıştırdılar:) oglu bana bırsey ıcın kızınca anası kıyametı koparıyolardı bir evlilik teklıfı yaptılar ınanamazsın boğazın orda butun sülaleyı toplamışlardı kadın her gün beni arıyordu :) sen bizimsin yanlızca bızım .. arkamdanda oğluna nerden buldun bunu bu kadar bekledın ama degdı prenses gibi dıyormus hep ne hayallerı varmış benımle ılgılı anasının aman allaha havale ettım ya 7 aydır kan kustum
Bencede öyle,o Yüzden iyi düsün yapabilecekmisin?şimdi değişmiş gibi davranır ama nişanlın hep anneciymiş şimdiden sonra değişecek değilvalla burda anladığım kadarıyla beni aslında istemiyor değillermiş. fıtratları buymuş. istediklerine de böyle davranıyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?