9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

aynı fikirdeyim. birkaç konuşmayla sorunlarımı pekiştirerek ifade ettikten sonra düşünmesi için bırakacağım zaten.

Gidip o düşünme zamanını senin söylediklerine anti tez bulabilmek için harcayacakmış gibime geliyor bana matmazel

O deil de, hani demiş ya işte sıkıntıya düşersek sen düşünürsün, ben mi gögsünde yumuşatıp voleye cakma konularında iyiyim bilemiyorum ama ne zaman öyle bir şey duysam benimkinden, tabi ki düşünücem zekalıyım, sen de düşüneceksin çünkü zekalısın beraber de aşıcaz çünkü biz süperiz diye karşılığını veririm. Ehehe doğru ya deyip susar, sorun çözülür .
O gazla da zaten zamanı gelince hallederiz. Hani yorum yaparken erkek adam ekmeğini taştan çıkarır yorumu falan yapılıyor ama benimkine bunu aynen böyle desem "bu ellerle mi? ne taşı ya? ben beden işçisi değilim, bana yapabileceğim şeyleri söyle, ben sana kadınsın duygusal ol biraz gibi bir şey diyor muyum?" diye olayı çok farklı bir yere taşır. Hadi bakalım al sana basit bir olay oldu sana siyaset meydanı.

valla onu ben desem "ben sana ev verdim sen beğenmedin, vardı benim evim" der, "hani kadın erkek eşitti hem tek kuruş harcamayacaksın hem istediğin yerde oturacaksın nerde öyle kolay hayat" der.

"illa orda oturucaz" demiyor zaten. "orda otursak kira derdimiz olmaz daha iyi şartlarda yaşarız, tadilatını da gönlümüze göre yaptırıcaz her şey yeni olacak evin içinde masraf istemeyecek kiraya gitsen bi de vakti geldikçe onunla uğraşacaksın burda o sıkıntımız da olmaz, bi on seneye de birikenle ev alırız onun da kirası gelir, maddi durumumuz çok daha iyi olur. ama sen yine de orda oturmak istemiyorsan kiraya çıkarız." diyor.

bi de bana "pofuduk o ev boşalıyor, böyle böyle oldu, orda oturmak ister misin" dese belki en azından bi düşünürdüm ihtimal dahilinde olurdu. ama önüme tek seçenek olarak sunulunca olay ister istemez güç mücadelesine döndü. ya beni hiç tanımamış ya da onun isteklerine hep saygı duyduğumdan kabul etmeyeceğimi düşünmedi. bilemedim.

Ben sana ev verdim sen beğenmedin'i duyarsam savaş boyalarımla, konuşan sen değilsin babanın parası. Bana kendi emeğinle gel de konuş demek istemiyorum, istersen bu bahsi kapatalım derdim. (ama pek ala demiş de oldum )

Ya işte benzer şeyi ben de söyleyebilirdim, ikna etmeye de çalışırdım ama benimki baştan dedi ki, tamam iyi güzel para biriktiririz ama her gün sırf "senin" akraban diye ben ne kadar dayanabilirim, sana şikayet edemeyeceğim, aileme şikayet edemem, sinirim bozulduğunda kimden çıkarıcam? arkadaşlarımdan mı, senden mi? Yani bunu senin ailene söylemeye çekiniyorum senin halletmen lazım dedi bende hiç merak etme pampa dedim.

Ama kiraya çıkıp en ufak surat asıklığını bile bu duruma yorup "bak senin istediğin oldu, daha ne istiyorsun? elimden geleni yaptım ben." dırdırına çevirirse o da kötü. Çünkü önceki yorumlarında vardı, kendisinin hayalleri iyi güzel ama sen de oww yeni fayanslarım sayesinde artık ilker dolmuşları bir başka güzel!! kafasına erişemezsin la.

Bahsedilen ev zaten sözlünüzün üstüne değil mi? Neden o evi kiraya verip kirasını almıyorsunuz? böylece hem korktuğu gibi maddi sıkıntı yaşamazsınız, hem de sizin istediğiniz yerde yaşarsınınz. Bu konular nasıl bu kadar karmaşık hale geliyor anlamıyorum. Yoksa sözlünüz ailem evin kirasını bana vermez mi diyor?

ailesi kirayı vermiyor zaten. kiraya çıkarsak eşyayı almayacaklar, düğünü yapmayacaklar, üstüne düğün altınlarını da alacaklar galiba. ama boş tehdit de olabilir ki bana öyle geliyor. bizi kiraya çıkmaya kesin kararlı görürlerse evlerden birini satıp gidip istediğim yerden ev de alabilirler. bilmiyorum o yüzden.

muhtemelen eninde sonunda o eve döneceğimi düşünüyorlar o yüzden şey yapıyorlar işte. ne bileyim ya umursamıyorum. başka sıkıntılar var zaten ev şu an çok önemli mevzu değil benim için.

Düğün altınlarıyla ne alakaları kalır ki o zaman Hani düğün, eşya yapmam, yardım da etmem bye bye size tabi ki diyebilirler de, duruma baksana adam gelip atıyorum senin halanın taktığı altını mı alacak bu da bizim diye, gitsin haydutluğunu başka yerde yapsın.

Maksimum yapabilecekleri o kalabalıklı düğün yerine daha mütevazi bir şey yapılmak zorunda kalınır ya, heh o zaman ay bizi dinleseydiniz altın içinde yüzerdiniz falan derler, siz de hayallerde yaşamayalım lütfen, altın takacak olan düğün beklemez sokakta yakaladığı yerde bile verir, bu ne biçim akrabalık??? dersiniz. Ay korkma be bu tehdidimsilerden, nişanlın neyine prim veriyor o hala muamma.

Tek kelimeyle korkunç bir aile bu. Zorbalar resmen. Ama daha korkunç olan söZlünüzün de ailesiyle birlikte olup sizi köşeye sıkıştırması. Şurada 281 sayfa olmuş dert anlatıyorsunuz ve anlattıklarınız herkese çok ağır, çok korkunç geliyor. Zayıfladınız, uykusuz kaldınız, mahvoldunuz resmen. Adam hala yok babam, yok dayım derdinde. İnanılmaz. Tek kelimeyle inanılmaz. Onca şeyden sonra bir de sizi o aileyle aynı apartmanda yaşamanızı istiyor. Siz kabul etmeyince alenen bozuluyor, üstü kapalı tehdit ediyor. Bu adamın ailesinden farkı yok. Hatta onlardan beter. Kirayı ödemezsek sen düşünürmüşsün.. Sana ev veriyormuşmuş. Hadi ordan sanki kendi kazanmış da almış! Ben ailenize de kızıyorum. Biraz höt deseler ne nişanlınız ne de ailesi bu kadar tepenize çıkabilirdi, ne de sizin kafanı bu kadar karışırdı. Bu ne ya ezile ezile kız veriyorlar resmen.

yok canım sadece kendi akrabalarının falan taktıklarını alırlarmış benimkiler kalırmış. yemedim zaten yapmazlar öyle bi şey boş tehdit. ilk defa parayla istediklerini yaptıramadıkları birine denk geliyorlar çok şaşkınlar.

öyle bi durumda annem bi daha yüzyüze bakmaz, babamın da ayarı yoktur bi hötlerse mümkün değil geri basmaz. o yüzden şimdilik bi şey demiyorlar.

açıkçası ben de artık olmayacağını düşünüyorum zaten. ama nerde koparırım bilmiyorum. istediğim gibi olsun diye rest çekmek falan değil, alenen bitirmeyi düşünüyorum. çok fazla şey var, hepsi de beni ilgilendirmediği halde benden beklentiye girilen şeyler. evim uzak da olsa, mesafem de olsa ben bu evliliği kaldırabileceğimi sanmıyorum.

para yetmezse sen düşün dedi...Bu adam (?) mavi kimlik taşıyo, artık dilenir misin naparsın şimdiden düşün bari pofuduk adam bunca şeye rağmen tutuşmadığı gibi senin rest çekeceğin gün ki bu konuşmada resmen tehdit etmiş seni pessssss.

ister boş tehdit olsun ister dolu bu laflar dillendi ise nasıl yüz yüze bakacaksın bu insanlarla

laflar kimin lafları bilemiyorum da ondan. kayınvalidemin de olabilir, o öyle bi şeyler demeye kalktı da ağzının payını verdim gidip oğluna ağlamış olabilir ki ağlamış da zaten. veya benim gerizekalı sevgilim beni deniyor olabilir. ama benim gözümde evmiş eşyaymış altınmış zaten huzurdan mutluluktan önemli olmadığından çok da umursamadım. ben evlenme tekliflerini kabul ederken ev eşya altın beklemedim ki.

Gün geçmiyor ki inanılmaz bir şey daha okumayayım konunuzda Pofuduk. Bu kadar şey konuşulduktan sonra ben olsam sevgilinize "Gerçekten ailen hiçbir şeye karışmıyor. Hmmok" derdim herhalde. Zorbalığın da bu kadarı!

Eğer sevgilinize güvenebiliyorsanız hiç üzülmeyin; siz ikiniz birlikte olduktan sonra düğün de yapılıyor, eşya da alınıyor. Biz de her şeyimizi kendimiz yapıyoruz; çünkü sırt sırta verdik, "Biz bu işin altından kalkarız" dedik. Yeter ki insanın gönlü olsun. Ne demek "Para yetişmezse sen düşünürsün"? Göz göre göre sizin bir fiyatınız olduğunu ve parayla satın alınabileceğinizi söylüyorlar. Bunu âlenen yapmıyorlarsa da "Hadi bakalım, paramızı çekince ne olacak" demeye getiriyorlar. Erkek arkadaşınız da ya gerçekten çok saf, ya da kendine güveni sıfırın altında ne yazık ki.

Bir konu vardı bodrum katındaki gelin evim diye aklıma o konu geldi.oğlan evi bisey beklemeyin diyor ve gelinle damat ellerindekiyle bodrum kat alıyorlar ama evin içi muazzam her ikisinin içindeki coşku eve de yansımış. Şimdi ise evin yakınına metro geliyormuş ev iki katından daha fazla değer kazanmış. İnsan yeter ki istesin yapamayacağı şey yok.senin sevgilinde bu mücadele yok pofuduk hadi diyelimki kabul ettiler kiraya çıkmanızı sen unutabilecek misin sevgilinin seni ikilemde çaresiz bırakmasını. Köşeye sıkıştırıyor seni resmen 9 yıl böyle mi sevmiş bu adam.Senin için gerçekten üzülüyorum kaç aydır neler yaşadın rabbim hakkında hayırlısını versin

Sözlün ailene karsi da yüzünü yere getirdi. Bu adam seni çok üzüyor.
Zenginiz " istediğiniz yerden ev alırız" diye hava basmislar anca.
Sözlünüz evi satıp, başka yerden ev alabilir. Istese çözer. (!)
Varlık içinde yokluk çekecek değil.

Bence sözlünün ailesi çoktan resti çekti.
Ya pofuduk ya biz.

Bence de resti çektiler ama şöyle: "Ya bizim istediğimiz Pofuduk, ya biz"

Ben sizin aranızda başka konuşmaların da olduğunu hissediyorum nedense...
Sanki daha fazla laf duymuşsunuz ya da tepki görmüşsünüz gibi geldi. Sadece ev mevzusunu kastetmiyorum.

restin o şekilde olduğunu sanmıyorum. kayınvalidem ağzından kaçırdı çünkü. anneme babama bayılıyorlar. hem eğitim hem kültür açısından onların çok çok üstü çünkü. ben de aynı şekildeyim. beni illa istiyorlar ama kendi istedikleri şekilde. kahvem içildikten sonra ayrılmanın söz konusu olmadığını falan çok belirttiler çünkü.

Ama seni kalıba sokmaya çalışıyorlar. Istedikleri gibi olmazsan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…