9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

merhametten geberen salak oğullarını tehdit ederler, bize duygu sömürüsü yaparlar. pofuduk oğullarını çok seviyor çünkü, mümkün değil kıyamaz.

Şu seviyorsa yapar, seviyorsa eder deyip bunu kullananlardan nefret ediyorum.
Bana da aynısını yaptılar.
Noldu? Sonuç: Nefrete dönüşen sevgi.

Tamam pofuduk çok seviyor.
Biraz da oğulları ispatlasin.

Şu seviyorsa yapar, seviyorsa eder deyip bunu kullananlardan nefret ediyorum.
Bana da aynısını yaptılar.
Noldu? Sonuç: Nefrete dönüşen sevgi.

Tamam pofuduk çok seviyor.
Biraz da oğulları ispatlasin.

ispatlasın. söylediğim saatte söylediğim yerde olsun da bi göreyim. o yüzükleri bi alsın eline artık patladım ben.

bu konuyu bdv de görünce aa dedim aynı biz gibi 9 sene çıkmışlar ne oldu da ayrılıyolar merak ettim ve Allah biliyo ilk 100 sayfa falan ne kadar sevimsiz durumlar olsa da hep bi mutlu son bekledim hayal ettim umdum, ama artık kangren olmuş bi uzuvdan bi farkı yok

Pofuduk ya gelince yaz

N'aptı da seni bile çığrından çıkardı bu herif acaba

nişan alışverişini unuttu. 12den 8e kadar aradım açmadı. açtığında da dalga geçer gibi "kızları gimata getirdim" dedi.

"10da ahmet arif" dedim, gelip gelmeyeceğini bilmiyorum. en azından bi bağıra bağıra ağlar rahatlarım. evde onu da yapamıyorum. anneme babama yeterince rezil oldum her unutulduğumda yüzüm yeterince yere eğildi. geleceğini sanmıyorum ama umurumda da değil. bi de gelmezse bu sefer babam zaten bozar bu işi yani. unuttuğu anlayış gösterilecek bi şey değil. evet ben de unuttum dünden konuşmadık ama ben 12den beri hatırlıyorum. hesabını verecek bunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…