- 17 Kasım 2014
- 245
- 479
- 78
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #2.841
12'den 8'e kadar telefon açmamak nedir ya? Bilerek yapıyor resmen! Çok anormal ya acil bir şey olsa adam bütün gün ortada yok.! Umursamıyor, umrunda bile değil. Ve bunu da belli etmek istiyor.nişan alışverişini unuttu. 12den 8e kadar aradım açmadı. açtığında da dalga geçer gibi "kızları gimata getirdim" dedi.
"10da ahmet arif" dedim, gelip gelmeyeceğini bilmiyorum. en azından bi bağıra bağıra ağlar rahatlarım. evde onu da yapamıyorum. anneme babama yeterince rezil oldum her unutulduğumda yüzüm yeterince yere eğildi. geleceğini sanmıyorum ama umurumda da değil. bi de gelmezse bu sefer babam zaten bozar bu işi yani. unuttuğu anlayış gösterilecek bi şey değil. evet ben de unuttum dünden konuşmadık ama ben 12den beri hatırlıyorum. hesabını verecek bunun.
Hakikaten ya! E yok artık yani!Biz 300 sayfa tanımadığımız bir kız için yorum üstüne yorum yaptık ben neysede sabahlara kadar yazanlar olmuş adam 9 senelik sevgilisine zaman bulamıyo gerçekten kılıf bulunacak bişey değil
O zaman artık bitti bu iş. Ve malesef bitiren kişi de sözlünüz oldu. Siz değil, ailesi değil, sevgiliniz. Umarım ettiğini bulur.gelmedi zaten.
Şu an oturduğum yerde hırlıyorum. Ben burada çığrımdan çıktım; umarım bu kez o yüzükleri alnının tam ortasına çakarsınız. Sonra barışacak bile olsanız, umarım en azından bu sefer bunu yaparsınız.geliyormuş.
Allah aşkına çığrınızdan çıkın artık, o yüzükleri de savurun gitsin.geliyormuş.
Duygulara yine tercüman oldun...(Öncelikle soranlar için bilgi vereyim, burada nasıl yazıyorsam diğer başlıklarda da öyle yazıyorum, ama yanlış bilgi düzeltme ya da fikir paylaşımı ile ilgili yazılı olmayan bir kural var anladığım kadarıyla.)
Ben herkesin bildiği ama yanından yöresinden dolaştığımız şeyleri bir topluca yazmalıyım artık sanırım.
1. Sevgiliniz sizi sevmiyor. Yani şimdi ben böyle uzaktan sevmiyor diyorum, siz yok hissediyorum diyorsunuz benimki ya da böyle düşünenlerinki salakça görünüyor olabilir.
Ancak sevgiliniz size tokat atsaydı dahi bu kadar emin konuşmazdım. Kumarbaz, alkolik, sorumsuz olsa da konuşmazdım. Sevgiliniz mihenk taşı görevi gören konularda sevdiğine dair bir adet emare bile göstermedi.
Adam nişan alışverişini unuttu. Unuttuğu atmosfer de yaptığı tek hatada ateşe düşeceği şekilde. Unuttu yani, yerseniz.
Hatta başından beri romantik yaklaşımını sürdürmeye çalışanAcizane kul bile sevgilinize dair inancını kaybetti.
Bu adam sizi sevmiyor. Ama o kadar pasif bir insan ki, aynı ailesine yaptığı gibi
''Ya olacağına varır, ayrılacak değilim bu kadar yıl sonra.'' diye düşünüyor. Zaten ne ailenize ne ailesine ayrılmanın hesabını verecek bir adam değil.
Uğraşmıyor. Heyecanlı değil. Umurunda değil. Meraklı değil. Açıklayıcı değil. Sevmiyor.
2. Ailesi iyi niyetli falan değil. Bu nereden çıktı da dillere pelesenk oldu anlamıyorum.
Ailesi kaba, terbiyesiz, çıkarcı ve umursamaz. Ailenizi aşağılayacak şekilde konuşuyorlar. Sürekli şunu yaparım, bunu yapmam, böyle böyle dedi bunlar diye iğrenç bir şekilde konuşuyorlar.
Kötü niyetli bir aile.
Ama bu onların suçlu oldukları anlamına gelmez. Kötü olmakla suçlu olmak apayrı şeylerdir. Ailenin hiç suçu yok. Oğullarının şikayetinin olmadığı bir konuda ne diye geri adım atsınlar ki? Salak değiller sonuçta.
Hatta çocuk vazgeçti de aile taş koyuyor numarası yapıyorsa şaşırmayacağım.
3. Aileniz yeteri kadar tepki koymuyor, buna alışın. Kendiniz tepki geliştirin.
Babam bir kere höt derse geri adım atmaz diyorsunuz. Zaten atmasın. Höt demenin anlamı da budur. Biri höt der, gerisini kalanlar düşünür. Siz veya babanız değil.
Ayrıca zaten sizin ortalığı dağıtacağınız duruma gelene kadar babanız durduktan sonra, bağırsa ne olur çağırsa ne olur. Bunu herkes yapar. Önemli olan bu durumda destek ve korkulacak biri olarak arkanızda durmaları idi.
4. Yaptığınız çok sevmek, çok fedakarlık yapmak değil. Buna artık iyice emin oldum.
Çünkü aşırı seven insanın bunlara bizim sinirlendiğimizden 6000 kat daha fazla sinirlenmesi lazım. Seven insan sevilmeme emarelerine inanılmaz sert tepki verir, hep burada hata yapar.
Çok sevdiği için aldatılmayı affettiğini yazan kadınlara yazdığım gibi, seven insanın sevilmemeyi kaldıramayacağına eminim.
Yani ben sevgilinizin yerinde olsam, biri benimle evlenme arifesinde böyle şeylere sürekli tamam demiş olsa, o kişinin beni sevmediğine de emin olurum. Asıl amaç evlenmek herhalde derim.
Şimdi bunların hangileri doğrudur, hangilerini ben ve benim gibi düşünenler uyduruyor bilemem. Ancak kesinlikle böyle görünüyor.
Eğri oturalım doğru konuşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?