- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #2.881
Defol mu dedi?
Bir de size çok darlıyorsunuz, dırdırcıymışsınız gibi ''Kafam rahatlasın diye, beni çok darlıyordun.'' mu dedi?
Şaka mı yapıyor?
Rezalet bir adam.
ona da söyledim, nişan alışverişini unutabilir. sabah konuştuk benim de aklımda yoktu çünkü. ama aradığımda 8 saat duymamak ne?
dırdırcıyım. o kadar söylenmiş olmasam şimdiye çoktan gitmiştim.
Ya Allah aşkına telefonu yiyeceğim, adam defol mu dedi. Ahhhh kafa kırılmalık yemin ediyorum.yüzükleri koltuğa oturunca altıma battı diye almıştım diğer şeyler yere düştü falan filan da yüzükler elimde kalmış. önce bağırdı çağırdı defol falan dedi de basıp gidince mal gibi kaldı. ciddi anlamda kötüydü.
yüzükleri koltuğa oturunca altıma battı diye almıştım diğer şeyler yere düştü falan filan da yüzükler elimde kalmış. önce bağırdı çağırdı defol falan dedi de basıp gidince mal gibi kaldı. ciddi anlamda kötüydü.
Lütfen bu dediği nasıl bir hadsizliktir, şimdi de siz dırdırcı mı olmuşsunuz.arayınca kapatmıyormuşum, telefonunu odasına bırakmış. evden çıkarken de almış cebine atmış. ekrana bakmamış. sonra da çalınca açmış.
dırdırcıyım. o kadar söylenmiş olmasam şimdiye çoktan gitmiştim.
Benim de yandı hem de fena şekilde yandı.Ben de devreler yandı. Seni anlamakta zorlanıyorum.
Ayağına gittin ve üstelik bir de kovuldun.
Cok mu aramis darlamissin..vs??
Ne alaka yaa..
Onunla konusmayacaksiniz da kiminle konusacaksiniz ailesi ile mi ??
Sanki zorla evlendiriyorlar adami..
Bize söylemediginiz birsey mi var?
Benim aklim almiyor gercekten artik bazi seyleri..
Ben de devreler yandı. Seni anlamakta zorlanıyorum.
Ayağına gittin ve üstelik bir de kovuldun.
Konuşuyormusunuz onunla hala?valla söylemem gereken neyi söylemedim bilmiyorum ki. o da hala arabada yüzük arıyor bak aldıysan söyle de aramayayım falan diyor.
yüzükleri masaya bırakınca dedi onları. ben kazık atmışım yarı yolda bırakmışım terk etmişim gibi...
Benim de yandı hem de fena şekilde yandı.
Ama bu modeller kendini birşey sanınca olabilir yani. Haketmiyorlar hiçbirşeyi, onu bilir onu söylerim: ederinden fazla değer vermekten oluyor bunlar. Kimseye hakettiğinden 1 gram fazla değer yine insanın kendisine zarar.
Kendinize birazcık suç yüklemeye kalkmayın , suçlu hissetmeyin.valla söylemem gereken neyi söylemedim bilmiyorum ki. o da hala arabada yüzük arıyor bak aldıysan söyle de aramayayım falan diyor.
yüzükleri masaya bırakınca dedi onları. ben kazık atmışım yarı yolda bırakmışım terk etmişim gibi...
Yok sanmıyorum, adamla sonrasında konuşmuş bir de. Yüzükler hala kendinde. ( haa yüzükleri de bırakmaya kıyamamış olabilir pofuduk)Aynen arkadaşım. Hayır pofudukda net değil ki. Boşluklar var haliyle...
Şimdi pofuduk yüzüğü attı. Adam da tmm, defol mu dedi? Bitti mi?
Konuşuyormusunuz onunla hala?
Siz ayrlmak / rest çekmek nedir bilmiyorsunuz.
valla söylemem gereken neyi söylemedim bilmiyorum ki. o da hala arabada yüzük arıyor bak aldıysan söyle de aramayayım falan diyor.
Yüzüğünü çıkardığınız ve size haketmediğiniz onca şeyi yaşatan adama sesinizi duymayı bile çok görmeliydiniz.sadece yüzükleri sordu.
daha önce hiç ayrılmadım hiç rest çekmedim bilmiyorum o yüzden.
bi kahve sigara yapıp bilgisayara geçicem.
Kesinlikle o mesajı veriyor.Haklı.
Sonuçta ailemin alt katında oturmazsak aç kalırız, aç kalırsak sen düşünürsün, sen düşünürsen çok konuşursun, çok konuşursan ben çekemem diyen sizsiniz.
Bu adamın bu kadar yüzsüz olması neyse de, evlenmesi en çok kendine zarar.
Şimdi evlenince, kızları şuraya, yeğenleri Panora'ya, annemi eczaneye, babamı buraya götüreyim olmayınca, adamın var olmayan egosunu okşayan bir şey olmayacak.
Bu arada ailesine pofuduk beni çok darlıyor ama ben dayanıyorum mesajı vermiyorsa ben hiçbir şey bilmiyorum, hiçbir şey öğrenememişim şu hayatta.
Haklı.
Sonuçta ailemin alt katında oturmazsak aç kalırız, aç kalırsak sen düşünürsün, sen düşünürsen çok konuşursun, çok konuşursan ben çekemem diyen sizsiniz.
Bu adamın bu kadar yüzsüz olması neyse de, evlenmesi en çok kendine zarar.
Şimdi evlenince, kızları şuraya, yeğenleri Panora'ya, annemi eczaneye, babamı buraya götüreyim olmayınca, adamın var olmayan egosunu okşayan bir şey olmayacak.
Bu arada ailesine pofuduk beni çok darlıyor ama ben dayanıyorum mesajı vermiyorsa ben hiçbir şey bilmiyorum, hiçbir şey öğrenememişim şu hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?