- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #2.901
Şu forumda tanımak istediklerimin listesine 2 numaradan giriş yaptın pofuduk :)
Bitti mi? Yazacak mısın?
Olmaz demedi mi? Gitme demedi mi? Bırakmam demedi mi?
Bu saatte servisle mi gönderdi seni eve?
Bunu da bi de "biliyorsunuz, o hanım evladı gibi yetişmişliğinden yapıyor, sıkıntıya gelemiyor, bizim gibi değil de ondan." suratıyla yapıyordur kesin. Hak hukuk işlerine girersek adamın layığı tam rencide etmeli terketme, daha azı kurtarmaz.
Defol demiş yahu.
Adam öyle aktif direktiflerle tanışık değildir.
''Sen zoru görünce kaçıyorsun, halbuki dayım...'' diyordur.
Bırakmam dese zaten inanmazdım. Şimdi saplantılı bir kız gelse 3 ay sonra onunla evlenir bu adam.
Bunları ben de o kadar merak ediyorum ki.Şu forumda tanımak istediklerimin listesine 2 numaradan giriş yaptın pofuduk :)
Bitti mi? Yazacak mısın?
Olmaz demedi mi? Gitme demedi mi? Bırakmam demedi mi?
Bu saatte servisle mi gönderdi seni eve?
Yüzüğünü çıkardığınız ve size haketmediğiniz onca şeyi yaşatan adama sesinizi duymayı bile çok görmeliydiniz.
Ne bileyim ben öyle hisseder düşünürdüm. Haddini bilmiyorsa bildireceksiniz. Siz de bir can taşıyorsunuz, o kim de sizi bu denli yıpratıyor. Onca yaşatılandan sonra sizin ayaklarınıza kapansın demiyorum ama hassas ve seven adam gibi davranması gerekirdi.
Bunu da bi de "biliyorsunuz, o hanım evladı gibi yetişmişliğinden yapıyor, sıkıntıya gelemiyor, bizim gibi değil de ondan." suratıyla yapıyordur kesin. Hak hukuk işlerine girersek adamın layığı tam rencide etmeli terketme, daha azı kurtarmaz.
Şu forumda tanımak istediklerimin listesine 2 numaradan giriş yaptın pofuduk :)
Bunları ben de o kadar merak ediyorum ki.
Adam öyle bir görüyor ki olayı, pofuduk kesinlikle suçlu gözünde, ailesinin gözünde de tabiki.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, pofuduk o yüzükleri geri taktığında gram değer bulmayacak kimseden.
Şimdi evlenince, kızları şuraya, yeğenleri Panora'ya, annemi eczaneye, babamı buraya götüreyim olmayınca, adamın var olmayan egosunu okşayan bir şey olmayacak.
neden götürmeyeceğini düşünüyorsunuz? sizce bizi neden alt katta istiyorlar?
Tamam, ben de öyle diyorum.
Her saniye götüremeyeceği bir yerde oturmak istemiyor. Aileyi bir unutun. Sizi neden alt katta istediklerini de unutun.
Bence aileden fazla sözlünüz istiyor orada oturmayı. Oraya buraya götürmeyi.
konuşmadık zaten. mesaj attı. "o yüzükler benim için çok önemli" diyor.
terk ederken rencide edemem. onu seven benim sonuçta. o benim seçimim. ona ettiğim her hakareti kendime etmişim gibi geliyor.
1. kim merak ettim.
terk ederken rencide edemem. onu seven benim sonuçta. o benim seçimim. ona ettiğim her hakareti kendime etmişim gibi geliyor.
konuşmadık zaten. mesaj attı. "o yüzükler benim için çok önemli" diyor.
1. kim merak ettim.
Gizli.
Yüzükler neden onemliymiş?
hepsini saydım döktüm yüzüğünü de verdim bastım gittim. orda beklemiş geri gelirim diye, hıncımı alamadım aradım biraz daha saydım. peşimden geldi araya iki durak koymuşum. otobüs gelene kadar da arabada saydım. altıma bi şey battı yüzükler koltuktaymış. o sinirle tek taşın kutusuyla telefonu yere düştü aldım koydum falan otobüs gelince indim otobüse bindim muavine para diye elimdeki alyansları verirken fark ettim. eve gidiyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?