9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Standart bi yaşama tutunmuş kendi çapında, kaptırmış gidiyo
Ha senle ha sensiz

"annen baban seni benim sevdiğim kadar sevmedi, ama sen beni ezip onların istediğini yaparsak mutlu olurlar, mutlu oluruz sandın. onları mutlu ettikten sonra benimle aynı evin içinde ne yapacaktın? biz mutlu olunca onların zaten mutlu olması gerekiyordu, onlar bi türlü bizim mutluluğumuzla mutlu olamadılar" dedim.

mesajları okudukça aklıma geliyor, yazıyorum.

Yerden göğe kadar haklısın.
40 yıllık evliler bile bu kadar degil ama beyimiz Relax.
Bende var o'nda yok.
Bakalım bundan sonra nolacak?

gelin adayını ben de öyle düşünüyorum da bilemem sonuçta.

canımı yakmaktan ziyade canı yandığı için demiş gibi geldi bana. sen bana bunu nasıl yaparsın der gibiydi.

Sen bana bunu nasıl yaparsın demiyor konu sahibi.

İnanın demiyor. Bu adam salak, gerizekalı, iyi niyetli falan değil.

Sizin bunu ona yapmanız normal de, sen benden vazgeçebilir misin ki? diyor.

Bunu da umursamadan diyor.

Eline yüzük verilen(sonra geri alınması talihsiz olsa da) bir adam sakin sakin evine gidemez. Sizin evin önünde kamp kurması lazımdı.

Bu arada gerekliliklerimiz mükemmel insandan en az teçhizatlı insana kadar düştü, haberiniz olsun.

Yani ben harika bir insan tarif etmiyorum. Ortalama zekalı bir insan çok evlenmek istediği kişi eline yüzük bırakırsa evinin önünde yatar.

Ama şu an koşullar sevgiliniz için mükemmel. Ben pofuduk ile ayrıldım diye ailesine şişinir, üzülmüş numarası yapar, size ailem yüzünden sen benden vazgeçtin diye ağlar. Değmeyin keyfine.

Yerden göğe kadar haklısın.
40 yıllık evliler bile bu kadar degil ama beyimiz Relax.
Bende var o'nda yok.
Bakalım bundan sonra nolacak?

ne bileyim. ne istiyorsa yapsın. ama o kadar sinirliyim ki, bana bi süre bulaşmasın.

parka ilk geldiğinde çok sinirliydi, çünkü bana "gelme, yarın buluşalım" dedi, "gelmem" dedi, "gelmezsen gelme, ben geliyorum" dedim. inanmadı sanırım ilk başta, whatsapptan konum atınca fırlamış evden çıkmış çünkü. önce bi geldi "senin bu saatte burda ne işin var" diye, sonra ben bi başladım saydırmaya, ben hayatımda böyle geri vites görmedim. parktayken car car bağırıyordum kuzu gibi dinliyordu da sonra kafeye gittik o bozdu işi. kafeye de ben çok üşüdüm diye gittik bu arada. çok pis geri bastı yalnız. öyle böyle geri basma değil. arada çemkirsem iyiymiş.

ben kaç aydır ekiliyorum? ben kaç aydır buluşma sözü verilip unutuluyorum?

buraya yazmadım ama beni dün de unuttu.

şu an o yüzüğü eline almasının ailesiyle falan ilgisi yok. ailesinin götünü toplarken beni unutmasıyla ilgisi var. beni unuttu adam ya. kim karısını unutur? adam karısı olacak kadını unuttu. aylardır unutuyor.

anasının şeyine kadar yolu var.

"ananlarla anlaşamadığımı gördün, uzak tut işte, bok mu var diplerine götürüyorsun, o kadar çok ayrılmak istiyorsan söylersin, daha kolay olur" da dedim.

bi sigaraya daha gidiyorum.

Ya en basitinden dün bütün gün beraberdik diyor adam. Gören de sabah ezanıyla kalktınız gece ayrıldınız sanacak.

Sizi unutması iyi ihtimal. Sizi umursamıyor. Unutması imkansız.

Annem böyle dedi pofuduk böyle düşünüyor babama böyle babam böyle o böyle dedi diye beynini yemesi lazım. Yani pasifliği de bunu gerektirir umursasa.

Ama ne yazık ki umursamıyor.

Ya pofuduk böyle olmuyor.
Geleyim ben oraya.

Benim geri bastıdan anladığım pişmanlık duyması. Yanılıyor muyum?
Nasıl anladın, pişmanlığına dair neler dedi mesela cafede ya da parkta

bu ihtimalde de anasının şeyine kadar yolu var?

Yüzükleri de sormuş ya size aileyi tanıdığım kadarıyla bu adam yüzükleri maddi Değeri için sormuştur.her seyleri gösteriş maddiyat olan bir aile barısırsanız Yüzük de almazlar size

barışıcam yüzük almayacaklar? oldu.

parası için sorduğunu ima ettim o da öyle olmadığını ima etti.

barışıcam yüzük almayacaklar? oldu.

parası için sorduğunu ima ettim o da öyle olmadığını ima etti.

Sizi değil sevgilinizi rencide etme amacı ile yazıyorum.

Barışacağım, tekrar istemeye gelmeyecekler, oldu da yazmıştınız.

Ancak sevgilinizin sizin gönlünüzü yapma gibi bir niyeti yok, bunu anlayın artık.

yine aynı mekana kadar yolu var.

yeterince sinirli yazmıyor olabilirim ama gerçekten sinirliyim. gece 9da keçiörenden otobüse inip 10da ahmet arifte inip 15 dakika bekleyecek kadar sinirliyim. ahmet ariften son durağa yürüyecek kadar da sinirliyim. düzgün yazdığıma bakmayın.

Aileniz de görüyordur umarım sinirinizi.

Bu adam eve gidip uyuyacak mı şimdi?

Anlamıyorum ki. Duygusallık ile ilgili herhangi bir mefhuma aşina değilim yalnız bu adam eve gidip rahatça uyuyacak bence.

Siz son tartışmanızı yaşamış olmalısınız. Bundan sonraki her tartışma sizin için geri adım olur. Telefonlarına çıkmayın, lütfen bekleyin. O taraf size ulaşmanın bir yolunu bulmaya çalışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…