9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Bu arada adam gelmediği için oraya kadar gitmek zorunda kalmanız çok kötü. İnanılmaz kötü.

Yaw siz şimdiye kadar hiç kavga etmediniz mi? Ben bu adamın aval aval, şimdi durduk yere neden sinirlendi ki bakışına hala bir anlam veremiyorum?

Sence sözlün bu geceden sonra ne yapacak?
Sen eve gelince aradı mı?
Msj attı mı? Bir kıpırtı var mı? Olur mu?
Yüzüğü sormak dışında!

uyudu bile.

ailem görmedi, giderken babam görmüştü. yüzüğü verdiğimi biliyorlar da geldiğimde sakindim biraz daha.

ve artık sigaraya gidiyorum evet.

ayrılabileceğimi, çekip gidebileceğimi hiç düşünmemiş bence.
hadi hiç düşünmemiş olsun ki bu şartlarda ve siz bu haldeyken bunu düşünememesi çok büyük kavrayış eksikliği anlamına gelir, eline yüzüğü verdiniz de ne oldu? suçlamalar, üste çıkmalar ve sessizlik... kapınızda olmalıydı şu an.

uyudu bile.

ailem görmedi, giderken babam görmüştü. yüzüğü verdiğimi biliyorlar da geldiğimde sakindim biraz daha.

ve artık sigaraya gidiyorum evet.

Uyuduğu nerden biliyorsun? Kalbi gectim, ruhsuzlukta çığır açtı. Bu model katalogta bile yok.

Yaw siz şimdiye kadar hiç kavga etmediniz mi? Ben bu adamın aval aval, şimdi durduk yere neden sinirlendi ki bakışına hala bir anlam veremiyorum?

Öyle baktığını sanmıyorum.

Sinirlenmesi için sebepler olduğunu biliyor ama bu sebeplerin yanlış olduğunu düşünüyor. Garip pofuduk işte, muhteşem ailesine ayak uyduramadı, alışamadı.

Kendisinden vazgeçebileceğine de inanmıyor. O konuda hak veriyorum, biz de inanmadık 300 sayfadır. Hatta hala inanmam için 10 gün aramaması, cevap vermemesi lazım konu sahibinin.

Bu arada adam gelmediği için oraya kadar gitmek zorunda kalmanız çok kötü. İnanılmaz kötü.

gelmeyeceğini bildiğimden "gel" demeye tenezzül etmemem bence daha kötü. ama o sinir bugün çıkacaktı. sinirden kendimi yiyeceğime gittim çemkirdim. pişman da değilim.

gelmeyeceğini bildiğimden "gel" demeye tenezzül etmemem bence daha kötü. ama o sinir bugün çıkacaktı. sinirden kendimi yiyeceğime gittim çemkirdim. pişman da değilim.

Nasıl gelmiyor ben buna anlam veremiyorum.

Bırakın evlenilecek insanı, tüm rehberimi ''Acil, gelmen lazım.'' diyerek getirebilirim.

Ben de giderim tabi ki.

ettik. ama benim her zaman dediğim şey "kavgasını ettiğim şey geçer, küsersem kork". o yüzden benim söylenmelerimi rahatladığım anlamında anladıysa demek ki.

On gün aramamasını anlarım da, on gün cevap vermemesi için adamın araması gerek.
Hiç sanmıyorum.

Uyuduğu nerden biliyorsun? Kalbi gectim, ruhsuzlukta çığır açtı. Bu model katalogta bile yok.

en son 00:59da görülmüş, bakmamıştım bi daha. şimdi son görülme 01:48. uyumadıysa da bilmiyorum. normalde dünya yansa yastığı görünce uyur. ben uyuyamam o uyur. annem uyuyamaz babam da uyur mesela. çiftler öyle denk geliyor genelde.

Yastığı görmemesi lazım zaten.

cevap versem de söverim. sinirimin geçeceğini sanmıyorum. bu ne be?

Nasıl gelmiyor ben buna anlam veremiyorum.

Bırakın evlenilecek insanı, tüm rehberimi ''Acil, gelmen lazım.'' diyerek getirebilirim.

Ben de giderim tabi ki.

gelmez. hayır dediğinde dinletebildiği bi ben varım çünkü. ben olsam ben de gitmem herhalde. kimseye o kadar nazım geçmedi bilmiyorum. veya başka kimseye de gel demedim zaten.

gelmez. hayır dediğinde dinletebildiği bi ben varım çünkü. ben olsam ben de gitmem herhalde. kimseye o kadar nazım geçmedi bilmiyorum. veya başka kimseye de gel demedim zaten.

En çok nazım geçen insana ilk önce giderim. Algılarda bir gariplik var.

Güç gösterisi yarışı değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…