- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #2.981
Öyle baktığını sanmıyorum.
Sinirlenmesi için sebepler olduğunu biliyor ama bu sebeplerin yanlış olduğunu düşünüyor. Garip pofuduk işte, muhteşem ailesine ayak uyduramadı, alışamadı.
Kendisinden vazgeçebileceğine de inanmıyor. O konuda hak veriyorum, biz de inanmadık 300 sayfadır. Hatta hala inanmam için 10 gün aramaması, cevap vermemesi lazım konu sahibinin.
En çok nazım geçen insana ilk önce giderim. Algılarda bir gariplik var.
Güç gösterisi yarışı değil bu.
Ben şey için diyorum, yani o saatte dışarı çıkacağına inanmıyor, geleceğine inanmıyor, buluşmaya da bunu nasıl yaparsın? diye sinirlenerek gelmiş ama zılgıtı yediğinde şaşkınlıkla geri adım atmış.
Hani kavrayış eksikliği falan dendi az önce ama bunca senelik ilişkide "bak benim sabrımın sınırları zorlanıyor" işaretleri nasıl okunamaz? Sadece bu olay için değil genel olarak yani "bana şiir okudu" martavallarına ben de prim vermem zaten, mıç mıç duygusallık konusunda eksikliğimin farkındayım ama bu kadar birbirinden habersizlik bana göre soru işareti.
Pofuduk, ben bu adamı sanaldan tanıdım de de hepimiz rahatlayalım.
Ben şey için diyorum, yani o saatte dışarı çıkacağına inanmıyor, geleceğine inanmıyor, buluşmaya da bunu nasıl yaparsın? diye sinirlenerek gelmiş ama zılgıtı yediğinde şaşkınlıkla geri adım atmış.
Hani kavrayış eksikliği falan dendi az önce ama bunca senelik ilişkide "bak benim sabrımın sınırları zorlanıyor" işaretleri nasıl okunamaz? Sadece bu olay için değil genel olarak yani "bana şiir okudu" martavallarına ben de prim vermem zaten, mıç mıç duygusallık konusunda eksikliğimin farkındayım ama bu kadar biribirinden habersizlik soru işareti.
Pofuduk, ben bu adamı sanaldan tanıdım de de hepimiz rahatlayalım.
İşte bu noktada ya konu sahibi kendi kendini yiyor ve sinirlendiğini sadece biz görüyoruz, ya da adamın o kadar umurunda değil ki ancak ''Bu saatte bu parkta ne işin var?'' diyebileceği yani egosunu konuşturabileceği noktada dikkatini çekiyor.
İşte bu noktada ya konu sahibi kendi kendini yiyor ve sinirlendiğini sadece biz görüyoruz, ya da adamın o kadar umurunda değil ki ancak ''Bu saatte bu parkta ne işin var?'' diyebileceği yani egosunu konuşturabileceği noktada dikkatini çekiyor.
Bana göre de ya kavgaları/tartışmaları normalleşmiş, ya da adam ilk defa Pofuduk'u kendi fikirleri, kendi istekleri, kendi hali hazırda olması gereken insani duygularıyla görüyor, hangisi daha kötü bilemedim. Ona sorsak askerden geldikten sonra sevgilimi tanıyamıyorum diyecek neredeyse.
Bana göre de ya kavgaları/tartışmaları normalleşmiş, ya da adam ilk defa Pofuduk'u kendi fikirleri, kendi istekleri, kendi hali hazırda olması gereken insani duygularıyla görüyor, hangisi daha kötü bilemedim. Ona sorsak askerden geldikten sonra sevgilimi tanıyamıyorum diyecek neredeyse.
Herkes yazılabilecek şeyleri yazmış.algılarında gariplik olmasa ailesiyle beni bu kadar muhatap etmezdi zaten. "etme" dedim. demedim mi? dedim.
Yuh diyorum ya yuh."yarın konuşalım"larına hep "hep yarın diyorsun, o yarın neden gelmiyor, bıktım" diye cevap vermiş olsam da hiç böyle akşam saati mekan basmadığım için inanmadı sanırım. konum attıktan sonra interneti kesildi çünkü direk. sonra da "vay sen beni adam yerine koyup dinlemedin, vay ben sana bugün buluşmayız diye dün de söylemedim mi sen beni niye dinlemiyorsun". o telefonla ona bi şey yapmadığıma dua etsin.
Adam aramaz sormaz.bugün yaşadıklarınız böyleydi.yarın nasıl bir tavır olacak adamda onu daha cok merak ediyorum.
Ben bundan sonra olacakları şöyle öngörüyorum:
İlk aşama: Adamın olayları yok sayma evresi, ilk ayrılık dönemini annesine, ailesine söylemedi, henüz yüzüğü de çıkarmadı (hoş yüzük yok gerçi peşine düştü ama) durumunun devamı.
İkinci aşama: Pofuduğa ulaşıp onu suçlama, elinden geleni yapmış gibi gösterme, kendini kanıtlamaya çalışma aşaması (buralarda icraat yok ) ve üste çıkma çabaları ki adamımız zaten bugün sıkışınca önce dişlerini göstermiş bu arada eminim ki o da yolda gelirken söyleyeceklerini hazırlamıştı.
Üçüncü aşama: Burada eğer Pofuduk ayrılık konusunda istikrarlı olursa, aileleri devreye sokma, Pofuduğu etkilemeye çalışma ve vaatler aşaması
Aşama dört: Pofuduğun ne yapacağının bilinmemesi
Ve kapanış
Herkes yazılabilecek şeyleri yazmış.
Pofuduk ben değer verdiğim insan çağırırsa giderim, acil demesine bile gerek olmaz. Hayatımı paylaşacağım, sevdiğim insa için değil sadece, yakın arkadaşım kötüyüm gel dese gene giderim. Değer vermek, bir insan için önemli olmak gibi kavramlar var. Ve bu adam sizi önemsemiyor, değer de vermiyor.
Size defol demiş ya, kapınızda yatmazsa yüzüne bakmayın. Ya öyle ya böyle... Asla aşk kırıntılarla yetinmeyin. Siz bundan fazlasına layıksınız.
O adamı size yakıştırmıyorum.
Kapınızda yatsa dahi kendinize layık bulmayıp bir tekme atılmayı hakediyor. Başka türlüsünü etmez, ederi bu.
Yuh diyorum ya yuh.
Ay o lafları tek tek tek tek itina ile yedirmeliydiniz.
Hele o defol u var ya .... Offf çok darlandım, sigaraya içeyim,
bugün yaşadıklarınız böyleydi.yarın nasıl bir tavır olacak adamda onu daha cok merak ediyorum.
Adam aramaz sormaz.
üçüncü aşamaya geldik sanırım. ailesini devreye sokabileceğini de sanmıyorum. baban babamı arasın gerisini aralarında halletsinler, benlik bi durum yok, sen de rahat rahat kafanı dinle şimdi yazmıştım ama babasının arayacağını falan da sanmıyorum.
Daha önce de yazmıştım, en sevdiği yaralayabilir insanı, sırtından vurabilir.defola gerçekten takılmadım biliyor musunuz? en hafifi o olabilir. daha çok sinirlendiğim şeyler var.
Öyle deme, tansiyonu ölçülürken ara verirlerse belki arayabilir. Şimdiden başlamışlardır, doğal sayılar kümesi bitene kadar yolu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?