9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Bana da söyle geliyor.hastanede geçirdim geceyi annemler cok üzüldü cok kötüydüm bize yaptıklarını Görüyor musun pofuduk?

bacım ben anlatamadım mı?
daha önce ailesi istemiyor diye, arada kalıyor diye, anasına babasına laf geçiremiyor diye çıkardık biz yüzükleri.
bu sefer adam direk beni şeyine bile takmadı. unuttu beni. ekti. sattı. anasına babasına lafını dinletemedi olayı değil bu. adam beni önemsemedi. adam beni umursamadı. kaçıncı kez.

Cehenneme kadar yolu var o zaman.

Bana da söyle geliyor.hastanede geçirdim geceyi annemler cok üzüldü cok kötüydüm bize yaptıklarını Görüyor musun pofuduk?

"ben seni saatlerce aramasam, nişan alışverişini unutsam, benim annem babam da "biz nasıl sorumsuz çocuk yetiştirdik, bu kız evleneceği adama neden değer vermiyor" diye kahrolurdu evet" der geçerim.

bu arada yüzükleri neden istediğini bilmiyorum, sadece parayla falan ilgisi yok ona eminim. ama neden istiyor bilmiyorum.
Anası babası yüzükleri soracak arkadaşım, ondan fellik fellik arıyor.
( yani o aileye söylemeyecekti, parmağında görmemeleri ihtimalinden ödü koptuğundan) ha o aile tamamen bitse de o tek taşın ardına düşer. Kayıtlara geçsin.

vermiyorum? hadi bakalım. bohçayı da vermesem hakkım aslında da bohçada benlik bi şey yok. vermiyorum lan yüzükleri. iyi ki de almışım söyleyecek şimdi. anası direk anlayacak zaten. öğrenmişlerdir bence.

Gerçekten tutulacak bi yanı kalmadı; ama ben ailenin öyle ya da böyle bi ulaşmaya çalışacağını düşünmekteyim.
Anne bunu babaya atar
Ama bu iş uzlaşalım çocukların yuvasını kuralım diye olmaz da, git bak bakalım dertleri neymiş yine tarzı aymaz bi geliş olur

Bu gece o ailede hareket olmaz. Ruhları duymaz daha. Adam sabah da görünmeden işe kaçarsa akşama kadar da tık çıkmaz. Ne zaman parmağı boş görürler didiklemeye başlarlar.
Ondan sonrası pofuduk şöyle etti, böyle etti, bunu dedi şunu dedi.
Yaranılmaz bu kıza görüşünde birleşirler.

"sen benim oğlumu nasıl üzersin" olur gibi geldi bana.

sigaraya da gidemedim.

ay gitsinler kendilerine göre birini alsınlar. dün sırf telefonda sesi kötüydü diye akşam 10 dakikalığına uğradım. bunu yapacak akraba olmayan birini bulsunlar o kızın kardeşi falan varsa biz de alalım.

Ay Pofuduk aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Dün adamın sesi telefonda kötü diye uğradınız öyle mi??
Eee bu adamın totosu kalkmasın da ne yapsın. Bacım, ederinden fazla değer verince bu modeller böyle. Bilmem kaçıncı kez yazıyorum.
Sizin erkek versiyonunuzdan varsa istiyorum bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…