9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Oğlu baksın, kocası baksın. Kim bakarsa baksın. Hasta olursa olsun, çok da tın...
Siz üzüntüden ne hallere geldiniz, size insan evladı demediler.
Çöplüklerinde boğulsunlar bence.

aaa gelin bakar, lütfen. el gün ne der. ne demek kocası baksın oğlu baksın? gelini niye alıyorlar?

Daha ne kadar şaşırabilirim acaba????
Bırak şu görgüsüzleri Allah aşkına.
Geri kafalılar bir de görgüsüzler, off yarabbim felaket bir karışım.
Kestiğimiz tırnağınız etmeyecek insanlar yeminle.
Nişanlınız da dahil... ( üzgünüm bugün ben fütursuzca savuruyorum, çok sinirlendim gerçekten.)

Alla alla, la kim kimi kandırıyor o zaman bu ailede? Bak oğlan dayıya çeker Senin ağır dengesiz niye kabul etmemiş olsun hem? Onlara başka sana başka mı konuşuyo acaba? Hadi tam maaşını bilmiyorlar ama planlı programlı yaşam şartları tırıvırısını yapabilen bir insanın, işte boşuna kira vereceğimize orada oturalım sonra kendi evimizi alırız demesinden bahsediyorum, böylesi ayağına gelen sermaye fırsatını kaçırmaması lazım.

İşte bu lafı da ancak onlar gibi insanlardan duyabilirsiniz zaten.
Kendi kabilelerinde giderleri var.

belki gerçekten dediler, belki yapacaklar da, ama önceden belki benim kabul etme ihtimalimi deniyorlar. belki de demediler ailesini savunma ihtiyacı duydu. bilemem.

son ikna yıldırma çabaları?

keşke dayılarına çekseymiş. ah keşke.

çünkü bütün sülale adamın evinde yemiş içmiş sıçmış da adam ağzını açıp "halim bu" dememiş başının çaresine bakmaya çalışmış.

İşte öyle kocan olacağına hiç evlenme daha iyi. Dışarıya iyi evine kötü. Bekar olsa kimse kimsenin ezikliği yaşam felsefesi haline getirme tercihine karışamaz ama kendi gibi biriyle olmadıkça yürümez o evlilik.

la adam "anam babam yardım etmezse evlenemeyiz" modunda ağlıyor. dayı evet ümüğüne kadar borca batmış ama evini döndürmüş bi şekilde. karısı da "beraber mi yaptık, onlar yaptı onlar halletsin" kafasında muhtemelen.

ayrıca dayı çok kibar, saygılı, ilgili, efendi falan yani. ne bileyim dayılar iyi adamlar ya.

Ben iyiliklerine bir şey demiyorum elbette olabilirler ama para konusunda iş bilmezlik benim için koskocaman bir eksi. O kadar kocaman ki ağlarsın, her şey maddiyat mı diye bakıyorum hayata yoo. Ama bir insan öteki taraflardan ne kadar iyi olursa olsun, borcunu da ödeyebilmeli, ihtiyacını da söyleyebilmeli yeri geldiğinde. Öyle daha iyi bir insan oluyor bana göre.

Bu arada dayısıyla seninkinin ortak noktası işte, para işlerini beceremiyorlar, seninki henüz öğrenmediğinden, dayının derdi neydi bilemiyoruz tabi anca tahminler, para tek elde toplanıyorsa öyle oluyordur, "zengin" dursun diye. İkincil erkekler anca sıra kendilerine gelirse öğreniyorlardır.

benimki askerdeyken gayet başının çaresine baktı, misafirhanede kaldı, maaşı idare etti, maaşı hep kendindeymiş gerçi zaten. bu kadar biliyorum. askerde biriktirdiği gitti de askerden gelince yine birikmiş. öyle diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…