- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.513
- 208
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.161
Tabii ki derler, çünkü onlar king.valla iş ona doğru gidiyordu zaten. onu da önerdiler ama. önermediler değil. "biz bunu da derdik ama demiyoruz, aynı evde olmaz çünkü, sizin ayrı eviniz olmalı" dediler ama böyle giderse diyeceklerdi. yüzlerine de söyledim. "istediğim yerden ev alacaktınız alt kata kadar geldik en son ev de açmayacaksınız herhalde" dedim.
Tabii ki derler, çünkü onlar king.
Hürrem'in oğlu Selim sanki.
Saat 20:40 oldu hala birşey demedi mi pofuduk seni tekrar kazanmak için bir uğraşı yok mu hala
Olmayan şeyin neyini dinliyor kiyok. kafasını dinliyorsa demek ki.
Yok yok, ben Ata'ya devam en iyisiselim deme. selim nurbanu için ortalığı yıktı.
Olmayan şeyin neyini dinliyor ki
Yok yok, ben Ata'ya devam en iyisi
Hakikaten, ne talep ettiler Pofuduk? Söylemek istemiyorsun, anlıyorum ama "Daha ne yumurtlamış olabilirler" diye meraka gark oluyor insan.
Off pofuduk ya o yüzükleri neden aldın sanki.adam ayrıldınız olarak görmüyor bile yada istediği bu muydu .her ikisi de kötü sonuçta her iki durumda da önemsemiyor umursamıyor
Yok yok, ben Ata'ya devam en iyisi
Hakikaten, ne talep ettiler Pofuduk? Söylemek istemiyorsun, anlıyorum ama "Daha ne yumurtlamış olabilirler" diye meraka gark oluyor insan.
"Ha şöyle sadede gelin" deseydin.daha ben hazmedemedim bunu, sözlümle de kavgasını yaptım zaten sonradan ağzıma geleni de saydım. az önce de annemlere anlattım ama küfredip bağırdığım için fırça yedim. banlanmak istemiyorum, o yüzden küfretmeden özet geçmeye çalışacağım ve yazarken sinirden ellerim titriyor bak.
bunun küçük eniştesi 3.5 yıllığına yurt dışına göreve gidiyormuş, biz o binada oturup teyzeyle kızına göz kulak olacakmışız, onlar bize emanetmiş.
bana ne? bana ne? çok küfrettim burda. bana mı güvenmiş de gidiyor bana ne!
Gülsem mi aglasam mı anlamadım şehzade il dışına gidince sizi ailesine emanet edecek teyzede size mi emanet olacak çırpınıyor resmen .koskoca kayınpederin var orada o dururken daha çömez eşine mi düştü asayişlikdaha ben hazmedemedim bunu, sözlümle de kavgasını yaptım zaten sonradan ağzıma geleni de saydım. az önce de annemlere anlattım ama küfredip bağırdığım için fırça yedim. banlanmak istemiyorum, o yüzden küfretmeden özet geçmeye çalışacağım ve yazarken sinirden ellerim titriyor bak.
bunun küçük eniştesi 3.5 yıllığına yurt dışına göreve gidiyormuş, biz o binada oturup teyzeyle kızına göz kulak olacakmışız, onlar bize emanetmiş.
bana ne? bana ne? çok küfrettim burda. bana mı güvenmiş de gidiyor bana ne!
Güya maksat Pofuduk'u ikna etmek. Bir sonraki adımda "Bana da sahip çıkarsınız, her an kötü yola düşebilirim" filan mı derdi artık Pofuduk kabul etsin diye, bilmiyorum.Gülsem mi aglasam mı anlamadım şehzade il dışına gidince sizi ailesine emanet edecek teyzede size mi emanet olacak çırpınıyor resmen .koskoca kayınpederin var orada o dururken daha çömez eşine mi düştü asayişlik
Güya maksat Pofuduk'u ikna etmek. Bir sonraki adımda "Bana da sahip çıkarsınız, her an kötü yola düşebilirim" filan mı derdi artık Pofuduk kabul etsin diye, bilmiyorum.
Nasıl anormal bir kafa varsa kızı ikna edeceğim diye iyice şaşırmış.
Sabahtan beri bu konu o kadar canımı sıktı ki aklımdan hiç çıkmadı.nasıl güldüm yazını okuyunca varya.Bir sonraki adım bu bencede. aile sorumluluğu alacak kadar büyümedim ben,annem teyzem sen el birliğiyle büyütün beni,annem yemeğimi yapsin sen terligimi giydir teyzem masaj yapsın.Güya maksat Pofuduk'u ikna etmek. Bir sonraki adımda "Bana da sahip çıkarsınız, her an kötü yola düşebilirim" filan mı derdi artık Pofuduk kabul etsin diye, bilmiyorum.
Nasıl anormal bir kafa varsa kızı ikna edeceğim diye iyice şaşırmış.
Aynen de sana ne. Muhtaçlıkla aile olmak arasında dağlaaaaar kadar fark var. Aynı apartmanın içinde bir insanın neden korunmaya ihtiyacı olur; o da muamma.ben anlamıyorum. 40 civarı bi kadın, 18 yaşındaki kızıyla birlikte neden yeğenine ve onun karısına muhtaç olur ben bunu anlamıyorum. o adam karısını kızını muhtaç olacaklarsa neden bırakıp gider bunu da anlamıyorum.
çünkü bana ne lan! bana ne ya.
Aynen katılıyorum; tek bir farkla: Adamın büyümekte gözü yok. Hep birileri pışpışlasın istiyor. Hatta Pofuduk sadece onu değil anneyi de pışpışlasın ki anne de sevgiliyi pışpışlamaya devam etsin.Sabahtan beri bu konu o kadar canımı sıktı ki aklımdan hiç çıkmadı.nasıl güldüm yazını okuyunca varya.Bir sonraki adım bu bencede. aile sorumluluğu alacak kadar büyümedim ben,annem teyzem sen el birliğiyle büyütün beni,annem yemeğimi yapsin sen terligimi giydir teyzem masaj yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?