9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Tabii ki derler, çünkü onlar king.

Hürrem'in oğlu Selim sanki.

selim deme. selim nurbanu için ortalığı yıktı.
Yok yok, ben Ata'ya devam en iyisi

Hakikaten, ne talep ettiler Pofuduk? Söylemek istemiyorsun, anlıyorum ama "Daha ne yumurtlamış olabilirler" diye meraka gark oluyor insan.

Off pofuduk ya o yüzükleri neden aldın sanki.adam ayrıldınız olarak görmüyor bile yada istediği bu muydu .her ikisi de kötü sonuçta her iki durumda da önemsemiyor umursamıyor

Hakikaten, ne talep ettiler Pofuduk? Söylemek istemiyorsun, anlıyorum ama "Daha ne yumurtlamış olabilirler" diye meraka gark oluyor insan.

daha ben hazmedemedim bunu, sözlümle de kavgasını yaptım zaten sonradan ağzıma geleni de saydım. az önce de annemlere anlattım ama küfredip bağırdığım için fırça yedim. banlanmak istemiyorum, o yüzden küfretmeden özet geçmeye çalışacağım ve yazarken sinirden ellerim titriyor bak.

bunun küçük eniştesi 3.5 yıllığına yurt dışına göreve gidiyormuş, biz o binada oturup teyzeyle kızına göz kulak olacakmışız, onlar bize emanetmiş.

bana ne? bana ne? çok küfrettim burda. bana mı güvenmiş de gidiyor bana ne!

Off pofuduk ya o yüzükleri neden aldın sanki.adam ayrıldınız olarak görmüyor bile yada istediği bu muydu .her ikisi de kötü sonuçta her iki durumda da önemsemiyor umursamıyor

yüzükleri aldığıma pişman değilim. onda kalmasını hak etmiyordu.

başka şeyler de var da onları da tam anlamadım üstü kapalı ima etti anlamadım dedim açıklayamadı falan en net ve en sinir bozucu olanı bu.

"Ha şöyle sadede gelin" deseydin.

Sevgiliniz "evimiz kapımız ayrı olacak" diyor ama kapının içinde sizinle birlikte kimlerin olacağını gizliyorduysa demek.

Kendileri bostan korkuluğu mu; kendileri neden 'sahip' çıkmıyorlar? Çünkü o zaman sizin o binaya taşınmanız gerekmeyecek

Gülsem mi aglasam mı anlamadım şehzade il dışına gidince sizi ailesine emanet edecek teyzede size mi emanet olacak çırpınıyor resmen .koskoca kayınpederin var orada o dururken daha çömez eşine mi düştü asayişlik

Güya maksat Pofuduk'u ikna etmek. Bir sonraki adımda "Bana da sahip çıkarsınız, her an kötü yola düşebilirim" filan mı derdi artık Pofuduk kabul etsin diye, bilmiyorum.

Nasıl anormal bir kafa varsa kızı ikna edeceğim diye iyice şaşırmış.

ben anlamıyorum. 40 civarı bi kadın, 18 yaşındaki kızıyla birlikte neden yeğenine ve onun karısına muhtaç olur ben bunu anlamıyorum. o adam karısını kızını muhtaç olacaklarsa neden bırakıp gider bunu da anlamıyorum.

çünkü bana ne lan! bana ne ya.

Kendisiyle kocasıda aynı binada değil mi o niye sahip çıkmıyomuş kardeşine kaldı ki kimseye de gerek yok kaç yaşında çoluk çocuk sahibi insanlar elini tutmadan sokakta yürüyemiyo sankide birine emanet ediyolar.
Kim demişti sokaktan dede getircekler diye içine mi doğmuş nedir pek farkı yok
O evde oturursanız eğer, bunlar dış kapıdan girip çıkmak zor oluyo diye sizin evden onların eve içerden merdiven falanda yaptırırşar

Sabahtan beri bu konu o kadar canımı sıktı ki aklımdan hiç çıkmadı.nasıl güldüm yazını okuyunca varya.Bir sonraki adım bu bencede. aile sorumluluğu alacak kadar büyümedim ben,annem teyzem sen el birliğiyle büyütün beni,annem yemeğimi yapsin sen terligimi giydir teyzem masaj yapsın.

Aynen de sana ne. Muhtaçlıkla aile olmak arasında dağlaaaaar kadar fark var. Aynı apartmanın içinde bir insanın neden korunmaya ihtiyacı olur; o da muamma.

Bilin bakalım erkek arkadaşınız il dışına gitseydi sizi yalnız bırakacaklar mıydı? Teyze ve kızıyla birlikte kalırdınız artık; nasılsa hepinize 'sahip' çıkılmalı. Kayınpeder de tüfekle kapıda nöbet tutardı

Aynen katılıyorum; tek bir farkla: Adamın büyümekte gözü yok. Hep birileri pışpışlasın istiyor. Hatta Pofuduk sadece onu değil anneyi de pışpışlasın ki anne de sevgiliyi pışpışlamaya devam etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…