9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

hayır aramadı. ama zaten normalde de daha aramaz. gece belli olur o. 8e kadar aramazsa 11e kadar beklemem. ama bu saatten önce zaten aramazdı.

Ayrildiginizi dusunup aksama kadar aramaz mi?

Bu her dilde ayrilmak istiyorum demek degil midir?

Aksi tavir goren yazsin lutfen.

Eline yuzuk verilen insan kac saat aramayabilir ki?

Resmen o ayrilmak istiyorum diyor size.

nebicim anneymis yahu, oglunun sevip birlikte hayat sürmek ve beraber mutlu olmak istedigi kisiyi nasil kabul etmez. Aklim almiyor öylelerine yemin ediyorum. cogu kisi yazmis gerci ama, öyle bir adamdan zor baba olur. Ha evlendiniz diyelim, hala anasinin agzina bakar piskolojin bozulur. Ablamda aynisi oldu...

Pofuduk bu söylediğine sen inanıyorsan ben de inanacagim.

ya adamın dayısına kapıdan uğrayıp hal hatır soruyorum, normal insan teşekkür eder benimki beni azarlıyor "sen benim teyzemi sevmiyorsun ona uğramadın" diyor. yok bi de sevecektim teyzesini. ağır geliyor bunlar bana.

annem yemeğe çağırıyor bu arada.

Peki siz nasil ev icin, soyle olsa otururdum aslinda da diyebiliyorsunuz ki?

Birakin gerdegi, ayni apartmanda oturmazken boyle yapan adam, otursaniz ne yapacak belli degil mi?

Yani bunu 40 sayfa once yazsaniz diger yazdiginiz her sey anlamsiz kalirdi.

Ama karistirtmayacagim diyor ne demek? Kendi karisiyormus zaten.

Oldu "tüm sülalene ayılıp bayılacağım" deseydin.
Şifa olsun.
Tüp bitti. Benim mantı ocakta kaldı, iyi mi?

Bende biteceğini sanmıyorum bu işin öyle yada böyle evleneceksiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun.Kendine biraz düşünme fırsatı ver çıkıp gez beynini onların düşüncesinden arındır kendine değer ver biraz.sen dırdırcı değilsin tam tersine yeerince konusmadın unutma bunu kendini asla suçlama

ve bi yanım denesin görsün diyo, çünkü ailesi bile belki iyi olur sorun çıkmaz diye telkin ediyo el gün tayfası iki aile için de önemli, denemese ömrü billah olsa nasıl olurdu dicek çünkü pofuduk detaycı bi kız kafayı çok zorlar düşünmekten

hayır aramadı. ama zaten normalde de daha aramaz. gece belli olur o. 8e kadar aramazsa 11e kadar beklemem. ama bu saatten önce zaten aramazdı.
Normal olan aramayınca şaşırmaktır.
Siz arasa şaşırırdım diyorsunuz. Adam sizi sallamıyor, ayrılacağınızı da düşünmüyor.

Bir gram değer görmeyeceği evliliği mi yapsın.
Herkesten onu dedin demedin telkinleriyle mi yaşasun. Beğendiremez kendini, nişanlısına dahi.

Bir gram değer görmeyeceği evliliği mi yapsın.
Herkesten onu dedin demedin telkinleriyle mi yaşasun. Beğendiremez kendini, nişanlısına dahi.
Bize kalsa bu iş burada bitsin ama pofuduk için öyle olacağına kim emin ki burada.yüzükleri vermeye gidiyorum dedi ama aldı geri geldi.haftaya nikah günü alacağız dese hangimiz şaşırırız

Bize kalsa bu iş burada bitsin ama pofuduk için öyle olacağına kim emin ki burada.yüzükleri vermeye gidiyorum dedi ama aldı geri geldi.haftaya nikah günü alacağız dese hangimiz şaşırırız
Evet hiçbirimiz şaşırmayız.
Beklenilen son:
Pofuduk o eve oturur ve öyle evlenir.

Ayrildiginizi dusunup aksama kadar aramaz mi?

Bu her dilde ayrilmak istiyorum demek degil midir?

Aksi tavir goren yazsin lutfen.

Eline yuzuk verilen insan kac saat aramayabilir ki?

Resmen o ayrilmak istiyorum diyor size.

işte konu sahibi yine anlaşılmaz şekilde sözlüsünün aramamasına o kadar da bozulmuyor sanki. "zaten normalde de aramazdı bu saatte" diyor. ne normali şimdi yahu çok tuhaf. anladık sözlü pofuduğa değer vermiyor da, pofuduk da kendine pek değer vermiyor herhalde.

o dayıma uğradın teyzeme uğramadın muhabbeti dün oldu onu söyleyeyim de bi.
cumartesi annesine uğradıktan sonra kapıdan bi iyi akşamlar demiştim.
ya o evde oturmam ben arkadaşlar deneyecek bi şey yok. anlatmadığım şeyler var. o evde oturacağıma kesin gözüyle bakılıp bana sıralanan talepler var. hepsinin de cevabı "bana ne küfür". bu kadar.
aramadı, aramadıkça daha da soğuyorum iyi oluyor. dinlesin şimdi kafasını güzel güzel.

o talepleri ailene de anlat anlatmadıysan

Yahu bu teyze size bir sürü sıkıntı çağıran teyze değil mi?

Pofuduk, ben sizin sevgilinizi medenî, konuşarak anlaşılabilir, modern biri olarak canlandırmıştım zihnimde. Halbuki içinde klasik yurdum erkeği saklıymış. "Vay ben sana gelme dediğim hâlde nasıl geldin" demeler; teyzeyi sevmeye ve tabiri caizse icazet almaya mecbur görmeler; "Bu saatte ne işin var" lafları... Hadi diyelim klasik bir adam; bu sefer de geçim konusu açıldığında "Ben taş taşırım yine gadınıma bakarım" filan demesini beklerim. E o da yok.

Hele sizi unutması falan... Bu sefer biraz daha bıktığınızı düşünüyorum çünkü kaç gündür bizim "rest çek" baskılarımıza karşı bunları anlatmıyordunuz ama artık anlatıyorsunuz. Aslında anlatmanız da iyi oluyor bir bakıma; olaylar dillendirilince gerçekliğini biraz daha kavrıyor insan.

Edit: Allah bilir "Nasılsa cepte" deyip eve girince neler yapmanızı istedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…