- 17 Kasım 2014
- 245
- 479
- 78
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.141
İnanmıyorum ya tek kelimeyle iğrenç. Baskıya gel! tek kelimeyle iğrenç! Daha önce dediğim gibi bu adamın ailesinden farkı yok. Saygısız, zorba..ya adamın dayısına kapıdan uğrayıp hal hatır soruyorum, normal insan teşekkür eder benimki beni azarlıyor "sen benim teyzemi sevmiyorsun ona uğramadın" diyor. yok bi de sevecektim teyzesini. ağır geliyor bunlar bana.
annem yemeğe çağırıyor bu arada.
Oy oy oy...o dayıma uğradın teyzeme uğramadın muhabbeti dün oldu onu söyleyeyim de bi.
cumartesi annesine uğradıktan sonra kapıdan bi iyi akşamlar demiştim.
ya o evde oturmam ben arkadaşlar deneyecek bi şey yok. anlatmadığım şeyler var. o evde oturacağıma kesin gözüyle bakılıp bana sıralanan talepler var. hepsinin de cevabı "bana ne küfür". bu kadar.
aramadı, aramadıkça daha da soğuyorum iyi oluyor. dinlesin şimdi kafasını güzel güzel.
Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir türküsü yüzünden hep bunlar, gençler buna inandı duygusal ergen tribine girdi, halbuki nedensiz olsaydı sevgi herkes herkesi sevebilirdi ama ayşe ille ali diyor mehmeti değil aliyi seçmiş, neden, belki daha akıllı daha yakışıklı daha zengin daha eğitimli, daha bişey, bi nedeni var, o neden ortadan kalkınca asgari müşterekler bitincede sevgi yavaştan bitiyo, bahane askerden geldi değişti olur sivilcesi çıktı olur gözünün üstünde kaşı var olur, zemin hep bahane
beklentiler farklı aileler farklı algı farklı zeka zaten farklı nasıl olacak bu evlilik olursa tat verir mi
Aynen, bence de.Ben çok merak ettim bu talepleri ya! Beyimiz hem ailesinin dibinde yaşamak istiyor hem de talepleri mi var!! Bence sizin bardağı taşıran şey o talepler oldu ya, neyse..
Bence de ...Ben çok merak ettim bu talepleri ya! Beyimiz hem ailesinin dibinde yaşamak istiyor hem de talepleri mi var!! Bence sizin bardağı taşıran şey o talepler oldu ya, neyse..
Hay Allah seni ya hahaha kahkaha attımSokaktan dede getirip Pofuduk'a baktırcaklar
Bu konu daha ne kadar saçmalığı kaldırabilir acaba? Her gün yeni bir heyecan.
Pofuduk azıcık bahsetsen mi acaba şu taleplerdentalepler ondan değil annesinden. hala mutfaktayım bu arada, bilgisayara geçince daha seri yazarım.
Annesi talep eder oğlu uygulamaya koyar tam semra kaynana ya.oğluna oğlum sen aşık değilsin ben aşık olduğun zaman sana söylerim diyordu ya aklıma o sahne gelditalepler ondan değil annesinden. hala mutfaktayım bu arada, bilgisayara geçince daha seri yazarım.
Ben dün demiştim "Tam Ata" diyeAnnesi talep eder oğlu uygulamaya koyar tam semra kaynana ya.oğluna oğlum sen aşık değilsin ben aşık olduğun zaman sana söylerim diyordu ya aklıma o sahne geldi
Bekar kalmıştı ama rahmetli annesinin her aklına uyup bizim şehzade de anasının lafına bu kadar uyarsa sonu iyi görünmüyorBen dün demiştim "Tam Ata" diye
Sokaktan dede getirip Pofuduk'a baktırcaklar
Bu konu daha ne kadar saçmalığı kaldırabilir acaba? Her gün yeni bir heyecan.
Anam "Alt daireden vazgeçtik, bizle yaşayacaksınız" filan mı dedisokaktan dede getirmiyorlar şimdilik ama onu da yaparlar. daha söylenenleri ben hazmedemedim ki.
Anam "Alt daireden vazgeçtik, bizle yaşayacaksınız" filan mı dedi
talepler ondan değil annesinden. hala mutfaktayım bu arada, bilgisayara geçince daha seri yazarım.
taleplerin sözlünüzden ya da annesinden olması fark ediyor mu sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?