- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.281
fakirmişiniz işte kirada kötü dolapla sürünmüşünüz net
Neyse ki fakirler varsen aldığın paraya bak bacım. onu kiracı düşünsün
Sen modern gotik sanattan ne anlarsın? İnsanın içindeki duyguları harekete geçiriyodu resmen, neyseki sonra kağıtla kapladık da mutfak biraz insana döndü D:
Neyse ki fakirler var
Hehehe bir de o muhabbet vardı değil mi? "İlk kez evleniyorsunuz; anlamazsınız". Sanki kendisi 2462819 kere evlenmişanlamam işte cahilim ben hiç ev düzmedim ki
anlamam işte cahilim ben hiç ev düzmedim ki
Ay evet di mi kopuk kopuk... Hem fakir hem kopuk aile bağlari, öleyim ben : (işte sizin de aile bağlarınız kopuk çünkü anlamıyorsunuz
Pofuduğun yerinde başkası olsa kurtuldum bunlardan diye zil takıp oynar ayol.Ailesine müjdeyi vermemiş olmalı.
Zira çoktan aramaları lazımdı.
Ya da sevindik delisi oldular. Kendilerine gelemediler.
Buna çok güldüm ya : )Kız fakir gibi başkasının dolabını mı kullansın? BAŞKASININ
Hehehe bir de o muhabbet vardı değil mi? "İlk kez evleniyorsunuz; anlamazsınız". Sanki kendisi 2462819 kere evlenmiş
Onu geçtim düzülmüş evden keyif almayı bile beceremiyosun, tabi bunlar okulda öğretilmiyor peeh
İşte para var, huzur var. Para var, DOLAP varöyle deme kaç tane ev düzmüş kadın. kardeşinin evini komple düzmüş, parasını ödüyor düzer
ensem fazla kalınsa demek
Pofuduğun yerinde başkası olsa kurtuldum bunlardan diye zil takıp oynar ayol.
pigme pofuduk o aileye ben bir teşekkür çiçeği yollardım. Hayatımı kurtardınız teşekkürler... Notunu iliştirip.
İşte para var, huzur var. Para var, DOLAP var
Ay taktım kafayı dolabaBizim evin dolapları onuruma dokunduysa demek
Bizde para Çok gibiay 330 sayfa şey konuştuk kızın onuruna dolap dokunmuş. nasıl içinde bi zenginlik varsa artık
Bizde para Çok gibi
Ben senin konuyu acayip içselleştirdim; öyle böyle değil. Benim de nişanlım 6 senelik sevgilim; senin yerinde olabilirdim sonuçta. O sebepten durduramıyorum kendimi; yazıp duruyorum
Hehehe bir de o muhabbet vardı değil mi? "İlk kez evleniyorsunuz; anlamazsınız". Sanki kendisi 2462819 kere evlenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?