9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

belki de sevmiyordu ama ben görmedim, görmek istemedim. bilmiyorum.

severken ayrılma çerçevesinde de değiliz zaten şu an. beni önemsemediği için bitti. benimle konuşmak istemedi, benimle zaman geçirmek istemedi, bu adam kısaca beni istemedi.

daha önce ayrılsam pişman olurdum ama. şu an her şeyi sonuna kadar zorlamış durumdayım. yapabileceğim hiçbir şey kalmadı. benim hatam yok. acaba diye sormuyorum. keşke demiyorum. bitti.

bireysel olarak tasvip meselesi için bi şey diyemeyeceğim. herkesin kendi kıstası vardır. arkadaşlarıyla arasındaki samimiyeti de onaylamıyordum mesela ben zamanında, uygunsuz hareket var mıydı, bana göre vardı, size göre olmayabilir. bu kısım için bi şey diyemem o yüzden.

parayı hesaplamadılar zaten, biz pis fakirler öyle düşündük onu.

yoksa "küçültmeyin, değiştirin" mantığını başka türlü açıklayamadım ben. neden küçültmemizi istemesinler ki? babası "küçültün tabi, kullansın" derken annesi ayak diredi. başka açıklama bulamadım.

Ben size davranışlarını kastetmiştim, yoksa kişisel özellikleri için tasarrufta bulunma hakkı sizden başka kimsede yok ilişkinizle ilgili.

Yani ilgili olabilir, sevecen olabilir eskiden ancak bu zihniyet özelliklerini hiç mi taşımıyordu?

Kız alan biziz, bize uyacak sensin diyen insan ortamlarda ya bunlar çok banal diye 9 yıl gezebilir mi?

Bir de hep soracağım unutuyorum. Sizin arkadaşlarınız sevgiliniz ve bu olaylar hakkında ne düşünüyor?

Sevgilinizin vakit geçirdiği arkadaşları gerçekten var mı? Yoksa bu ''Ben şunlardan sorumluyum.'' ihtiyacı yüzünden yapay arkadaşlıkları mı var?

Bu parayla ilgili olamayacak kadar salakça, ama başka bir açıklaması da yok.

Yani hesap edilmeyecek bir şeyi hesap etmiş kadın.

Sizin bensiz yüzük almış diye kızmanızı da anlayamadım mesela, evlilik teklifi haberli mi yapılır ki? Sorun sizin olmamanız değil de annesinin seçmesi değil mi?

Üstümde kalmasın, sosyolog değilim. İçlerindeki İrlandalıyım sadece
Ama benim de genel gördüğüm kadarıyla odur evet; ev, eşya, altın, tapu, inek vs. Alınan arabaya bile herkes sevinmiştir ayakları yerden kesilecek diye, haksızlar mı değiller. Bir telefon yetiyor ayağına getirmeye.

Kuyumcu tanıdıksa olabilir aslında Bir başkasının bu kadar iyi bir fiyata alınamayacağından haberdarlardır, yüzük numarası bilindiği halde çok büyüğünün alınmasında başka ne gibi sebep olur onu ben de hiç bilmiyorum.

bana davranışlarında ne bileyim öyle çok çok bariz bi durum yoktu gibi. olanlar her ilişkide olabilecek şeyler. ilgisi sevgisi normaldi, yani öğrenciyken sınav haftaları hariç gayet normaldik hiç öyle vıcık vıcık olmadık da görüşmüyor konuşmuyor değildik şimdiki gibi. okul biterken biraz sıkıntı oldu, buluşamasak da konuşmamızda sorun yoktu. kavga ederdik konuşmak istemezdi mesela bazen, yine de mesajlara cevap yazardı.

sevgilimin arkadaşları için ne yazacağımı bilemiyorum şu an. bi tanesiyle ilgili bi şey yazayım, liseden arkadaşı, ki ben de çok severim kendisini. eskiden panora yaparlardı haftada birkaç kere, askerden döndüğünden beri onu da inanılmaz sallıyor. eskiden benimle buluştuğundan daha sık onunla buluşurdu mesela, hatta onunla aramızda şakalaşırdık biz, "bu gece sendeymiş, sen çalmışsın, ben çaldım geç kaldın" gibisinden, evleri çok yakın çünkü gece 9da 1 saatliğine falan öyle plansız buluşurlardı, onunla da buluşmuyor artık. çocuğa ben üzülüyorum ya çok pis satış yiyor çünkü ve benimkinin en sağlam arkadaşıydı o da hak etmiyor.

ben birkaç kişiye anlattım aslında ilk başta da onlar da burda yazılanlardan farklı şeyler söylemediler, cenazeden sonrakileri pek kimseye anlatmadım. ev meselesini falan çok bilen yok. bilenler de diğer sorunlarla kıyaslanınca evin çok basit kaldığını düşünüyor. ama bu aramama unutma durumlarını kimseye söylemedim.

evlilik teklifim defalarca yapıldı zaten. sadece yüzük alınacaktı. onu bensiz yapmasına bozuldum çünkü beraber gidelim alalım bi daha düzeltmeyle uğraşmayalım diye konuşmuştuk ama sürpriz yapmak istemiş. annesinin seçmesine de ayrıca bozuldum. ikisine de bozuldum evet.

kuyumcu tanıdıkmış. o çirkef komşu teyzenin akrabası mıymış neymiş. liva'nın sahibi de onun akrabasıymış çikolatayı da orda yaptırmışlar da neyse kuyumcu tanıdıkmış işte.

alyans numaramı biliyorlardı ona göre almışlar. ama alyans numarası tek taş numarasına denk olmuyor ki. alyans kalın yani. nasıl anlatsam, alyans daha kalın olduğu için parmağın daha tombik yerine geliyor, numarası o yüzden daha büyük oluyor.

Dünden beri tek bir arama ya da birşey yok mu pofuduk??

Gerçekten inanılmaz. Adam ayrıldık demiş oldu şu an, konu sahibi de fark etti sanırım.

Başka bir anlamı olamaz bunun. Hayır merak da mı etmiyor, diyelim ki sevmiyor.

Resmen kurtuldum yaşasın diye ferahladı herhalde.

Ya da aklınca Pofuduğa gözdağı mı denir, had bildirmek mi denir öyle birşey yapıyor.
Pofuduk ayaklarıma gelecek diye öyle emin olabilir ki sesini falan çıkarmıyor. Hatta pofuduğa kızıp cezalandırıyordur, blöfünü gördüm dercesine.
Bilmiyorum ya kafam yandı.

yok. olursa yazarım. hayır adam aramadıkça siz de üzülüyorsunuz, ona da ayrı üzülüyorum şu an.

neyimi merak edecek ki? hayır niye arasın yani? beklemiyordum zaten aramasını. kafasını dinlesin işte. otursun ailesiyle ilgilensin. kendine bile zaman bulamıyordu zaten. neden arasın ki? ben şaşırmadım. arayacak olsa unutmazdı zaten.

kendince "rest öyle çekilmez böyle çekilir" tribinde de olabilir. bilmiyorum.

Bakın bir insan sözlüsünden ayrılıp ayrılmadığını merak eder herhalde değil mi?

Sevmese dahi eder yani. Sizi merak etmesinden bahsetmiyorum.

Böyle bir durumda kafa dinlemesi de imkansız olmalı. Siz bana göre bohça mı neyse, yüzüklerle yollayın.

Bize üzülmeyin kütfen.
Ama gerçekten üzülüyorum size yaşattıklarına.
Bu cins erkeklerden uzak durmak lazım, nankör sevgisiz bencil yaratıklar.

Bir de ben aramadı diye üzülmüyorum, o konuda içiniz rahat olsun.

Aramasın, ayrılığınız kesinleşsin daha iyi bence.

Arar da barışırsanız üzüleceğim ben.

bi de onca hengamenin arasında buraya yazmayı unuttuğum bi şey var.

salı günü ben hiç aramadım. 4 gibi falan aradı, öyle hal hatır konuştuk, "eve gidip yatacağım" dedi. ben de uyusun diye aramadım 6ya doğru tekrar aradı. üniversiteden bi kız arkadaşı aramış, "buluşalım" demiş, beni de istemiş, yemeğe gideceklermiş. bana "son duraktan alayım seni" dedi. "iyi" dedim hazırlandım çıktım ulus'ta aradım "nereye gideceğiz nerde buluşacağız" diye, kızı atatürk bulvarı'ndan alacakmış, "iyi sen çık o zaman ben de ineyim beni de bulvardan al" dedim, "olmaz sen buraya gel" dedi. bi şey konuşacak falan sandım gittim neyse geldi aldı. baktım bi şey de konuşmuyor, "ben de bulvarda inseydim madem, niye zaman kaybettik" dedim, "sen benim sevgilimsin, benimle gideceksin, seni öyle bulvardan alamam" dedi. beni kız çağırdı sanmıştım, "hayır seni ben çağırdım, ben sözlü adamım, kızla sen olmadan yemekte ne işim var" dedi.

o kızla öğrenciyken genelde beraber otururlardı, sıra arkadaşıydılar yani, başbaşa yemeğe de çok giderlerdi ve ben o kızı hiç kıskanmazdım yani kıskanacağım bi durum hiç olmadı. o akşamki davranışı ne bileyim, benden daha ince düşünmüş, çok şey geldi işte bana.

bilemedim.

ben hayvanlar gibi uyuduğunu düşünüyorum nedense. son görülme 18:45.

Yanlış anlamayın yalnız kızla yalnız buluşmasında bana göre bir şey olmadığı için bana ince falan gelmedi. Öbür türlü düşünenler yardımcı olabilirler.

Hatta bana yalnız buluşamazsın erkek arkadaşlarınla, sözlümsün sen diyecekmiş gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…