- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.560
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.721
Aradığını sanmıyorum. Dünkü yenge olayını bildirmesinin de pofuduğun iletişim isteği sonrasında olduğunu düşünüyorum. Yanlış mı?Aramadı mı Pofuduk, yoksa sen mi cevaplamadın?
Aramadı mı Pofuduk, yoksa sen mi cevaplamadın?
Aradığını sanmıyorum. Dünkü yenge olayını bildirmesinin de pofuduğun iletişim isteği sonrasında olduğunu düşünüyorum. Yanlış mı?
Bravo Einstein. Yine tarih yazıyor.aramadı.
Siz sormadınız yani mesajlar niye kesildi diye, ya da ilk mesajı kim attı?dün mesaj atıyordu naptın eve gittiniz mi falan diye, sonra mesajlar kesilince arayıp açıklama yaptı.
Bravo Einstein. Yine tarih yazıyor.
Yoo, adam gayet tutarlı bence.Bravo Einstein. Yine tarih yazıyor.
Siz sormadınız yani mesajlar niye kesildi diye, ya da ilk mesajı kim attı?
Konuşmayı bu ailenin ataları buldu kesinyenge için toplantı mode on
acaba nesi var neden hasta oldu bu kadın bla bla bla
Ben en azından cumaya kadar idare eder diyordum ama...Yoo, adam gayet tutarlı bence.
Pofuduk ya, bu yengenin kocası yok mu? Ehliyeti filan mı yok acaba dayının? Her fenalaşanı acaba böyle klan hâlinde mi götürüyorlar hastaneye? Benim anne tarafımın da ilişkileri böyle vıcık vıcıktır; yine de böylesini hiç görmemiştim.ilk mesajı o atmıştı, ben cevap yazınca o da yazıyordu, sonra "dur" yazmış, müsait olmadığında genelde öyle yazar çünkü, araba kullanıyordu muhtemelen o ara, "neden" yazdım uygun olunca da aradı açıkladı. üstelemedim yani ben.
Artık üstelemeyin zaten, hakikaten size bir artısı olmayacak.ilk mesajı o atmıştı, ben cevap yazınca o da yazıyordu, sonra "dur" yazmış, müsait olmadığında genelde öyle yazar çünkü, araba kullanıyordu muhtemelen o ara, "neden" yazdım uygun olunca da aradı açıkladı. üstelemedim yani ben.
Yok cumaya kadar idare edeceğini hiç düşünmedim.Konuşmayı bu ailenin ataları buldu kesin
Ben en azından cumaya kadar idare eder diyordum ama...
Pofuduk ya, bu yengenin kocası yok mu? Ehliyeti filan mı yok acaba dayının? Her fenalaşanı acaba böyle klan hâlinde mi götürüyorlar hastaneye? Benim anne tarafımın da ilişkileri böyle vıcık vıcıktır; yine de böylesini hiç görmemiştim.
Pofuduk ya, bu yengenin kocası yok mu? Ehliyeti filan mı yok acaba dayının? Her fenalaşanı acaba böyle klan hâlinde mi götürüyorlar hastaneye? Benim anne tarafımın da ilişkileri böyle vıcık vıcıktır; yine de böylesini hiç görmemiştim.
Artık üstelemeyin zaten, hakikaten size bir artısı olmayacak.
Bağırtı, çağırtı, sinir krizi yaşadınız.
Daha da yapacak ne kalmış olabilir?
Yataklara düşüp ailenizin adamı çağırması, eh artık bu seviyeye de gelmesin.
Yok cumaya kadar idare edeceğini hiç düşünmedim.
Ayrıca yenge olayının da arkasına sığınılan bahane olduğunu düşünüyorum.
Çünkü yazışmanın, mesajların uzaması istenmiyordu gibime geliyor.
Yani zaten ben anlamıyorum ki yengeyle ne alaka? Hani dayı evde olmaz, e evin de küçüğü, götürdü diyelim de; böyle gündem değiştirici bir olaya nasıl evriliyor yengenin hastalığı; anlayamıyorum.Yok cumaya kadar idare edeceğini hiç düşünmedim.
Ayrıca yenge olayının da arkasına sığınılan bahane olduğunu düşünüyorum.
Çünkü yazışmanın, mesajların uzaması istenmiyordu gibime geliyor.
Sen yüzüğünü geri mi verdin? Yüzükleri sen almamış mıydın?valla onu ben de sordum da dayısı arabasını iş yerinde bırakmış sanırım, arabayı istemişler anladığım kadarıyla bu da kendi götürmüş. evde çocuk var çünkü o da o saatte uyuyor birinin de onu beklemesi gerekecek. arabayı vermek istememiş diye anladım ben çünkü yüzüğü arabada bırakmış rve götürmemiş. ondan sanırım.
Konuşmayı bu ailenin ataları buldu kesin
Ben en azından cumaya kadar idare eder diyordum ama...
Yani zaten ben anlamıyorum ki yengeyle ne alaka? Hani dayı evde olmaz, e evin de küçüğü, götürdü diyelim de; böyle gündem değiştirici bir olaya nasıl evriliyor yengenin hastalığı; anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?