9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Siz sormadınız yani mesajlar niye kesildi diye, ya da ilk mesajı kim attı?

ilk mesajı o atmıştı, ben cevap yazınca o da yazıyordu, sonra "dur" yazmış, müsait olmadığında genelde öyle yazar çünkü, araba kullanıyordu muhtemelen o ara, "neden" yazdım uygun olunca da aradı açıkladı. üstelemedim yani ben.

yenge için toplantı mode on
acaba nesi var neden hasta oldu bu kadın bla bla bla
Konuşmayı bu ailenin ataları buldu kesin

Yoo, adam gayet tutarlı bence.
Ben en azından cumaya kadar idare eder diyordum ama...

Pofuduk ya, bu yengenin kocası yok mu? Ehliyeti filan mı yok acaba dayının? Her fenalaşanı acaba böyle klan hâlinde mi götürüyorlar hastaneye? Benim anne tarafımın da ilişkileri böyle vıcık vıcıktır; yine de böylesini hiç görmemiştim.

Artık üstelemeyin zaten, hakikaten size bir artısı olmayacak.
Bağırtı, çağırtı, sinir krizi yaşadınız.
Daha da yapacak ne kalmış olabilir?
Yataklara düşüp ailenizin adamı çağırması, eh artık bu seviyeye de gelmesin.

Yok cumaya kadar idare edeceğini hiç düşünmedim.
Ayrıca yenge olayının da arkasına sığınılan bahane olduğunu düşünüyorum.
Çünkü yazışmanın, mesajların uzaması istenmiyordu gibime geliyor.

valla onu ben de sordum da dayısı arabasını iş yerinde bırakmış sanırım, arabayı istemişler anladığım kadarıyla bu da kendi götürmüş. evde çocuk var çünkü o da o saatte uyuyor birinin de onu beklemesi gerekecek. arabayı vermek istememiş diye anladım ben çünkü yüzüğü arabada bırakmış rve götürmemiş. ondan sanırım.

dedim ya, yapacağım bi şey kalmadı benim zaten.

"yatıyorum" der keserdi. gece 3e kadar kopuk kopuk mesaj attı öyle olunca.

Yani zaten ben anlamıyorum ki yengeyle ne alaka? Hani dayı evde olmaz, e evin de küçüğü, götürdü diyelim de; böyle gündem değiştirici bir olaya nasıl evriliyor yengenin hastalığı; anlayamıyorum.

Sen yüzüğünü geri mi verdin? Yüzükleri sen almamış mıydın?

İroni yapıyorsunuz galiba ama yine de yazayım ben.

Zaten olayın dayıyla yengeyle alakası yok ki. Hatta hiç olmamış ki.

Adam konu sahibini umursamıyor. Sevmiyor da.

24 saatlik sessizlikler, hem de ne zaman? Radikal olaylardan, hastalanan sevgiliden, sinir krizinden sonra.

Bunu anlamamak için kör olmak lazım.

Konu sahibi de salak falan olmadığına göre, anladı ve evlenmeyi daha ön plana koyuyor. Veya anladı ama kendine yediremiyor.

ben de sonradan ayıktım. yüzüğü arabada bırakmış, görsünler istemedi herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…