- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.681
konu sahibinin evlenmekten vazgeçmeyeceğini biliyordum, rest çekmeyi beceremeyeceğini de biliyordum ama en azından bi süre rest çekmiş gibi yapabilip (sözlüsünün nazarında), çocuk geri arayana kadar tekrar aramamayı beceremeyecek kadar iradesiz olmasını anlamıyorum. bence konu sahibi sözlüsünün onu aramayacağını, takmadığını bal gibi de biliyor. bunu bildiği için kendi arıyor, krizler geçiriyor, dövdüm falan diye avunmaya çalışıyor. "bu sefer anladı gibi, çok korktu yalnız" falan... dışardan öyle histerik ve itici bi o kadar da endişe uyandırıcı duruyor ki. korkmuştur tabi. ben bu kızdan ayrılırsam vebali boynuma diye.
konu sahibi sevilmediğinin farkında ama kabul edemiyor.
bence ciddiye alınmamak, sevilmemek, kendi kendine çırpınmak daha zor olmalı.9 sene 9 sene 9 sene, kabulü zordur anlarım
bence ciddiye alınmamak, sevilmemek, kendi kendine çırpınmak daha zor olmalı.
Bir zamanlar öyleydi ama görücü usulüyle evlilik vardı simdi gelinler aşık her seyi hakediyorlar oglumu seviyorsan ispat et.pofudukta kadınlar kulübüne bile ispatladı bunuKız evi naz eviydi bir zamanlar
evet babası üzerine koyup arsa almıştıbu adamın birikmiş parası vardı babasına vermiş ne için vermişti arsa mı alınmıştı neydi
Bir zamanlar öyleydi ama görücü usulüyle evlilik vardı simdi gelinler aşık her seyi hakediyorlar oglumu seviyorsan ispat et.pofudukta kadınlar kulübüne bile ispatladı bunu
evet babası üzerine koyup arsa almıştı
Çok iyi yapmışsın nasılsa cepte diye guvenmesinler.askerde biriken parasıymış onu vermiş ama sorma zahmetinde bulunmuş mu hiç bilmiyorum.Bende severek evlendim ailelerin tanışma günü kp annene çay koy diye direktif verince kv ben size gelince yün yataktan başka yatakta yatamam diye inciler dizince babamı mutfağa çektim baba beni verme bu ne hadsizlik sen beni verdin mi de yün yatak falan konuşuluyor tanıştığınız gün dedim, eve gittiklerinde de sevgilimi aradım o.muhabbetler neydi öyle kendilerince 9 sene çıktılar vermeyip napıcaklar mı diyo ailen, ben defolu mal mıyım babam vermezse kaçarım falan mı sanıyorsunuz dedim vermem dedi mi bitti ezemem lafını dedim, üslup düzeldi
arsa için para verirken pofuduğa sormadı tabi, halbuki evlilik yolunda olan çiftler birbirine danışır değil mi
Müthiş haberlerle gelir simdiPofuduk nerdesin?
Bende severek evlendim ailelerin tanışma günü kp annene çay koy diye direktif verince kv ben size gelince yün yataktan başka yatakta yatamam diye inciler dizince babamı mutfağa çektim baba beni verme bu ne hadsizlik sen beni verdin mi de yün yatak falan konuşuluyor tanıştığınız gün dedim, eve gittiklerinde de sevgilimi aradım o.muhabbetler neydi öyle kendilerince 9 sene çıktılar vermeyip napıcaklar mı diyo ailen, ben defolu mal mıyım babam vermezse kaçarım falan mı sanıyorsunuz dedim vermem dedi mi bitti ezemem lafını dedim, üslup düzeldi
arsa için para verirken pofuduğa sormadı tabi, halbuki evlilik yolunda olan çiftler birbirine danışır değil mi
esas rest örneği burdaymış :) Ağzına sağlık.
Benim öyle şeyler olmadı, yani 3. kişilere cidden rest çektirip bir şey yaptıramam diye bakıyordum olaya, atıyorum akrabası o an saçma sapan bir laf mı etti? Neden öyle dedi diye yalnızken kendisine soruyordum, karşılığında bırak ya, saçma sapan laf işte, şimdi tatsızlık çıkmasın, zaten düğünden sonra muhatap olacak değilsin, tekrarlanırsa senden önce ben ağzının payını veririm dediğinde içim rahatlıyordu. İnanıyordum çünkü, hakkaten muhatap olacak değildim, senede mak. iki saat göreceğim insanın lafını nereye kadar çekip uzatayım? anlayış göstermesi de bu yüzden kolaydı düğün öncesi gerginlikte bir bana mı gerginlik? Herkese gerginlik sonuçta, çoğu insanın da bir yerlerden kuyruk acısı var. Yani atıyorum kendi evliliği berbatsa illa ki bir şekilde belli ediyor bazısı.
O yüzden restlik durumlar sadece yanındaki insana yapılıyor, bana yapılmadı. Ben yaptım ama bir kere, baktım aylar geçiyor hiç konuşulmuyor bile iyiden iyiye alışmışız nasıl olsa ayrılmayacağız diye bakıyoruz, ortada ne bir plan var, ne adım. Bahane de değil ama işe yeni girmiş kendini kanıtlamaya çalışıyor orada. Bir gün yine içimde kura kura sinirlenmişim, durduk yere yemek yerken biz ne zaman evlenicez? Yetmedi mi artık sabrım dedim, bütün gün boş oturup bunu mu düşündün şimdi dedi? Ben de evet dedim, ama yine "biliyorsun iş .." demesine fırsat kalmadan, ben eşyalarımı toplamaya başlamıştım bile, ki cebimde kızılay dolmuşu parası olup olmadığını bile bilmiyordum kapıdan çıkmadan durdurdu, senin bu inadınla ne yapıcaz? diye, ertesi gün bankayla kredi işini konuşmaya gitti. Yoksa o da düşünmüyor muydu düşünüyordu tabi ki insan başka ne için günde o kadar saat çalışır? Ama anlayıştan ben de geberecektim artık, her telefona ben cevap veriyorum ne zaman sorularını ben egale ediyorum, devamlı bir şeyleri erteliyoruz evlenince yaparız evlenince alırız vs. diye, tamam kavga hır gür yok ama bildiğin öteki aşamaya bir türlü geçemiyoruz. Cidden dırdırcı olsam beni o gün de ciddiye almazdı. Sonrasında yine ufak tefek şeyler oldu mesela kan görmekten çok çekinir, sırf o akdeniz anemisi testi için nikah yaptıramıyorduk az kalsın ahahah. Bak beni deli etme, hiç mi susam sokağı izlemedin? gözünü kapatıcaksın, içinden sayı sayacaksın rezil ederim seni herkese dedimde o iş de hallodu.
esas rest örneği burdaymış :) Ağzına sağlık.
Benim öyle şeyler olmadı, yani 3. kişilere cidden rest çektirip bir şey yaptıramam diye bakıyordum olaya, atıyorum akrabası o an saçma sapan bir laf mı etti? Neden öyle dedi diye yalnızken kendisine soruyordum, karşılığında bırak ya, saçma sapan laf işte, şimdi tatsızlık çıkmasın, zaten düğünden sonra muhatap olacak değilsin, tekrarlanırsa senden önce ben ağzının payını veririm dediğinde içim rahatlıyordu. İnanıyordum çünkü, hakkaten muhatap olacak değildim, senede mak. iki saat göreceğim insanın lafını nereye kadar çekip uzatayım? anlayış göstermesi de bu yüzden kolaydı düğün öncesi gerginlikte bir bana mı gerginlik? Herkese gerginlik sonuçta, çoğu insanın da bir yerlerden kuyruk acısı var. Yani atıyorum kendi evliliği berbatsa illa ki bir şekilde belli ediyor bazısı.
O yüzden restlik durumlar sadece yanındaki insana yapılıyor, bana yapılmadı. Ben yaptım ama bir kere, baktım aylar geçiyor hiç konuşulmuyor bile iyiden iyiye alışmışız nasıl olsa ayrılmayacağız diye bakıyoruz, ortada ne bir plan var, ne adım. Bahane de değil ama işe yeni girmiş kendini kanıtlamaya çalışıyor orada. Bir gün yine içimde kura kura sinirlenmişim, durduk yere yemek yerken biz ne zaman evlenicez? Yetmedi mi artık sabrım dedim, bütün gün boş oturup bunu mu düşündün şimdi dedi? Ben de evet dedim, ama yine "biliyorsun iş .." demesine fırsat kalmadan, ben eşyalarımı toplamaya başlamıştım bile, ki cebimde kızılay dolmuşu parası olup olmadığını bile bilmiyordum kapıdan çıkmadan durdurdu, senin bu inadınla ne yapıcaz? diye, ertesi gün bankayla kredi işini konuşmaya gitti. Yoksa o da düşünmüyor muydu düşünüyordu tabi ki insan başka ne için günde o kadar saat çalışır? Ama anlayıştan ben de geberecektim artık, her telefona ben cevap veriyorum ne zaman sorularını ben egale ediyorum, devamlı bir şeyleri erteliyoruz evlenince yaparız evlenince alırız vs. diye, tamam kavga hır gür yok ama bildiğin öteki aşamaya bir türlü geçemiyoruz. Cidden dırdırcı olsam beni o gün de ciddiye almazdı. Sonrasında yine ufak tefek şeyler oldu mesela kan görmekten çok çekinir, sırf o akdeniz anemisi testi için nikah yaptıramıyorduk az kalsın ahahah. Bak beni deli etme, hiç mi susam sokağı izlemedin? gözünü kapatıcaksın, içinden sayı sayacaksın rezil ederim seni herkese dedimde o iş de hallodu.
İşte sizin tepkiniz netmiş ve ''Sen beni sevmiyorsun, zaten hiç sevmedin!'' değilmiş.
Zaten tepki verdiğiniz şey de evlenmemek değilmiş. Yani madem bir karar alındı, niye ben insanlarla muhatap oluyorum da kesin bir şey belirlenmiyor diye düşünmüşsünüz.
Adama ''Sen beni hiç sevmedin!'' deseydiniz komik olurdu yani.
Resmen ayrılmayalım ama didişelim demek bu.
kimi ilişkilerde var ama bu ayrılmayalım ama didişelim durumu, her ilişkinin dinamiği farklı, bunda hiçbir sıkıntı yok ama eğer iki tarafta bu dinamiği benimsedi ise, bu konuda er kişi sıkılmış bunalmış görünen hissedilen o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?