9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Ah pofuduk daha öncede barışmadık hiçbi şey düzelmedi diyip nişan kıyafeti bakmıştın o zaman ne kadar tutarsızsan şimdide öylesin, Cuma günü bu adam aramasa da sen bi bahaneye sarar sarmalar ama bu bu böyle olmuş ondan dolayı şunlar olmuş ondan arayamamış ben de o yüzden bohça gönderme işini başka bahara bıraktım dersin bende bunu not düşeyim

9 sene 9 sene 9 sene, kabulü zordur anlarım

Bende severek evlendim ailelerin tanışma günü kp annene çay koy diye direktif verince kv ben size gelince yün yataktan başka yatakta yatamam diye inciler dizince babamı mutfağa çektim baba beni verme bu ne hadsizlik sen beni verdin mi de yün yatak falan konuşuluyor tanıştığınız gün dedim, eve gittiklerinde de sevgilimi aradım o.muhabbetler neydi öyle kendilerince 9 sene çıktılar vermeyip napıcaklar mı diyo ailen, ben defolu mal mıyım babam vermezse kaçarım falan mı sanıyorsunuz dedim vermem dedi mi bitti ezemem lafını dedim, üslup düzeldi

arsa için para verirken pofuduğa sormadı tabi, halbuki evlilik yolunda olan çiftler birbirine danışır değil mi

Çok iyi yapmışsın nasılsa cepte diye guvenmesinler.askerde biriken parasıymış onu vermiş ama sorma zahmetinde bulunmuş mu hiç bilmiyorum.

merak ettim, "işe başlamadan önce" mesaj atmıştınız "konuşmak isityorsan gelirsin... bohça..." diye,

bu durumda, gelmeyecegine inanıyor olmalısınız ve herhangi bir ümidiniz olmamalı.
olumlu bir davranış beklemediginiz, yapacagına inanmadıgınız sevgiliyi neden çağırıyorsunuz? amaç ne?

gelmeyecek olan adam sizin çağırmanızla gelince ne değişecegini düsündünüz?
son dakika ayagııım beliiim diyince vicdan yapıp sefkat mi gosterecekti yani?
yalvarmadıgınızı iddia ediyorsunuz fakat sevgi dileniyor gibi bir hal içinde oldugunuzu nasıl görmüyorsunuz anlamıyorum.

bence gayet her seyin farkındasınız.

ya bizimle dalga geciyor, hergun yeni bir olayla dikkat cekmeye calısıyorsunuz,
ya da gercekten konuda bahsi gecen erkek gibi kayıp vaka olarak adlandıracagım.

bu arada saplantınıza ilişkin de 350yi aşmış sayfada sanırım yapılacak en mantıklı öneri artık psikiyatr.
hem ayak uyuşmalarınızla da ilgili tıbbi bir tavsiye verir, yönlendirir.

esas rest örneği burdaymış :) Ağzına sağlık.

Benim öyle şeyler olmadı, yani 3. kişilere cidden rest çektirip bir şey yaptıramam diye bakıyordum olaya, atıyorum akrabası o an saçma sapan bir laf mı etti? Neden öyle dedi diye yalnızken kendisine soruyordum, karşılığında bırak ya, saçma sapan laf işte, şimdi tatsızlık çıkmasın, zaten düğünden sonra muhatap olacak değilsin, tekrarlanırsa senden önce ben ağzının payını veririm dediğinde içim rahatlıyordu. İnanıyordum çünkü, hakkaten muhatap olacak değildim, senede mak. iki saat göreceğim insanın lafını nereye kadar çekip uzatayım? anlayış göstermesi de bu yüzden kolaydı düğün öncesi gerginlikte bir bana mı gerginlik? Herkese gerginlik sonuçta, çoğu insanın da bir yerlerden kuyruk acısı var. Yani atıyorum kendi evliliği berbatsa illa ki bir şekilde belli ediyor bazısı.

O yüzden restlik durumlar sadece yanındaki insana yapılıyor, bana yapılmadı. Ben yaptım ama bir kere, baktım aylar geçiyor hiç konuşulmuyor bile iyiden iyiye alışmışız nasıl olsa ayrılmayacağız diye bakıyoruz, ortada ne bir plan var, ne adım. Bahane de değil ama işe yeni girmiş kendini kanıtlamaya çalışıyor orada. Bir gün yine içimde kura kura sinirlenmişim, durduk yere yemek yerken biz ne zaman evlenicez? Yetmedi mi artık sabrım dedim, bütün gün boş oturup bunu mu düşündün şimdi dedi? Ben de evet dedim, ama yine "biliyorsun iş .." demesine fırsat kalmadan, ben eşyalarımı toplamaya başlamıştım bile, ki cebimde kızılay dolmuşu parası olup olmadığını bile bilmiyordum kapıdan çıkmadan durdurdu, senin bu inadınla ne yapıcaz? diye, ertesi gün bankayla kredi işini konuşmaya gitti. Yoksa o da düşünmüyor muydu düşünüyordu tabi ki insan başka ne için günde o kadar saat çalışır? Ama anlayıştan ben de geberecektim artık, her telefona ben cevap veriyorum ne zaman sorularını ben egale ediyorum, devamlı bir şeyleri erteliyoruz evlenince yaparız evlenince alırız vs. diye, tamam kavga hır gür yok ama bildiğin öteki aşamaya bir türlü geçemiyoruz. Cidden dırdırcı olsam beni o gün de ciddiye almazdı. Sonrasında yine ufak tefek şeyler oldu mesela kan görmekten çok çekinir, sırf o akdeniz anemisi testi için nikah yaptıramıyorduk az kalsın ahahah. Bak beni deli etme, hiç mi susam sokağı izlemedin? gözünü kapatıcaksın, içinden sayı sayacaksın rezil ederim seni herkese dedim de o iş de hallodu.

bir de mesajlarınızda karşılıklı konusmalarda ev, kredi, baba, iş, uyku... konusulmayacak ne varsa konusmussunuz,
o detaylara gectigi an bunları konusmanın zamanı degil diyebilirdiniz de adamı cagıran sizsiniz zaten , neyse.

fakat asıl soracagım şu:
siz "umursanmadıgınız" icin ayrılmayı (!) göze aldınız...
buna dair konuşma olmadı mı?

Zaten aslolan konuları don lastiğine çevirmemek bir kere söylersin o gün o konu konuşulur icabına bakılır

İşte sizin tepkiniz netmiş ve ''Sen beni sevmiyorsun, zaten hiç sevmedin!'' değilmiş.

Zaten tepki verdiğiniz şey de evlenmemek değilmiş. Yani madem bir karar alındı, niye ben insanlarla muhatap oluyorum da kesin bir şey belirlenmiyor diye düşünmüşsünüz.

Adama ''Sen beni hiç sevmedin!'' deseydiniz komik olurdu yani.

Resmen ayrılmayalım ama didişelim demek bu.

kimi ilişkilerde var ama bu ayrılmayalım ama didişelim durumu, her ilişkinin dinamiği farklı, bunda hiçbir sıkıntı yok ama eğer iki tarafta bu dinamiği benimsedi ise, bu konuda er kişi sıkılmış bunalmış görünen hissedilen o

Sorun ayrılmayalım ama didişelim mantığının kendisi değil ki.

Ayrılması gereken şeyde ayrılmıyor.

Yani aldatılan kadının her gün ''Sen beni hiç sevmedin!'' diyip ayrılmaması gibi.

Madem sevmiyor, neden ayrılmıyor kadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…