- 9 Kasım 2013
- 1.723
- 1.763
- 208
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #3.701
Pofuduk, en son konunuz ev değildi, remember? Hani nişan alışverişine gelmeyi unutmuştu sevgilin, saatlerce telefonlarına çıkmamıştı, hatta günler * saatlerce telefonlarına çıkmamıştı. Çünkü birkaç sayfa önce "Artık konu ev değil" diyordun; şimdi öyleymiş gibi oldu. Tabii ki "Ev sorun değil ya" demiyorum; sadece o evi alsalar bile sevgilinin ilgi problemini çözmez bu.
Bir de "Cumaya kadar gönlümü al" demeseymişsin iyiymiş. Ben buradan "Cumaya kadar beni idare et, gerisi kolay" mesajı aldım. Emin ol o da onu aldı. Ne de olsa cumaya kadar ilgilense seninle, toparlayacaksın. Sonra bir başka sinir krizine kadar 7 ay daha; hooop, tekrar süre.
bu arada esyaları nasıl gonderecegim diyorsunuz,
alyansları almıssınız ya hani, madem oldu böyle bir rezillik, battı balık yan gider derim,
hic o salak metallere acımam, karsı tarafı da umursamam, param yoksa gider bozdurur araba tutar tüm esyaları da geri yollarım.
dilerseniz esyaların arasında bir zarfa da kalan paranın üstünü koyar oylece yollarsınız.
esyalarla alyansı yolla, onlara mudara etme vs. ohooo gecerim bunları, o kadar gururlu davranıstan zaten cok uzaktayız.
madem maddi anlamda dert ediyorsunuz, alın işte temiz çözüm.
oysa babanız sizi almaya gelebiliyorsa o arabayı bir tanıdık kullanır boylece yine goturmek mümkün de...
hani arac sıkıntısını, maddi sıkıntı varsa da aklınızda bulunsun,
burda sundugunuz bahanelerin gecersizligini gorursunuz en azından.
sen kendince dövdüm bağırdım inlettim diyosun ama erkekçe bunun adı naz trip dırdır...güya ahmet arifi de inlettinböyle kalmıştı noldu, yüzükler elinde eve geldin adam aramadı araması da umrunda değildi bitti gözüyle bakıyodun ama umrunda olmamasına rağmen ilk mesaj gene senden iş saatini haber veriyosun adam gene gelemem diyo bin tehditle lütfedip geliyo sonra küçük dayının karısı hasta imiş başka adam yok bu gidiyo gene,hala son kez son kez diyosun hep son diyosun gerisi yok yeminle bi erkek için ideal kızsın
barıştık da değil ayrıldık da değil ilişkiniz ne belli değil aile misafirlikte tüm bu olanlar şaka olmalı
sen kendince çok pis rest çektim diyo olabilirsin ama farklı yerlerde farklı yaşlarda farklı tecrübelerde birbirini hiç tanımayan biz konu yorumcuları için halin acınası üzülerek söylüyorum demir lady gibi lanse etsende kendini gerçekte pamuksun, bi ağırlığını koyupta peşinde koşturamadın adamı, sevmiyor istemiyor umursamıyor cumaya kadar beklicem dedin kendi sözünü yedin ciddiye alınacak bi yanın kalmadı
bdv de başka konu olsa ağır yazardım da sen bize hep kibar oldun bende elimden geldikçe kibar olmaya çalıştım
Bir de pofuduk başka konularda mesajlarına hep denk geliyordum aklı başında güzel yorumlar yapıyorsun. Peki dışardan biri olarak farzet ki sen benim,bu konuyu ben açtım bana nasıl bir yorumda bulunurdun?
alt katta oturma konusunda da laf dönüp dolaşıp sevismeye geliyo sanki tek sıkıntı bu olacakmış gibi, halbuki bi konu vardı üst komşu inliyomuş falan orda çok cüretkar yorumları da oldu pofuduğun dinlemesinler insan rahat rahat sevisemeyecek mi şeklinde, şimdi burda bohça yüzük nisan alışverişi gibi geleneksel motiflerin takıntı haline getirildiğini görünce gerçek pofuduk hangisi diyorum
karşı tarafın ailesi her işin içindeydi şimdi sormuyor mu ne oldu ne bitti aileler arsmıyor mu hal hatır sorma babında, nişan konuşulmuyor mu çünkü karşı taraf sözün atıldığını bilmiyo sanırım, söz atılmadı da neyse, velev ki biliyolar noldu ne bitti demiyolar mı, velev ki bilmiyorlar nişan konuşulması lazım,hersey tuhaf hersey
Ben bu ev meselesinden önce bir mesaj yazmıştım internet gitmişti gonderememistim tekrar da yazmadım. Aşılmayacak konular değildi bence önceki meseleler alışverişe gelmesinler gelsin sen bildiğini oku ama hevesi var dedi şehzade gelsin yani ne vardı bana göre çokta önemli değildi. Sebepler bunlar mı yani diyordum ama ev meselesi başka kiraya oturmaktan pofudukta cekiniyor nedense.ama düğüne karismazlar ama hicbir masrafa elini surmezler dedi durdu.alışverişe bile gelemeyen insani ben masraflarimada karistirmam kendi düğünümü kendi esyami kendi takılarimi ben yaptim cektim kredimi yaptim hepsini hemde 2 ilde oldu düğün. Kimsede burnunu sokamadi ben yapiyorum herseyi neden soksunlar.pofuduk tutarsiz davraniyor burda aldığım elbiseye karışmasın gıkı çıkmasın kimsenin diyor ama o zaman sende beklenti içine girmeyeceksin.illaki ev alinmasi sart mi ya ev alinacakmis denince konu kapandi mi
tercih edecegim şey de sizin yazdıgınız bicimi zaten.
ailelerin yapması gerektigini düsünen biri icin tutarsız diyorum.
ona bakılırsa konu sahibinin dayının borcları icin "dügün paramdan gitti dolayısıyla borcu ben ödemis oldum" seklinde degerlendirmesi de vardı, şok olmuştum okuyunca.
fakat kendisinin tüm yanlısları yine de ona ve ailesine yapılan saygısız tavırları ve altkatta oturmayı mesrulastırmaz tabii ki.
ancak ailenin bizim kurallarımıza uymuyorsanız maddi destek de sunmam tavrına bile hak veriyorum,
evet kendime yapılmasını da istemem fakat eş adayım kirada nasıl yaşayacagız diye aglayor, babam beyaz esya ve mobilya almayacakmıs diye mızmızlanıyorsa bakacagım şey ailesinin resti degil, sevgilimin karakteri olur.
konu sahibi rest nasıl cekilir sorusunda bile karşı tarafı azıcık dogru gözlemleseydi cok sey ogrenirdi aslında...
İkisini de diyor ama benim tahminim, ya babası erken gel dedi diye işi uydurdu, ya da daha büyük ihtimal, gitmek istediği için ikisini de öne sürdü.
Konu sahibi size soruyorum, lütfen dürüstçe cevaplayın.
Şimdi siz sinir krizi geçirdiniz dün. Bu adamla sarıldınız mı, sarılmadınız mı?
bir de mesajlarınızda karşılıklı konusmalarda ev, kredi, baba, iş, uyku... konusulmayacak ne varsa konusmussunuz,
o detaylara gectigi an bunları konusmanın zamanı degil diyebilirdiniz de adamı cagıran sizsiniz zaten , neyse.
fakat asıl soracagım şu:
siz "umursanmadıgınız" icin ayrılmayı (!) göze aldınız...
buna dair konuşma olmadı mı?
Ev önemli değilse neden masraflara karışmam diyor adam beyaz esyayida almayacakmis dedin pofuduk.artik hiçbirşey yapmayacagim diyorsunya buna da kimse inanmaz
Siz mi birşey yapmayacaksınız?boş tehdit olduğunu düşündüğümü yazmıştım zaten burda, öyleymiş demek ki.
gerçekten hiçbir şey yapmayacağım artık. ne yapayım yani daha? benden buraya kadar.
Gülmeye ihtiyacım varmış bahane olduSiz mi birşey yapmayacaksınız?
Kim inanır ?
Kadir inanır..
( iğrenç espri biliyorum ama illede yapasım tuttu )
dayının borcunu bana ödettiler demem de ne anladınız bilmiyorum da "bana ilk başta istiyorsan ev alalım diyorlardı, kirada oturmak istemiyorsan alsınlar" falan demiştim de bana şu an para olmadığı söylenmişti. evde oturmak zorunda olduğum çünkü maddi olarak imkanlar falan ima edilmişti.
öyle bi şey olmadığını söyledi. beni umursadığını ama her şeye yetişemediğini söyledi. açık açık herkese yetmeye çalışıyorum kimseye yetemedim sen de anlamıyorsun diye isyan etti. ben de önceliklerini belirlemesi gerektiğini, herkese yetmek için uğraşmasının zaten gereksiz olduğunu söyledim.
Daha önce de durum belirtip gelmişti de yine kendimi yiyeceğime falan demiştiniz.bırak demek çok kolay da bırakmaya kalkınca kolay olmuyormuş.
mesajı da gelmezse diye korktuğumdan atmadım, zaten gel diye de diretmedim. sadece bilmek istedim. acaba gelir mi acaba geldi mi acaba gelecek mi diye kendimi yiyeceğime söylesin bileyim işime bakayım istedim. hiç bekliyorum geleceksin moduna falan girmedim. ha gelmiyor musun, istesen gelirdin ama gelmiyorsan hiç bekleyemem dedim.
merak edip kendimi yiyeceğime öğrendim işime baktım yürüdüm gittim.
ha bana da ibret olsun bi daha çalışırken sol bacağa ağırlık vermeyeceğim hatta mümkün mertebe sandalyede oturacağım.
bırak demek çok kolay da bırakmaya kalkınca kolay olmuyormuş.
mesajı da gelmezse diye korktuğumdan atmadım, zaten gel diye de diretmedim. sadece bilmek istedim. acaba gelir mi acaba geldi mi acaba gelecek mi diye kendimi yiyeceğime söylesin bileyim işime bakayım istedim. hiç bekliyorum geleceksin moduna falan girmedim. ha gelmiyor musun, istesen gelirdin ama gelmiyorsan hiç bekleyemem dedim.
ha bana da ibret olsun bi daha çalışırken sol bacağa ağırlık vermeyeceğim hatta mümkün mertebe sandalyede oturacağım.
Hmm bir de ibret alacak birtek oturarak çalışmanız gerektiği sonucuna varmışsınız.bırak demek çok kolay da bırakmaya kalkınca kolay olmuyormuş.
bırak demek çok kolay da bırakmaya kalkınca kolay olmuyormuş.
Bugün görüştünüz mü ya da telde konuştunuz mu acaba
Aramadı mı Pofuduk, yoksa sen mi cevaplamadın?hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?