9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

bdv de bir konu var ..belki ölüm tek caredir bana diye..acaba pofuduk mu acti o konuyu diye aklimdan gecti yorumlari okuyunca
bu konu da cidden benim sinirlerimi bozdu artik
pofuduk nerdesinn? iyimisin ?
yahu anlamiyorum..senin ailen nerde? annen baban ne diyor?
insan bi bu kizin elinden tutar ne yapiyorsun sen der..
saka gibi

benim uykum hep düzensizdi de bu aralar çok fazla uyuyorum bence. kendime gelemedim bi.

öncelikle iyi günler diyeyim günaydın denmez, yazdıklarınız için ve ayırdığınız zaman için teşekkür ediyorum.

bizim konumuz ev değil evet ama onun ailesi orda kaldı devamından haberdar değil.
ev alınması önemli değil zaten burda, hiç öyle dertlerim olmadı, bence önemli olan alt katta oturmak istemediğimi anlayıp kabullenmeleri.
ilgi problemi öyle çabuk çözülecek bi şey değil evet, ama benim orda demeye çalıştığım şey "işi gücü bahane edip hafta sonuna sallayamazsın bu sefer."

araba tutulacak zaten o durumda. anladım onu.

gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum artık o yüzden hiçbir şey yapmamaya karar verdim.

Bir de pofuduk başka konularda mesajlarına hep denk geliyordum aklı başında güzel yorumlar yapıyorsun. Peki dışardan biri olarak farzet ki sen benim,bu konuyu ben açtım bana nasıl bir yorumda bulunurdun?

terzi-sökük meselesi gibi oldu sanırım. bı konuyu başkası açsa "koy gitsin ne uğraşıyorsun anasının büyütemediğiyle" yazardım.

anlamıyorum çünkü o tip geleneksel şeyleri.

ha çünkü komşu duyarsa duysun bana ne, bi şey diyecek olsa cevabını verip kapını kapatırsın ama akraba öyle değil. o yüzden istemedim.

çok araşmıyorlar o olaydan beri. çarşamba nişan konuşuldu zaten. nişan alışverişine pazar gideceğimiz de çarşamba konuşulmuştu. bu aralar ses çıkmaması normal.

beklenti içinde değilim ki. önemli olan ev almaları değil benim orda oturmak istemediğimi kabul etmeleri.

resti bilemedim evet. yanlış yapmışımdır doğrudur.

dayının borcunu bana ödettiler demem de ne anladınız bilmiyorum da "bana ilk başta istiyorsan ev alalım diyorlardı, kirada oturmak istemiyorsan alsınlar" falan demiştim de bana şu an para olmadığı söylenmişti. evde oturmak zorunda olduğum çünkü maddi olarak imkanlar falan ima edilmişti.

İkisini de diyor ama benim tahminim, ya babası erken gel dedi diye işi uydurdu, ya da daha büyük ihtimal, gitmek istediği için ikisini de öne sürdü.

babasıyla yanımda konuştu. yanımdayken neden sürekli salak salak bahanelerle eve çağırıyorlar bilmiyorum. o da cevap veremiyor. denk geliyormuş kasıtlı değilmiş. yav he he dedim inanmıyorum çünkü artık.

Konu sahibi size soruyorum, lütfen dürüstçe cevaplayın.

Şimdi siz sinir krizi geçirdiniz dün. Bu adamla sarıldınız mı, sarılmadınız mı?

sarılmadım.

öyle bi şey olmadığını söyledi. beni umursadığını ama her şeye yetişemediğini söyledi. açık açık herkese yetmeye çalışıyorum kimseye yetemedim sen de anlamıyorsun diye isyan etti. ben de önceliklerini belirlemesi gerektiğini, herkese yetmek için uğraşmasının zaten gereksiz olduğunu söyledim.

Ev önemli değilse neden masraflara karışmam diyor adam beyaz esyayida almayacakmis dedin pofuduk.artik hiçbirşey yapmayacagim diyorsunya buna da kimse inanmaz

boş tehdit olduğunu düşündüğümü yazmıştım zaten burda, öyleymiş demek ki.

gerçekten hiçbir şey yapmayacağım artık. ne yapayım yani daha? benden buraya kadar.

boş tehdit olduğunu düşündüğümü yazmıştım zaten burda, öyleymiş demek ki.

gerçekten hiçbir şey yapmayacağım artık. ne yapayım yani daha? benden buraya kadar.
Siz mi birşey yapmayacaksınız?
Kim inanır ?
Kadir inanır..
( iğrenç espri biliyorum ama illede yapasım tuttu )

ama şöyle dedin böyle dedin diye seni kırmak bunaltmak istemiyorum pofuduk ama çok şey çelişiyor farkında mısın? Cok seviyorum kaybetmekten korktum ya gelmezse diye korktum mesaj attım desen yine anlayacağız seni ama sen burda destan yazıp ertesi gün yapma denilen ne varsa yapıyorsun. Üfürükten tayyare selam söyle o yare gibi aynı.

Başkasının konusu olsa bırak anasının buyutemedigini sen mi buyutecen derdim diyorsun ama sen neden uygulamiyorsun bunu cok mu seviyorsun 9 seneye mi kiyamiyorsun

bırak demek çok kolay da bırakmaya kalkınca kolay olmuyormuş.

mesajı da gelmezse diye korktuğumdan atmadım, zaten gel diye de diretmedim. sadece bilmek istedim. acaba gelir mi acaba geldi mi acaba gelecek mi diye kendimi yiyeceğime söylesin bileyim işime bakayım istedim. hiç bekliyorum geleceksin moduna falan girmedim. ha gelmiyor musun, istesen gelirdin ama gelmiyorsan hiç bekleyemem dedim.

merak edip kendimi yiyeceğime öğrendim işime baktım yürüdüm gittim.

ha bana da ibret olsun bi daha çalışırken sol bacağa ağırlık vermeyeceğim hatta mümkün mertebe sandalyede oturacağım.

fabrikatör olup iflas etmiş de olabilirlerdi,
ya da ciddi bir saglık durumu karşısında yüksek harcamalar gerekebilirdi,
her kosulda para onların parası, siz kimsenin borcunu ödüyor degilsiniz.

eger kirada oturamayız diyorsa verilen söz tutlamıyorsa ve siz de altkatta oturmayacaksanız elinizde baska çözüm olmadıgını ve kendisine güvenmiyorsa hic evlenmemesi gerektigini söyleyip konuyu kapatabilirdiniz.
ona böyle de konusmus olabilirsiniz ancak burada kendi öz düsüncenizi yazarkenki yanlışınızdan bahsediyorum,
yıllarca sizin icin calısmadı o insanlar, hatta ogulları icin bile calısmadılar, dilerlerse ogullarına harcarlar o ayrı konu.

bu sizin ilk ayrılık cumlenize cok benziyor, konunun en basında var,
ben seni de onları da mutlu edemedim demesi...
sonrası ise vazgecis biliyorsunuz ki.
ailem 1.sırada diye de bunu belirtmis zaten.

ya evlenene kadar sorun cıkarmayacak sonra da her dediginizi kabul ettireceksiniz (etmez, ailesinin getir götür işleri de bitmez)
ya da güdülecek insan degil, "eş" istiyorum diyip onu uyaracaksınız.

"öyle bir durum yok" tam anlamıyla bir yanıt degil,
neden uyudu, neden unuttu, neden işi biterse gelir oluyor....?
"yetemiyorum" evet yetemiyorsun ama daha da onemlisi yetmeye de calısmıyorsun diyebilirdiniz,
ama o aglayınca yumusuyorsunuz, annesi aglıyor o kıyamıyor, siz aglıyorsunuz o şaşırıyor... bu döngü nereye kadar devam edecek?

Daha önce de durum belirtip gelmişti de yine kendimi yiyeceğime falan demiştiniz.
Ne öğrendiniz ayrıca çok merak ettim.

siz telefonun cekmeyecegi yere girerken mesaj attınız,
gelme ihtimali hala varken...
cıktıgınızda "işim biterse.." yanıtını aldıktan sonra büyük ihtimalle gelmeyecegi belli, kapıda da kimse yok, zaten icerik yüzsüzlükten sogutacak kadar tiksindirici.
sonrasında sinirden yazmak yerine, "ya gelirsin, ya gelirsin!" i farklı sekillerde söylemek yerine hic o ilk mesajı yazmamıs gibi yolunuza bakabilir, onun aramalarına da cıkmayabilirdiniz...

lan bu kız beni bekledi, hatta bir şans vermis meger, salak ben anlamadım yine diyip yine kapınıza gelme ihtimali vardı seviyor ise.

kendi yolunuza kendiniz taş koyuyorsunuz, farkında degilsiniz.
üstelik krediyi vs soylemisken o cıldırmalar ve babam bikbik yüzsüzlügüne karşı prim vermiş oldunuz.

kusura bakmayın ama o zekalı bir insan olsa zaten anlardı,
veya anlamak isteseydi...

Hmm bir de ibret alacak birtek oturarak çalışmanız gerektiği sonucuna varmışsınız.
Biz de ibretlik şeyler okuduk, hepimiz bir pay çıkarmışız ne güzel.

"Bekliyorum, geleceksin." modu zaten bildiğin despotluk, who the F*** are you? denir kim söylerse söylesin
"İstesen gelirdin ama gelmiyorsan hiç bekleyemem." de duygu sömürüsü + rest

Kendi kendini yemeye devam edip ardından bi haltlar karıştırmamaya da irade diyoruz. Bdv konusu olsa sevgilim beni dün dövdü ama ona yeni pantul almıştım acaba şimdi yakışıp yakışmadığını arayıp sorsam mı konusu açılsa gelecek yorumları bir düşün yani, arkadaşlar eleştirmeyin kızcağızı insan sevdiceğinin ne giydiğini tabi ki merak eder Sevgi nedir bilmiyorsunuz?!!? insanlarına ben çok uyuzum mesela. Sadece bilmek istedimle olmuyo öyle, konu başından bu sorunlar var ikimizde ne yapalım ki düzelsin deseydin ona göre yorum yapılırdı, çünkü kendi adıma açıkçası her ilişkinin farklı olduğunu biliyorum ama ikinizin sevgisinin/bağlılığının hali hazırda cepte garanti olduğunu düşünüyordum.

Pofuduk biz stres topumuyuz allah askina
Geliyor derdini anlatiyor rahatliyorsun sonrasinda cok farkli seyler yapiyorsun.
Var böyle insanlar yani..gecen konu acilmisti hatta.
Kocasini kötülüyor kötülüyor sonra ah yok biz baristik öyle oldu böyle oldu diyor ..
Sonra baska bir olay olunca yine geliyor kötülüyor ayrilacam diyor ama lafta kaliyor sirf rahatlamak icin konusuyor demek.. olan dinleyen kisiye oluyor..yani üzülüyor olabilir dinleyen kisi sonucta degilmi?
Ben senin bazi seyleri anlamadigini varsayarak yazdim hep..
Ama sanirim herseyin farkindasin ve ayrilmayi da düsünmüyorsun zaten.
Ayrilmayacaksan bosuna kendini de etrafindaki insanlari da yipratma daha fazla bence.

gerçekten anlatayım rahatlayayım sonra yine bildiğimi okurum kafasında değilim. anlatınca rahatlamıyorum da zaten. sıkışmış gibi hissediyorum. yol bitmiş gibi. devam edecek hiçbir yer seçenek yokmuş gibi. öyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…