9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

- Evleneceğim,
- Ayrılacağım,
- Bohçayı gönderin,
- Belki düzelir,

Yani bunlar bu sıralamayla tabi ki sorun yaratıyor Pofuduk, tabi ki her şeyde detaylı ve iyi düşünecektin. Evlenecek olan sensin. Ama bu ilişkide oturup ikiniz bi beraber düşünememişsiniz. Bak o zaman lan beraber konuştuk bunu, sen neden çark ediyorsun şimdi? rahat rahat derdin. Vik vik mi ediyor, daha ilkinde sözünde nasıl duramayan bir insan olduğunu anlardın eksi hanesi çoğalırdı, zaten şu zamana kadar arama isteğin bile kalmazdı belki.

sırası bu şekilde değil de ne dersem diyeyim "iyi düşün kesin karar ver" diyorlar. ikimiz bi beraber konuşamadık evet. askerden geldiğinden beri üst üste geldi biz belki de günlük sorunları konuştukça battık genel anlamda ne yapacağız nasıl yapacağız konuşamadık çünkü biz daha "ailen düğün tarihine neden karışıyor"u konuşurken ailesi hoop "eski evde oturacaksınız" dedi biz bu sefer ona neden karıştıklarını tartıştık böyle uzadı gitti.

babam o sandığı götürür kafalarına da geçirir, "lanet olsun size de yapacağınız işe de" der, o saattem sonra da bana "gidiyorsan aha kapı, ben yokum, gitmiyorsan da kır kıçını otur bi daha onunla asla görüşme" der. bohça o yüzden en son diyorum anlatamıyorum sanki babam beni onlara itelemeye çalışmış gibi babam pısırıkmış gibi anlaşılıyorum yeter bundan da yıldım.

Siz anlatamıyor değilsiniz anlamıyorsunuz.

Zaten öneri bohçayı yollayıp bir daha görüşmemeniz.

Bohçayı yollarsam bir daha görüşemem diyip duruyorsunuz, yahu zaten görüşmeyin diyoruz. Adam sizi sevmiyor. Babanızın dediği gibi görüşmeden oturun işte.

Siz ailenize bir deneyelim yollamayı, bakalım ne yapacaklar? derseniz tabi yollamaz.

Bitti bu iş, artık istemiyorum. Evlenmeyeceğim. Kesin. derseniz yollar.

Ama sizin derdiniz tabi ki gönderirsek nasıl konuşacağım? Babam kızar.

Sizi sevmeyen adamla ne konuşacaksınız ki?

Yoo benim anladığım pısırıklık ve itelemeye çalıştıkları değil ama ev konusunda çok garip davrandıkları da bir gerçek.

babam da "bekle bi sakinleş önce" diyor ne diyeyim adama? hayır ne yapayım yani? tamam görüşmüyorum konuşmuyorum zaten de ben ne yapayım? "iyi lan zaten görüşmüyoruz bohça da kalsın o zaman çok istiyorsa gelir alırlar" diyorum o da olmazmış. ben ne yapayım?

Ne yanlış anlaşılmış?
Neyi kaçırdım?

Konu sahibi babam daha öyle demedi ama der yollarsak diyor.

Yanlış anlaşılan bir şey yok bence. Evet kızlarının tavrı yüzünden yollayamıyorlar, bir daha asla görüşmeyeceğim, bitsin istiyorum demiyor ki.

Yem atar gibi sandık gönderecek.

Ya ama işte anlamıyorsunuz bu işin olur yanı kalmadı ki. Uzatmaları oynamak istiyorsunuz, nişanlı onu da istemiyor.
O sizi bırakacak daha çok üzüleceksiniz, siz hala bohçayı gönderirsem bbabam görüştürmez derdindesiniz.
Nişanlı namzeti görüşmek istemiyor ki niye görüşememe ihtimaline kafa yoruyorsunuz?
Yani bohça kalsa da kendiniz yırtına yırtına adamı ancak görüyorsunuz. Kapıya gelip onu da isteyecekler de, daha zamanı var. Bari bunu kendinize yaptırmayın diyoruz.

Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.

Sizin gözünüz hala telefonda olduğu için dert ettiğiniz şey babanızın bir daha görüşmenize izin vermemesi. Anlıyor musunuz?

Yani babanıza pasif denmesinin sebebi de sizsiniz.

Yazdığınız şeye bakın. Gönderirsek muhatap olamazsın dermiş. Haklısınız ya, göndermeyin o zaman.

Babanıza bitti bu iş, asla bir daha görüşmeyeceğim, istemiyorum evlenmek, ne yaparlarsa yapsınlar olmaz dediniz mi? Ama histerik bir şekilde değil, düzgün bir şekilde.

Ben inanmıyorum bunu dediğinize, babanızın inanmaması da normal.

valla hiç öyle yem atar gibi "bi gönder bakalım ne olacak" tarzında da demedim ki. "gönder bitsin" dedim. ama iyice düşünüp net karar verecekmişim. ben de gittim yüzüğü attım.

Yoo benim anladığım pısırıklık ve itelemeye çalıştıkları değil ama ev konusunda çok garip davrandıkları da bir gerçek.

"teklifleri kabul edilemez değildi, çirkin şekilde yapmadılar, olabilir gibi, ama sen bilirsin" dediler. adama "olmaz" dedi ama bana "sen bilirsin" dedi. olay bu. "kabul et" diye bastırmış gibi bi durum yok.

Kabul etme diye bastırmaları lazımdı, bu kısmı anlayamadınız bir türlü.

Teklif kraliyet inceliğiyle de yapılsa aynı teklif sonuçta.

Hmm öyle bir cümle yok yani.

Ya erkek tarafı en son gelip verin diyecek ama bu da çok ağır. Hepten yıkıldığı an olur. Zaten sevgilisi de bu yıkımı yaşatmamak için bohçayı daha istemedi.

Yüzükleri çöpe attıysanız iyi olmuş çünkü hiçbir koşulda tekrar takılacak halleri yoktu.

Uğursuz uğursuz diyordunuz önceki konuda, bunları sadece siz taktınız ama asıl bunlar uğursuz şu an.

İşte o gönder bitsinin arkasında duramadığınızdan babanız iyi düşün diyor.
Siz hala görüşemem sonranın hesabını yapıyorsunuz.
Terkedildiğinizi anlayacaksınız daha çok acıtacak.

Yok çöpe atmaktan bahsetmiyor ki.
İlk etapta masaya koymasından bahsediyor. Sonra tektaşı bırakıp gümüş alyansı kendinde bırakmış.
Ay nerden tutmaya kalkılsa elde kalacak cinsten.

Yok çöpe atmaktan bahsetmiyor ki.
İlk etapta masaya koymasından bahsediyor. Sonra tektaşı bırakıp gümüş alyansı kendinde bırakmış.
Ay nerden tutmaya kalkılsa elde kalacak cinsten.

Ben de şöyle anlamıştım, babası sandığı göndermem diyince gitti yüzükleri attı.

yüzüğü attınız da, sonra yine siz aradınız. o yüzük atma da tam olmadı zaten, dayanamayıp geri aldınız. babanız elbette ciddiye almaz sizi, kimse almaz.

"teklifleri kabul edilemez değildi, çirkin şekilde yapmadılar, olabilir gibi, ama sen bilirsin" dediler. adama "olmaz" dedi ama bana "sen bilirsin" dedi. olay bu. "kabul et" diye bastırmış gibi bi durum yok.

pffff, kim ailen seni orada oturmaya zorluyor diye iddia etti? Adama olmaz demiş, senin de kabul etmemeni bekliyor yani. Sen bilirsin dedi diye, yok baba ben gidicem orada diplerinde yaşayacağım dersen, tamam ya mı diyecek? Ben de onu anlamıyorum ki.

Şu aileler hakkında verebileceğimiz olumsuz sıfatlar da tabu değildir ya ayrıca, benimki kayıtsızdır mesela, bu muhabbetlerin içine girmedi, asla girmez de, daha evlenince yaşayacağın yerin muhabbetini bana ettiriyorsan neyine evleniyorsun? der kafasını çevirir sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…