9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Babamı ben artık Allah'a havale ettim.

Kadına da bi' cinnet geçiricem müsait zamanda

Neden gitmiş?

Aaaa ne güzel. Evet ya çok tatlılar çok.
"Anne hafta sonu ne demek" diyor.

100 kere de sorsa cevaplıyorum.

Rabbim sağlık sıhhat versin onlara da bize de.

Anne olduktan sonra "vursalar ölme lüksüm yok" diyorum. :))
Ben de cevaplıyorum, sonra bazı kelimeleri kullanma diyorum mesela, ağzımdan kaçmayagörsün, aaanneee öyle denmeeez, deyiveriyor : )

Katılıyorum ayrıca bence de vursalar ölme lüksüm yok : )

O kadın Ankara'nın demirbaşı olabilir. Veya klonlamışlar oraya buraya.
Bdv styla, kırmızı gecelik giyip mesafe koy.
Ben safa yatıyordum, hiiç anlamamış gibi yüzüne bakıp x hanım demin kafamda başka şey vardı sorunuzu anlayamadım tekrarlayabilir misiniz diyordum, 3-5 den sonra raad bıraktı.

Ya adama whatsapp'tan ulaştım (whatsapp kullanıyormuş resmen), söylüyorum söylüyorum, "Salla boşver, seni seviyorum kızım" diyor. O kadar da gamsız. Ben anlamadım ki babamı; koca kadın oldum hâlâ çocuk gibi peşindeyim
cinnet iyi ya, hafifleme geliyo böyle bi, kendimi hermione granger gibi hissediyorum güzel yani
Ay bayılırım zaten Potter'cıklarıma

İhmal etmeyin bizi

Aaaa ne güzel. Evet ya çok tatlılar çok.
"Anne hafta sonu ne demek" diyor.

100 kere de sorsa cevaplıyorum.

Rabbim sağlık sıhhat versin onlara da bize de.

Anne olduktan sonra "vursalar ölme lüksüm yok" diyorum. :))
Hakikaten öyle ölme lüksümüz bile yok. Tuttum bu lafı.

baba dediğin whatsapp kullanmaz ki ya. ben en son "baba bana para yatırdın mı" diye mesaj atıyordum o da "hayır" yazıyordu. babaysa babalığını bilsin. whatsapp ne ya. utanan maymun falan gönderseymiş

Yılın gamsızlık ödülü babana...
Sen de salla napacan.

ev günlerine geçicez az kaldı, hissediyorum ben

baba dediğin whatsapp kullanmaz ki ya. ben en son "baba bana para yatırdın mı" diye mesaj atıyordum o da "hayır" yazıyordu. babaysa babalığını bilsin. whatsapp ne ya. utanan maymun falan gönderseymiş
Baba neysene de. Benim kayınbabam bize geleceğini bana whatsaptan haber veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…