- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.513
- 208
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.101
Babamı ben artık Allah'a havale ettim.baban için diyeceğim "işte bunlar hep haber vermeme". al babanı vur benim ayıya.
şirketteki kadın için de koalina demişti "bi cinnet her şeyi çözer".
kadına de ki bi daha "ben nişanlıyım sen neden benimle muhatap oluyon"
Bu arada, hâlâ aramadı değil mi?hepimiz içimizden saydırıyoruz, ben bile ulaşıp da yüzüne saydıramıyorum
Valla Pofuduk birincisi, babam evden kaçtıBizimkiler ayrı, olayın ayrıntısı çok ama özetle, biz burada sanırken Almanya'da olduğu ortaya çıktı. Biz öldü filan sandık yani, adam o derece gamsız.
İkincisi, şirkette bi' kadın var; gelip gidip "Sen nişanlı kızsın, neden ruj sürüyon?", "Nişanlısın, neden böyle giyiniyon?", "Eve bilmem kaçta döndüğünü nişanlın biliyo mu?" deyip duruyor. Sana "Rest çek" deyip duruyorum ama ben daha rest çekemedim
Çok önemli şeyler değil ama böyleyken böyle
Babamı ben artık Allah'a havale ettim.
Kadına da bi' cinnet geçiricem müsait zamanda
Ben de cevaplıyorum, sonra bazı kelimeleri kullanma diyorum mesela, ağzımdan kaçmayagörsün, aaanneee öyle denmeeez, deyiveriyor : )Aaaa ne güzel. Evet ya çok tatlılar çok.
"Anne hafta sonu ne demek" diyor.
100 kere de sorsa cevaplıyorum.
Rabbim sağlık sıhhat versin onlara da bize de.
Anne olduktan sonra "vursalar ölme lüksüm yok" diyorum. :))
Bu arada, hâlâ aramadı değil mi?
İkincisi, şirkette bi' kadın var; gelip gidip "Sen nişanlı kızsın, neden ruj sürüyon?", "Nişanlısın, neden böyle giyiniyon?", "Eve bilmem kaçta döndüğünü nişanlın biliyo mu?" deyip duruyor. Sana "Rest çek" deyip duruyorum ama ben daha rest çekemedim
Adam ararsa şurda şaşkınlıktan bayılacağız, sen ne diyorsun : )Bu arada, hâlâ aramadı değil mi?
Ben de cevaplıyorum, sonra bazı kelimeleri kullanma diyorum mesela, ağzımdan kaçmayagörsün, aaanneee öyle denmeeez, deyiveriyor : )
Katılıyorum ayrıca bence de vursalar ölme lüksüm yok : )
Ya adama whatsapp'tan ulaştım (whatsapp kullanıyormuş resmen), söylüyorum söylüyorum, "Salla boşver, seni seviyorum kızım" diyor. O kadar da gamsız. Ben anlamadım ki babamı; koca kadın oldum hâlâ çocuk gibi peşindeyim
Neden gitmiş?
Ay bayılırım zaten Potter'cıklarımacinnet iyi ya, hafifleme geliyo böyle bi, kendimi hermione granger gibi hissediyorum güzel yani
Öperim tabiki büyük bir zevkle : )Ayyy yerim onu ben öp lütfen :)
Sen bana şunun kimlik bilgilerini bir özel mesaj atsanasormamışsın gibi davranacağım
İhmal etmeyin biziYa gidicem diyorum gidemiyorum bu başlıktan. Buradaki kızlar olarak bi uyum bi şey söz konusu. Hakikaten bu başlığın altına çok hoş insanlar toplandı. Az önce zamyatin'i görünce gözlerim yaşardı :) bu aralar çok yoruluyorum kızlar yazamasam da okuyorum sizi. Geyiğe devam :)
Hakikaten öyle ölme lüksümüz bile yok. Tuttum bu lafı.Aaaa ne güzel. Evet ya çok tatlılar çok.
"Anne hafta sonu ne demek" diyor.
100 kere de sorsa cevaplıyorum.
Rabbim sağlık sıhhat versin onlara da bize de.
Anne olduktan sonra "vursalar ölme lüksüm yok" diyorum. :))
Ya adama whatsapp'tan ulaştım (whatsapp kullanıyormuş resmen), söylüyorum söylüyorum, "Salla boşver, seni seviyorum kızım" diyor. O kadar da gamsız. Ben anlamadım ki babamı; koca kadın oldum hâlâ çocuk gibi peşindeyim
Ay bayılırım zaten Potter'cıklarıma
Ay bayılırım zaten Potter'cıklarıma
Ya gidicem diyorum gidemiyorum bu başlıktan. Buradaki kızlar olarak bi uyum bi şey söz konusu. Hakikaten bu başlığın altına çok hoş insanlar toplandı. Az önce zamyatin'i görünce gözlerim yaşardı :) bu aralar çok yoruluyorum kızlar yazamasam da okuyorum sizi. Geyiğe devam :)
Baba neysene de. Benim kayınbabam bize geleceğini bana whatsaptan haber veriyobaba dediğin whatsapp kullanmaz ki ya. ben en son "baba bana para yatırdın mı" diye mesaj atıyordum o da "hayır" yazıyordu. babaysa babalığını bilsin. whatsapp ne ya. utanan maymun falan gönderseymiş
Sen bana şunun kimlik bilgilerini bir özel mesaj atsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?