- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.121
Hakikaten öyle ölme lüksümüz bile yok. Tuttum bu lafı.
Öperim tabiki büyük bir zevkle : )
Ben de valla : )Ya gidicem diyorum gidemiyorum bu başlıktan. Buradaki kızlar olarak bi uyum bi şey söz konusu. Hakikaten bu başlığın altına çok hoş insanlar toplandı. Az önce zamyatin'i görünce gözlerim yaşardı :) bu aralar çok yoruluyorum kızlar yazamasam da okuyorum sizi. Geyiğe devam :)
Hayırlısı:) aynen oraya doğru gidiyoruz.ev günlerine geçicez az kaldı, hissediyorum ben
Tabikiiii, hem de zevkleeee : )ay öptürüyorsa benim yerime de
Öpücükle çiçek göndermiş. Sayılır mıbaba dediğin whatsapp kullanmaz ki ya. ben en son "baba bana para yatırdın mı" diye mesaj atıyordum o da "hayır" yazıyordu. babaysa babalığını bilsin. whatsapp ne ya. utanan maymun falan gönderseymiş
Sallıyorum; zaten babam değil de ergen oğlum gibi kendisiYılın gamsızlık ödülü babana...
Sen de salla napacan.
Aslında fena fikir değilev günlerine geçicez az kaldı, hissediyorum ben
Nüfusuma geçiricemnapcan bi bileyim de
Ooo kayınbaba coşmuş : )Baba neysene de. Benim kayınbabam bize geleceğini bana whatsaptan haber veriyo
Sandığı kafada parçalamak, süper fikir : )Öpücükle çiçek göndermiş. Sayılır mı
Sallıyorum; zaten babam değil de ergen oğlum gibi kendisi
Aslında fena fikir değil
Nüfusuma geçiricem
Gereken neyse onu yapıcam Pofuduk, kendi çeyiz sandığımı kafasında kırıcam
Öpücükle çiçek göndermiş. Sayılır mı
Sallıyorum; zaten babam değil de ergen oğlum gibi kendisi
Aslında fena fikir değil
Nüfusuma geçiricem
Gereken neyse onu yapıcam Pofuduk, kendi çeyiz sandığımı kafasında kırıcam
Söylemesi ayıp, benimki de kocaman, oyma cevizSandığı kafada parçalamak, süper fikir : )
Sorma, çapkın babanın kızı olduğumdan ruj filan sürüyorum işte ben deöpücükle çiçek de olur babaya bak sen ya. ay çapkın nerden biliyon öyle smaylları sen. sevgilim göndermedi bana daha. seni gidi
benim sevgilimin kafasında hiç kimse çeyiz sandığı kırabilemez şahsen ben kıracağım çünkü
ev günlerine de çocuklarla gelin de çok dram şey olmasın
Söylemesi ayıp, benimki de kocaman, oyma ceviz
O adama neler edilir de neyseeee...öpücükle çiçek de olur babaya bak sen ya. ay çapkın nerden biliyon öyle smaylları sen. sevgilim göndermedi bana daha. seni gidi
benim sevgilimin kafasında hiç kimse çeyiz sandığı kırabilemez şahsen ben kıracağım çünkü
ev günlerine de çocuklarla gelin de çok dram şey olmasın
Sorma, çapkın babanın kızı olduğumdan ruj filan sürüyorum işte ben de
Ha sen kıracaksan olur, ben baktım sen kıyamayacak gibisin sandığa da sevgiline de, dolayısıyla 'aksiyon alayım' dedim
Haha tam benim annemin almak istediklerindenceviz değil bu ya çıkrıkçılarda falan çok var böyle beyaz kadife gibi bi şey. üstü incikli boncuklu. kocaman da değil, içi küçük de büyük görünüyor. büyük değil gösterişli tamam mı
O adama neler edilir de neyseeee...
Sizin parçalama ihtimaliniz çok ufak ıııı
Adamı bulacaksınız da koca sandığı evden çıkaracaksınız da oooo.. Yaş o iş
ceviz değil bu ya çıkrıkçılarda falan çok var böyle beyaz kadife gibi bi şey. üstü incikli boncuklu. kocaman da değil, içi küçük de büyük görünüyor. büyük değil gösterişli tamam mı
Haha tam benim annemin almak istediklerindenŞimdi kafamda canlandı
Sana böylesi lazımmış olm.
Doldum valla, bulsam şu aileyi şu adamı... Derdim de artık Pofuduk suçlu, birşey etmem
Sevil acayip dolmuş adama yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?