- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.561
aşk olmuyor işte o.
E canim sevmedigin bi adama da git demiyoruz ki.
Sende biseyler hissediyosan karsinda ki seviyosa saba deger veriyosa onun yaninda dur.
Ha simdi biri yok diye omur boyu olmayacak anlamina gelmiyo bu. Once bi odandan cikip hayata acilman lazim en basitinden.
Her iliskide bir taraf daha fazla seviyodur bence. Az seven taraf bunu lutuf degil baska sey olarak goruncede son bu oluyo iste.
Aynen.biz kadinlar erkeklere gore daha vicdanliyiz. Bunun lutuf oldugunu bilecek kadar insaniz. Egomuzla degil duygularimizla hareket ediyoruz.Katılıyorum, ve bence erkek bir at başı kadar daha fazla sevmeli %51 e %49 da olsa erkek daha fazla sevmeli
Bence bunun adı çok sevdim olmaktan çıkmış gurursuzluğa kadar dayanmış.çünkü çok sevdim. çok güzel sevdim.
sana kimse öl demiyor kine yapayım intihar mı edeyim ne yapayım?
buyum ben ya. bu kadarım.
o adam benim çocukluğumdu genç kızlığımdı. 17 yaşındaydım ben. her şeyi onunla yaşadım bütün hayallerimi onunla kurdum.
ha tamam bitti eyvallah diye yürüyüp gidemiyorum şimdi. aşamadım atlatamadım. aşmış gibi yaptım güçlü gibi göründüm şimdi elimde patladı.
ne yapayım öleyim mi?
Peki burada niye anlatıyorsun oramı kesim buramı dogradım diye ?görmüyorum. anlatmak istemiyorum. anlatırken daha da kötü oluyorum. doktora gidecek cesaretim yok konuşmak istemiyorum. geçen gittiğimde ellerim titriyor diye gitmiştim taşikardi çıktı o da.
Buna sen izin vermişsin.hala aşk acısı diyorlar deli olacağım.
aşk acısı değil o. bi ömürlük hayallerimin yıkımı. ne hayal kurduysam gerizekalı cahil dediler hayallerimi yıktılar ben de hayalleri kurduğum adama tutundum sonra onu da aldılar. oldu mu?
ben hiçbir zaman düğün istemedim. düğünüm şöyle olsun böyle olsun hayali kurmadım. düğünlerden nefret ederim. yaklaşık yirmi yıldır düğünle ilgili tek hayalim sonbahar.
sadece bunu istedim. başka hiçbir şey istemedim. dediler ki cahilsin bi boktan haberin yok sonbaharda düğün olmaz.
bunun gibi bi sürü şey var. küçük hayallerim vardı benim ama hepsi için hakaret duydum aşağılandım. şehzade geldi bana dedi ki pofuduk ben yanındayım sen aldırma. onlar konuşsun bırak her şey çok güzel olacak. önemli olan beraber olmamız her şeyi hallederiz.
dayandım. dayandım da o gidince bütün hayal kırıklıklarım üstüme çullandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?