9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

evet illa zorla açık açık yazdırdınız. ben bu hale düşecek kadın mıydım.
ben çok anlamam bu işlerden ama anladığım kadarıyla habersiz bozulmuyor.

Sana yapilan büyüyü bozdurdunuz mu madem? Ücret istedi mi ve hangi sekilde bozdu ne yapti ne verdi?

ben sadece bdv topiginde yasak diye biliyorum.. burasi da geyik topigi oldugu icin birsey olmaz sanirim?
ama daha önce de dedigim gibi eger böyle bir durum var dahi olsa ozaman Allahin izni ile olmustur.
Öyle olmasa peygamber efendimize büyü yapilmazdi..
Haci hocalara gitmeye gerek yok benim daha önce yazdigim seyi yapsan ne sende ne sehzaden de birsey kalmaz..

Sen sehzadeyle yüz yüze görüsüyor musun? Ne aralikla? Uzaga tasinmamismiydi bu cocuk? Kendi seni ariyor bulusalim mi diyor ?

artik konu okadar uzadi ki bende cogu seyi hatirlamiyorum bile.
en son ayriliginiz nasil gelismisti onu bile unuttum..kuafördeydin galiba sonra ne olmustu?

Hem bir ara delirmiyorum sehzade yanima geliyor öpüyor ondan sonra düs yakamdan diyor demistin?
Baska celiskiler var mi bunun gibi onun yaptigi?

Kuaför.. aklimda kuaför kalmis sonra annesiyle tartismidiniz telefonda vs hatirlamiyorum gercekten tam olarak..
en son ayriliginiz nasil gelismisti kayislar nerde kopmustu yani onu merak ediyorum?

nişan alışverişinde çekip gitmişti babam da noluyoruz derdiniz ne falan deyince küsüp vazgeçmişlerdi.

işte o konuştuklarımız var, bi tarihten sonrası hep saçmasapan olmuş.
sonra beraberken hiç öyle sevmiyor gibi değil, hatta gayet iyiyiz ama sonra beraber olamayız diyor. eve gidince bi değişiyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…