9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

yine beni itin bi yerine sokup bırakmışsınız arkadaşlar.

kocam dedim ne anlamışsınız. hayat arkadaşımdı o benim. her sabah uyanınca arar günaydın derdi, her gece arar iyi geceler derdi.o aramasa ben arardım. gün içinde yaptıklarımızı anlatırdık. biz 9 sene hayatı paylaştık.

askerden önce de askerdeyken de para biriktirdi düğün için. söylemiştin onu da. askerden dönmek üzereyken babası bi tarla olayı çıkardı bütün para oraya gitti. benim bütün eşyam hazır zaten. kendi alacaklarımı aldım ben. hepsinde fikrini sordum da aldım.

hayalimiz vardı. ev için çok fazla hayal kuramadık çünkü önce işe girelim en uygun hangi semtse ordan bakar tutarız ben babamların evinde oturmak istemiyorum demişti. düğün için ben sadece nikah istedim ama o düğün istedi, ben dönünce bakarız ikimizin de içine sinen bi yer tutarız, ortak karar veririz demişti. tarihi beraber seçtik. tarihleri konuştuk kararlaştırdık, mekana da o gelince bakacaktık.

o geldikten sonra hiçbir şey yapamadık.

dün bizim masamız en öndeydi. gelinliğin detaylarını yazdım çünkü bizde daha nişan olmadan annesi gelinliğin parasını falan sorun etmişti.

özlediğimi yazsam ne olacak? canımı acıtmaktan başka neye yarayacak? sabah kalkıyorum aramıyor. bazen yolda onun kokusunu hissediyorum döne döne etrafıma bakıyorum. bazen sadece yüzünü elime dayasın saatlerce öyle kalalım istiyorum. burnumu boynuna gömüp göğsünde ağlamak istiyorum.

bunları da yapıyorum bazen ama yüzsüz diyorsunuz diye yazamıyorum. yazmayınca da duygusuz olmuşum.

ben bi sabah oturup kokusunu unuttum diye ağladım. gittim bunu ona söyledim bana bi sarıldı, bi sen özlemiyorsun bi sen acı çekmiyorsun dedi. ama sonra ne oldu? hiç.

niye yazayım? bunları yazdıkça yine özlüyorum.

sizin kabullenemediğiniz şey vardı arkadaşlar ben buraya açık açık yazamadım duyulursa oğlumu elde etmek için her yola başvuruyor derler diye

Şu cümleler bana cinsellik düşündürdü ne düşünmeliydik,elde etmek falan diyince

ben ona az mı dedim bak bunlar hep düğün dernek yüzünden başımıza geldi gel her şeyi iptal edelim bi kendimizi toparlayalım sonra bi daha bakalım diye. ne dedi? anasının hayalleri varmış.

Hayır pofuduk senin de ifadelerin var düğünü yapmazlar rest çekersek diye geçmiş gün tırnak içinde veremiyorum ama konuşuldu burda

çünkü şehzade istiyordu. ben hiç istemedim düğün falan ama o çok istiyordu. annem babam görecek benim evlendiğimi diyordu. onun hayallerini yıkamadım ben.

en son konu ne zaman oraya gelecek diye bekliyordum gelmiş dedin ya, o. açık açık yazamadım ama var.

ben çok söyledim çekip gidelim dedim. başka bi şehirde iş buluruz düzen kurarız gel her şeyi bırakıp gidelim dedim. eniştem yaşlandı bana ihtiyacı vara kadar gitti konu. gelmedi.

dedim ya, ben onun gözünün bi damla yaşına kıyamadım ama onlar kıydı. hiç affetmeyeceğim.

özlem mesele benim inanmam değil. benim aklımda bile yoktu.
bana teşhis konamayınca ilaç işe yaramayınca annem bilen birilerine sordurmuş nazar mı oldu acaba diye. kadın nazar diye gitmiş yani bizim yine aklımıza gelmedi.

Yaw işte tamam bozdurun diyorum,böyle şeyler var lanet olsun ki var, sıkıntı şurda bana büyü yapıldı inancıyla hacı hoca geçinen tiplerin kapısını çalıyolar onlarda tabi büyü yok demiyo üstüne 5 katıp anlatıyor dünya para verip geliyorlar,bu işi hayrına yapan yaşını almış kalp gözü açık kişiler var para falanda almıyorlar,böyle birine giden bi arkadaşım vardı lakin artık görüşmüyoruz

Anlamlandı da işte gidilen kişi nazar demiş

Ay pardon annen nazar diye gitmis, kişi hayır bu büyü mü demiş peki

evet. kendi saymış dökmüş zaten annem pek bi şey dememiş. bunların ikisinde de mide bağırsak sorunları halsizlik var da demiş. biz onları psikolojik sanıyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…