9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

sizin nisan bozuldu ama siz hala beraber sayilirsiniz dogru mu anladim?
sorun neymis ozaman?

beraber de sayılmayız. işte ben saygısızmışım çok şey istiyormuşum öyle diyor ama örnek veremiyor.
kafa yerinde değilmiş ki.

madem cok seviyorsunn sende herseylerini kabul et ozaman.
tam olarak derdiniz nedir anlayamiyorum..iki birbirini seven insanin böyle dertleri olmasi sacma..
insan sevdiginle 9 yil sonra evleniyorsa dügün salonunun cirkinligine niye dertlenir anlamiyorum.. zaten dügün hevesim de hic olmadi diyorsun..ozaman ne fark eder dügünün veya nisanin nerde olmasi ki senin icin?

hayir yani senide anlayamiyorum artik pofuduk. Madem cok seviyorsun ölüyor bitiyorsun..sana aldigi yüzügünün kimin taktigi ne önemi var..niye büyütüyorsun..dügün de önemli degil diyorsun..sonbahar dedin..eee baktin ailesi sacmaliyor sehzaden arkanda durmuyor ama sen seviyorsun ozaman evlen her dediklerine he de gecsin bitsin

benim için dert değildi zaten anlatamıyorum. şöyle yaparız böyle yaparız anlattıktan sonra gidip birdenbire alakasız bi yer tuttular anlayamadık. birden her şey alt üst oldu şehzade tutarsız davrandı. onu diyorum.

Tamam iste tutmuslar ya sonucta. Aile yapiniz uyusmuyor.. olabilir. Kendi istedigimiz yerde olsun kafasindalar ozaman.
Sende gidersin nisanini yaparsin göbegini atarsin..nerde oldugunun ne önemi var sevdikten sonra insanin gözü görmez..madem birlikte olmak istiyorsun bu cocukla.. madem salonun nerde oldugu önemi dahi yok.

Ha ama ben kimsenin dedigine boyun eymem. Sonucta iki kisi evleniyoruz ben evleniyorum benim ve sehzadenin dedigi olmali diyorsan okay anliyorum. Ama sehzade arkanda degil.. ozaman sende fedakarlik yap madem onsuz yapamiyorsun ve onlarin istedikleri gibi olsun de gec. Sonuc olarak önemli olan birlikte olmak degil mi ?
Ama olmaz benim istediklerim gecmiyorsa olmuyorsa evlenmem diyorsan..ozaman ne diye agliyorsun hala evlenemiyoruz diye? Cok isteseydin he der gecerdin ..yapacak baska birsey yok derdin..maksat birlikte olmak derdin. Onlarin istedigi salon olsun ben sevdigimle olayim derdin.
Yani böyle yapan yapiyor ondan diyorum.
Yapmiyorsan ozaman aglasmayacaksin. Ailesini suclamayacaksin. Sonucda senin sevdigin adam sana bu sartlari koyuyor ailesinin agzina bakarak. Isteseydi ailesine karsi olurdu. Alirdi seni giderdi istediginiz salonu tutardi.

Pofuduk celisiyorsun farkinda misin?
Dügün, salon umrumda degil diyorsun. Ama onlar istedikleri salonu tutunca hop ne yapiyorsunuz diyorsun..hani önemi yoktu? Simdi payvondan bozma laale salonu tutmuslar diye sikayet ediyorsun.
Her konuda böylesin. Onlar da ne yapacagini sasirmistirlar belki.
Zaten yüzük konusunda annesi demisti sende hicbirseyi begenmiyorsun diye. Kadin hakli yani.
9 yil sonra dertlenecek bunu mu buldun evlenmek üzereyken herkes denemis yüzügümü diyorsun?

Onlarin deger yargilari farkli olabilir. Sen kendi deger yargilarinla karsilastirarak bana deger göstermediler diyen bir insansin. Nerden biliyorsun öyle oldugunu? Icini mi actin da gördün insanlarin..
Hem onlar sana deger vermis vermemis ne önemi var. Ha deger verseler eyvallah ne güzel. Ama vermeseler sonucta önemli olan sevdigim dedigin adamin deger verip vermemesi degil mi yahu..

ama ben ne dedim? 2000 kişilik davetiye dağıtıp 800 kişilik salon dedim.
verilen sözün tutulmamasını diyorum.

Cok sey istiyormussun demis sana sehzade ama...
Ona veya ailesine söyledigin isteklerin hangi konulardi neler di ? hepsini say bi merak ettim..

Nankörsün demiyorum da objektiv bakmaya calisiyorum. Yani ailesinin tarafindan da bakmaya calisiyorum.
Senin tarafindan bakinca karmasa var cunku.. pek anlayamadim seni..

Ya simdi bu tutarsizliginin nedenini ben ne bileyim.
Konuya kücük kücük detaylar veriyorsun konunun bütününü algilayamiyorum hala.
Hem kusura bakma ama bukadar öfke kusan bir insanin olaylari sadece kendi tarafindan degerlendirecegini düsünüyorum..yani onlarin elbet hatasi vardir ama senin hic mi yok ?

Artik ne diyecegimi bilmiyorum. Olaylari yasayan sensin neyin ne oldugunu kendin daha iyi bilirsin..bilmiyorsan elbet birgün anlar cözersin umarim. Ama akisina birakmak lazim..yani suan anlamiyorsan ozaman fazla kurma düsünme üzerinde..oldugu gibi kabul et ve zamana birak. Bazen cogu seyin anlamini sonradan anlariz cevaplari sonradan buluruz.
Insanlarin basina hicbirsey bos yere gelmiyor.. birseyleri anlaman veya kendini taniman icin gelir. Anlayana dek benzer seyler farkli versiyonlarla karsina da cikabilir. Bu süreci kendine iskence haline getirme yeter ki. Hayatini da beklemeye alma..

Haci hocalara da gitmeye gerek yok. Basiniza bela almayin durduk yere. Dualar sureler oku gerisini Allaha birak.

ben dün bırakmıştım işte.

ama büyüdür bilmem nedir bilemem de nazar var. inanırım hem, değmiştir de yani. bu kadar aşıkken böyle olmasının başka sebebi yok. birden oldu toparlayamadık çünkü.

evet biraktigini söyledin de..daha önce de mantikli yaziyor sonra sacmaliyordun.
ama neyse bize birsey ispat etmek zorunda degilsin zaten..yani kendin icin yapmalisin zaten ..kendini düsünmelisin.

büyüye dinimiz geregi bende inanirim ama mantigimizi devre disi birakmamak lazim.
suan da sehzade gelse hadi evleniyoruz dese evlenirsin.. yani o seni hic kaybetmedi kaybetmedigini biliyor rahat..cunku hala görüsüyorsun onunla.. seni cepte görüyor hatta böyle yaptikca soguyordur senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…