9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Yüzüğümü herkes takmış olayı bile sorundu yani,bu kadar isteyen adam ya neyse hemen bi evimize geçelim diye ya sabır çekerdi ya da kalibreler bu denli farklıysa zaten kişinin ayrılması gerekir

Sadece onu istiyor olsan salon küçüktü beyaz eşya şöyleydi diye takılmazdın pofuduk. Eşimle evlendik Türkiye'nin bir ucu Hakkari'deyiz beyaz eşyamız 2 kanepemiz 1 üç kapılı dolap 1 bez dolap 1 55 ekran tv (hala da onu kullanırım) bir yatak ucuzundan baza başlık falan yok ben sürekli duvara kafamı vururum. Sen herşeyi sorun ettin salon küçük şu şöyle bu böyle yüzüğümü denediler falan. Benim altınlarım kiralıktı düğünün ertesi günü gidip teslim ettik. Düğünü kuruşu kuruşuna 2 ilde eşimle ben yaptık. Sen hem masrafları karşılasınlar hem bize karışmasınlar dedin.
Tamamen karşı tarafı hatalı göremeyiz seni gerçekten mutlu edemediler sizi tanımayan dışardan bir göz olarak söylüyorum.

Burda kimse seni suçlu çıkartmaya çalışmıyo. Sadece olanı analiz gibi düşün. Hiç bişey tek taraflı değil. Mutluluk tek kişin uğraşıyla olmuyosa mutsuzlukta tek kişinin suçu olmuyo.
Politik dille Kriz yönetiminde başarısız oldunuz. Belki farklı davransanız çok farklı şeyler konuşacaktık suan.
Ama geçti artık. Olandan bitenden ders alıp vardır bundada bi hayır diyip yoluna bakman gerek

Nasil elalem derdim degil diyorsun yahu..
Sayfalarca elalem diye yirtindin. Ayrica mutsuz olacagini bile bile evlenmek ve bosanmayi göze almak istedigine göre elalemin düsüncesi baya önemli senin icin baska aciklamasi olamaz bu sacma düsüncenin. Kendini düsünseydin böyle sacma bir kafa yapisinda olmazdin.
Ne demek bosanirim ama daha az üzülürdüm? Dügün yap maddi manevi masraf yap..evini kur düzen kur sonra bosan..bu seni daha az mi mutsuz ederdi suanki halinden yoksa elalemin cenesini mi tikardi? Ayrica bosansaydin daha cok konusulurdu bu konu.. bilmiyorsun galiba..hem insanlar hep konusur..onlara göre yasayamazsin ha yasiyorsan ozaman vay haline.. sen hic sen olamamissin demek ki.. burda bile cekiniyorsun bizden galiba acik acik herseyi söylemeyi..

Adamı sürekli rahatsız ediyorsun sanırım, illallah gelmiştir artık. Yaka silkmiyorsa ne olayım.
Allah yardım etsin ne diyeyim, tedavi ol artık.
TEDAVİ OL...

yoruldum ya. gerçekten.
yüzüğün denenmesi hoşuma gitmedi evet çünkü ben şehzadenin hediyelerini kimseye vermedim ve zaten evlilik yüzüklerini başkasının takmasına karşıyım. ben de takmam.
salon meselesine takılmışsınız, taşhan konuşuluyordu. sonra bana dediler ki dikmen tarafında yeni yapılan bi salon var biz de bilmiyoruz bi gidin bakın beğenirseniz tutalım. tamam dedik. birkaç gün sonra sayı istediler bizden, birkaç salon daha varmış sayıyı netleştirip ona göre karar verin diye, 450 dedik. bir hafta geçti geçmedi babası babama ben salonu tuttum demiş. burcu 600 kişi bile almaz orası diyor. ben buna nasıl takılmayayım? onlardan düğün isteyen olmadı ki kendileri yapmak istedi. bu yapılan hoş mu?
beyaz eşyada sıkıntı çıkarmadım hiçbir şey demedim ama annemler almaya gitmedi diye almadılar eşyayı. ordaki sıkıntı buydu.
ben başından beri söyledim burda. her şeyi ikimiz yapalım istedim. paralarını da istemedim onu da söyledim. ben hiçbir şeyim şöyle olsun böyle olsun demedim ki. sadece beraber seçmek istedim. siz bilemezsiniz cahilsiniz karışmayın dediler ona üzüldüm.
geçen annem diyor ki, bizim şeker kırma adetimiz var, kınada veya düğünde gelinle damadın başının üstünde özel kırmızı bi şeker kırılır ordakilere dağıtılır. en sevdiğim adettir. annem demiş bizim böyle bi adetimiz var pofuduk çok sever, onlar da demişler kendiniz yapın salonda öyle şey istemeyiz.
bi gün ben dedim ki, kına günü bizde gelin kuaförden sonra oğlan evine gider yemek yer. ne işin var dediler.
hani benim isteklerim maddi değildi zaten.

bi düşünüyorum, biz bu düğün dernek işi yüzünden ayrıldık. öncesinde sorunlarımız yoktu. süper mutluyduk diyemem kimse süper mutlu değildir de hani olağan sıkıntılardı.
kafam gerçekten karışık.

Sen tedavi olmadan bu iş zaten hiiiç olmaz pofuduk, bari tedavini ol öyle çık adamın karşısına. Seni takıntılı buldukları için istememişlerdir belki, adama takıntılısın, düğüne ona buna şuna yüzüğe....

insanlar konuşur evet.
dediler ki on sene gezdi tozdu da evlenmeye değer görmedi. kullanmış. sevmemiş.
ya ben hala görüyorum. seviyor. insanları konuşturdu diye kırgınım ben. bizim aramızdakini yargılama hakkı verdi insanlara. ne gereği var?
daha önce de söyledim, benim kuzenimi kayınpederi doğuma giderken dövmüş. karnında beş buçuk kilo bebeğiyle. bu kadının şehzadeye şerefsiz deyip kendi kocasını övme hakkı var mı? kocası ona sahip çıkmış ama şehzade bana çıkmamış. insanlar kendi yaşadıklarını çabuk unutuyor.

beraber gidelim diyeceğim. aklımda merak etme.

Sana istedin istemedin diyen yok ki pofuduk. Madem istemedin karışmasaydın şöyle olsun demeseydin.
Hadi yüzüğünü taktırmayı sevmiyosun malum mu olacak adamlara pofuduk sevmiyo takmayalım desinler. Geçmiş gitmiş olay adamın başına bunu ekşimenin ne anlamı vardı?
Ya hepsini geçtim kimse seni suçlu çıkaröaya çalışmıyo. Bize kıydılar diyip duruyosun. Bi anlamı yok yani herşey 2 taraflı bütünüyle haklı değilsin dedik.

Sen zaten ilk yüzük atmaya gittiğinde de biliyodun eminim bu adamın ayrılırsanız sana geri dönmeyeceğini. Ayrılmaya niyetli olduğunu ama bi türlü yapamadığını. O yüzden yüzükleri de aldın geldin. O yüzden cenaze diyip çıkmadın evlerinden.
Senin dediğin adam yok karşında. Öyle aşkla bakan adam taş olsa bu kadar şeye müdahale ederdi az çok. Akşam 8 de kafasını koyup uyumazdı.
o gerzeklere de diyemiyo musun sen hamileyken kp inden dayak yememişmiydin diye. Sahip çıkmaktan kastı dayaksa dayak yemek istemedim ayrıldık diyemiyomusun.
artık sevmediğime karar verdim ayrıldım deseydin bu kadar önemliydi elalem.
Bi seni konuşmuyolar ki. Boşanan nişan atan herkesin başında var böyle boş boğazlar. Ama senin gibi evleneyimde çeneleri kapansın diye düşüneni de görmedim

evlensem de çeneleri kapanmayacak biliyorum zaten. o gün yanında çocukları vardı ondan diyemedim bi şey.
ben de diyorum ki bu adam normalde böyle değildi. beni korurdu. adildi. en azından beni üzmelerine izin vermezdi. onun normal tepkileri değil bunlar.

ay büyü ise de bozdurun yani, annen nazar diye gitmiş kişi yok büyü demiş sonra bozmuş mu ne yapmış senin kalp düzeldi mi mesela

Bu iş büyü değil ama sen inanmayacaksın nasıl olsa, büyü olsa adam seninle görüşmezdi, hiçbir şekilde görüşmezdi yani, maruz kalanlar eşimi domuz gibi görüyodum diye anlatır mesela, yanına yaklaşmazdı, tepkileri çok ağır olurdu bu adam seni hala dinliyo sen bağırıp çağırıyosun içini döküyosun

Ayrıca kendi çocuklarında fiziki sıkıntı olmazdı sadece ruh hali değişirdi oda sana karşı,büyü sana yapıldı dersekte adam ısrarla peşinden gelirdi sevdiği için

Sen adamın daha önce ailesine girmiyodun çünkü. Laylaylomdu biraz kafalar. Herkesin öyledir. Evlenmeden önce bizde de böyleydi. Nişanlandık bi kafalar değişti. Ailem böyle ailem şöyleler başladı. Burda yüzlerce konu açılmadı mı böyle.
Ama evlilikte bu işte. İyi sevgiliden iyi koca olacak diye bi kaide yok

yani mantıklı değil ikimize de büyü yapılmış midemiz bozuk vs, fiziken aynı belirtiler var ama duygusal olarak sadece o mu senden koptu, yani bu insanlar ikinize de büyü yaptıysa şu an zaten kopmuş olmanız gerekti

Gene de diyorum buna inanıyosan da bozdurun, onunkini bozamayız diye birşey yok diyen kişi anneni yemiş

Büyü kısmına benimde inanasım yok. Öyle olsa kadın niye koca sandık doldursun getirsin. Sülaleye gelin kızımız diye göstersin. Tamam sen nişanlındam ayrıldın. Ama şehzadede senden ayrıldı. Senin çevren varsa onunda çevresi var. Büyü yapack kadar gözüm dönse bunlarla uğraşmam.

yani öyle ya adam hadi istemeye gidiyoruz dendiği anda yaparlardı büyüyü bunca tantana olmadan

birşeye inanıyosun pofuduk e o zaman şöyle yap diyoruz ona da yanaşmıyosun, büyü ise bozdurun size bu büyü diyen kişi bozsun madem çok biliyo, adamınkini bozamayız diye birşey yok kaldı ki seninkini bozdu mu adamı geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…