- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
Çünkü çıkarken nede olsa biter deyip kendileri başka bi kıza göz koyup yerini çoktaaaan hazır ediyolar
Allahtan korkan da var korkmayan da var örnekte olduğu gibi maalesefbu saatten sonra neye yarar?
işte hala bitmemişse bitsin diye kıza iftira atarken hiç mi allahtan korkmuyorlar?
bu saatten sonra neye yarar?
işte hala bitmemişse bitsin diye kıza iftira atarken hiç mi allahtan korkmuyorlar?
Hatta beni istemeyen kadın meğer oğlu için karşı komşunun kızını layık Görmüş ne yaptı etti Aldı o kızı oğluna
Aynen öyle maalesef ama genellemim canım tam tersi ailelerde çokbide aile geri kafalı olunca oğlumuzgeziyo tozuyo elinin kiri diye düşünüyorlar olmazsa kız düşünsün bunlar erkek tarafı
bide aile geri kafalı olunca oğlumuzgeziyo tozuyo elinin kiri diye düşünüyorlar olmazsa kız düşünsün bunlar erkek tarafı
Bizim oralarda birde çevre Baskısı çok var Şunun gelini böyle bunun gelini böyle onların diline bi düşersen vay halinebi yerlerine kına yaksın. sevmediği kızı koynuna alan adamı da anlayamıyorum nasıl içi alıyor nasıl razı oluyor?
Bizim oralarda birde çevre Baskısı çok var Şunun gelini böyle bunun gelini böyle onların diline bi düşersen vay haline
Bence biraz sakin ol bekle Herşeyde bi hayır vardır belki iyiki böyle olmuş dersin bellimi olur hayat neler gösteriyor insanadüşecekler. alacakları kızdan yüzleri gülecek sanıyorlar. allaha inançları da yok bana kalırsa.
bilmiyom valla ben 3,5 yasindaki kizima bile soruyorum.onu diyorum? kadın oğluna asla fikrini sormamış. "bu böyle olacak" demiş konuyu kapatmış. evladını seven hangi anne yapar bunu?
onların da kızı var.
Bence biraz sakin ol bekle Herşeyde bi hayır vardır belki iyiki böyle olmuş dersin bellimi olur hayat neler gösteriyor insana
65 sayfa çok geldi gözüme bir baştan okuyayım dedim bir de sondan. 10 sayfa baştan 10 sayfa sondan okudum.Kafam iyice karıştı. Benimde ESKİ nişanlım Karadenizliydi. Benim dertlerimde başkaydı. Valla verem ederler insanı. Ben bitti dediktan 3 ay sonra bohçaları almaya gelmişlerdi. Biz ayrılmışız adam canımı yakmak için hala yüzüğü neden getirmedin diye soruyordu. Ben de yok yüzük filan satacağım fakir bir çocuğa vereceğim demiştim. Hiç yapmayacağım şeyler oysaki. Kendini yıprattığına değmez inan ki. 5 Yıl oldu ayrılalı. Beyin fukarası hala beni soruyormuş millete. Öküz ölünce badem gözlü olurmuş. Ben şunu gördüm seven insan sizin için herkese karşı durur. Bir de akraba evliliği kadar çirkin bir şey yok gözümde. O nedir??
Çok Haklısın canım ama böyle tipler var maalesefbak gerçekten kendim için söylemiyorum, oğlun 9 sene biriyle beraberse ve sen sırf istediğin kızı alabilmek için 9 sene senin oğlunun yanında olan kıza iftira atmışsan, diğer kızın hayrını falan göremezsin ki. yani ben kul hakkından korkarım.
Çok çirkin ya. Cidden. İnsan kuzenine filan nasıl o gözle bakar. Kardeşim onlar benim. Kusura bakmayın ama midem bulanıyor yani.akraba evliliği, "oğlan hanımköylü olsa da yabancıya gitmesin"dir, hanlar hamamlar bölünmesindir.
bak gerçekten kendim için söylemiyorum, oğlun 9 sene biriyle beraberse ve sen sırf istediğin kızı alabilmek için 9 sene senin oğlunun yanında olan kıza iftira atmışsan, diğer kızın hayrını falan göremezsin ki. yani ben kul hakkından korkarım.
Çok Haklısın canım ama böyle tipler var maalesef
Banada iftira atmışlardı
Çok çirkin ya. Cidden. İnsan kuzenine filan nasıl o gözle bakar. Kardeşim onlar benim. Kusura bakmayın ama midem bulanıyor yani.
aynen.
kardesimin ciktigi bir kiz var, annemin her lafi sudur.
oglum ciddi deyilsen kizla gonul eylendirme.
evleniceksen umit ver cik.
kardesimin dedigi de sudur, o beni birakmazsa ben de onu birakmam.
Haklarinda hayirlisi olsun diyelim.
Gelin adayimizla da tanistik bir kere, hayirlisi olsun artik.
akraba evliliği, "oğlan hanımköylü olsa da yabancıya gitmesin"dir, hanlar hamamlar bölünmesindir.
ben en son 40ta bırakmıstım, arada tek tuk okudum ama bir gelisme yoktu... hala aynı degil mi?
cevap vermemissin mesajlarına, baska?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?