9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Vallaha benimkine de (benden önce tabiki) teyze kızı olsun demişler. O da olmaz demiş. Ben güzel bakımlı kız istiyorum demiş.

ayni sey, ha birakmak, ha seni birakmaya zorlamak

Vallaha benimkine de (benden önce tabiki) teyze kızı olsun demişler. O da olmaz demiş. Ben güzel bakımlı kız istiyorum demiş.

benimkine de önermişler birilerini de benimki benim vasıflarımı sayarak onları bertaraf etmiş. ama teyzesinin iftirasından sonra o kızı alacaklarını düşünüyorum nedense. üstelik kız 96lı.

benimkine de önermişler birilerini de benimki benim vasıflarımı sayarak onları bertaraf etmiş. ama teyzesinin iftirasından sonra o kızı alacaklarını düşünüyorum nedense. üstelik kız 96lı.
96'lı olması neyi değiştirir ki? Kastettiğiniz şey genç olmasıysa benimkine de benden önce kendinden 10 yaş 12 yaş küçükleri göstermişler. Olmaz demişte başka bir şey dememiş. Ayrılık döneminde çirkinleşmeyin bence. Ben sinirden şuurumu kaybetmiştim. Ama çirkin şeyler yapmadım. Yine de keşke kırmasaydık birbirimizi dedim. Yaşanmışlıklarınızı aklınıza getirin. Güzel günlerin hatırına bir şey yapmayın. Herkes yaptığından utansın bırakın. Hem aklı hala sizdeyken başkası olamaz.

ona sormazlar, aklının bende olması bi şey fark ettirmez.
kızın 96lı olmasını belirtme sebebim de daha öğrenci, okuyor anlamında. 1. sınıf yani üstelik.
annem de çirkinleşme diyor başka bi şey demiyor zaten, asaletten ölücez diyorum kimse inanmıyor.

Aile yapınız benim aileme benziyor zaten. Ya bir de bu arada ben de baya içimi döktüm sayfanızda. Kusura bakmayın ne olur. Ne dertliymişim Zaman her şeyin ilacı. İnsanın zamanla içi soğuyor merak etmeyin.

Aile yapınız benim aileme benziyor zaten. Ya bir de bu arada ben de baya içimi döktüm sayfanızda. Kusura bakmayın ne olur. Ne dertliymişim Zaman her şeyin ilacı. İnsanın zamanla içi soğuyor merak etmeyin.

estağfurullah, olur mu öyle şey. onun için konu açtım zaten. başka bu tür şey yaşayan var mı diye.

estağfurullah, olur mu öyle şey. onun için konu açtım zaten. başka bu tür şey yaşayan var mı diye.
Teşekkür ederim anlayışınız için. Siz 9 senelik ilişkinizde yaşamışsınız. Ben 1 senelik ilişkide. Bizim sözümüz var kp içerde yatmaya gitti. Varın gerisini siz düşünün. Neymiş çok yaşlıymış kafası götürmüyormuş.

o kadar kalabalık gelmeselermiş o zaman.

bi de hayret ediyorum gerçekten ama bize geldiklerinde ekim 19du son görüşmemiz ocak 2. bu kadar şey o kadarcık zamanda oldu.

Merhaba
Hatirladiniz mi bilmem ben de tokatliyim. Adetlerle ilgili yazmıştım size. O zamanda soylemistim ama açıkça denmiyor dikkatli ol diye. Yeni nisan heves kırmak istemiyor insan. Tokat ta maalesef kayinvalideler zordur. Ama sende tam dislisine catmissin. Ya yalniz rica ederim su kadina da ogluna ra hadlerini bildir. Yoksa seni birak benim içimde kalacak. Bir kez de asil olmayiver

bildirimde nicki görünce hatırladım zaten. dikkatli olmam gerektiği belliydi, yüz göz olmamak için mesafe koymaya çalıştım olay orda koptu zaten, benlik bi şey yok gibiydi yani.

hadlerini bildirmeyi çok istedim de kadının babası alzheimer. 10 gündür hastanedeydi, bugün eve çıkarmışlar. ölümü bekleniyor gibi bi şey. ciddi anlamda kötüymüş yani.

yapamadım o yüzden.

Daha önceki mobilya konusunda yazmıştım sana, bilmem hatirladin mi...

Allah kurtarmış ne diyeyim.

Daha önceki mobilya konusunda yazmıştım sana, bilmem hatirladin mi...

Allah kurtarmış ne diyeyim.

hatırladım. sadece sevgilime üzülüyorum şu an. ben çektim gittim kurtuldum. olan ona olacak. hayatında başka türlüsünü görmemiş adama annesinin onu sevmediğini anlatamıyorsun işte.

kadın sırf kendi mutluluğu için oğlunu sevdiğinden koparıp sevmediği birinin kucağına atacak. o oğul da, annedir, saygıdır diye bi ömür sevmediği kadınla yatacak.

Benim gördüğüm, bir erkek bir şeyi gerçekten istiyorsa yapar.

Sevgilin salak değil, ilerde pişman olabilir ama bu atiyorum 3 sene sonra akli başına gelmiş halinin sorunu. Şuan ileriyi goremiyor, böylesi isine geliyor, belki sıkıldı , belki bunaldi iliskinizden. Gördüğü tek ornek kendi aile ilişkileri. Bu şekilde bi aile istiyor belki.

Ozaman konuştuğumuzda mobilyaya karışan, düğüne karışan ilerde evliliginizi de karışır demiştim. O kadar yapmazlar demiştin bana, yanildin. Simdi de sevgilin konusunda yaniliyorsun. Aile de örneği var, olmasa bile seven insan ezdirmez, korur, asla vazgeçmez. Kendini kandırma, arkana da bakma. Acıma, üzülme sevgiline. Başka biriyle evlenirse kendi isteğiyle evlenir, kimse zorla evlendiremez.

katiliyorum bu yoruma.

Sevgiline acima pofuduk.
sevgilin ne yaptigini bal gibi biliyor.

katiliyorum bu yoruma.

Sevgiline acima pofuduk.
sevgilin ne yaptigini bal gibi biliyor.

"istemiyorum" desin kesip atsın o zaman? neden "ben seni çok sevdim çok istedim hala istiyorum ama sen istemiyorsun kestin attın" diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…