- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
Burda kimsenin seni bile isteye üzmeyecegini düşünüyorum kimseden o elektriği almadım, dilerim benden de o elektrik alınmamış olsun. ..
Benim durumunda eşimin birde abisi olduğu için aynı ailede yetişmiş 2 erkeği kıyaslamak gibi bir şansım oldu ve nacizane evet ben bu adamı değiştirmişim dedim eşim de der
Abisi eşimden 5 yaş büyük yani şu an 34 yaşında biz başladığınızda 22 yaşındaydı ne bi sevgilisini bilirim ne bi sinemaya tiyatroya arkadaşlarıyla iki tek atmaya gittiğini bilirim arkadaşı var mı ondan bile şüpheliyim, telefonda konuşma adabı bile yoktu yüzüme telefon kapatmışlığı var, maaşını alır annesine verir sonra ondan harçlık alırmış, eşim bu duruma hiç anlam veremezdim diye anlatıyor, sosyal hayatı olmayan adam nasıl evlenecek görücü usulü tabi, geze dolana kendinden 12 yaş küçük bir kız buldular uzak akrabadan, evlendi, 3.5 senelik evliler bizden 1 sene önce evlendiler davetiye nikah şekeri eşya ev tutma herşeyle kv ilgilendi, evi de kendi çapraz apartmanından tuttu, nikah sabahı 9da kalkmış gitmiş kapılarına, temeli ben böyle atayım siz bu ilişkinin aralarını doldurun işte
Benim eşim ise 20 yaşında göreve başladı polis kendisi, ankarada ailesiyle yaşadığı için her ay maaşından bir parça ev bütçesine katkı sağladı ama bir kısmını düğün için kenara bir kısmını da hali hazırdaki gezip tozma yeme icmemize ayırırdı, evlendik ankarada evimiz yok bekledi ki onun evinde kalayım ama biz gittik otelde kaldık kına gecesi dedi üslup hoşuma gitmediği için yapmadım kına falan, ama eşim annesinin gönlünü de yaptı erkek kınası yaptı onlar, şimdi batmandayız, eşim hala dışardan yemeyi gezmeyi iyi yaşamayı sever talep eder plan yapar bunun için, ama aile kültürüne göre evde yemek varsa dışardan yemek israf, martta ankaraya gidicem 1.5 ay kalıcam annemde kalıcam gene, biliyorum kv ister onda kalayım, ama eşimle konuşup karar alıyoruz ve herkes ona uyuyo ha belki annesiyle dövüşüyor bu yüzden bilemiyorum haberim olmaz
benim kv de son derece baskın bir karakter büyük oğlu evine hırsız girmiş polis yerine önce annesini arıyo ve aramasam kızardın diyo, bize geldiklerinde anneme bile x hanım şurda toz var kilim kaymış düzelt diye kaynanalık yapan biri
tüm bu anlattıklarımshiningg le paralel sanırım
Başka konularda birbirimize yükseldiğimiz oldu evet ama gönül işleri söz konusu oldu mu hele ki benim hikayeme benzeyen bir hikaye asla seni incitmem evladım üzerine yemin ederim bunun için...
bir laf var der ki: 2 kişi arasına 3.kişi giriyorsa iki taraftan biri yeterince sıkı sarılmamıştır
sen diyosun ya neden istemiyorum diyip gitmiyo, kimi insan böyledir karşı taraf ayrılmış olsun ki ben vebal almıyım diye düşünür, hani demiş ya biz sen mutsuz olma diye ayrılıyoruz, bence hikaye, sen benden daha iyilerine layıksın klişesi gibi
Seni çok iyi anlıyorum. Annesine çok öfkelisin. Emin ol, annesi böyle olacak dese fikrini sormasa bile, hayır öyle olmayacak diyebilirdi ancak yetişme tarzı ve kişiliğinin güçlü olmaması nedeniyle diyememiş. Güçlü kişiliğe sahip olmayan bir insanın ailesinin lafının üstüne laf söyleme lüksü yoktur. Evet bu tip insanlar ailem her zaman haklıdır, haksız da olsa ben onlara haksızsın diyemem gibi biat kültürüyle yetiştirildiklerinden 'gık' diyemezler. Kişinin karkteri de güçlü değilse, aile ne yaparsa yapsın her zaman boyun eğer. Hatta ailesi tarafından işkencelere maruz kalıp, bunu hiç kimseye söylemeyen insanlar var ve aramızda dolaşıyorlar.onu diyorum? kadın oğluna asla fikrini sormamış. "bu böyle olacak" demiş konuyu kapatmış. evladını seven hangi anne yapar bunu?
ona zor. aile kutsal. aileye sırtını dönemezsin. evet çok iyi evlat ama asla iyi koca değil.
babası bize 4+1 ev veriyor. diyorum ne gerek var? hamile kiracıyı çıkarmayın biz 2+1 bi ev bulup kiraya çıkalım. sonra pofuduk nankör.
görüşmemek gibi bi şey hiç aklımdan geçmedi allah var. ben sadece mesafe istedim, onu da yapmadı.
Bunları 9 yılını yemeden düşünseydi keşke.. Tam bir karaktersizlik örneği... Senin yerine ben okuyup okuyup sinirleniyorum. Ama annesine değil, oğluna!belki beni korusa da annesinin her zaman fırsatını bulacağını düşündü. belki ben bıkarım yorulurum yıpranırım diye düşündü. hiç bilemiyorum.
Bu arada siz aynı şehirlerde yaşıyordunuz değil mi? Nasıl olur da hala yanına gelmez ya? Büyük konuşmayayım diyorum ama ben olsam bir daha yüzümü bile göstermezdim bu kişiye! Telefonlarını açmaz, sesimi duyurmaz, yüzümü göstermezdim bir daha. Bu ayrılığı kılıfına uydurmasını da beklemezdim. Bohça almasın beklemek falan bunlar gereksiz işler ve sen de gayet iyi biliyorsun ayrılığın adı konursa gelip de almayacağını.
Hayat çok güzel arkadaşım, onun bunun derdini çekmeye inan ki değmez.
İşe de mi gitmiyor peki? Sizin durumunuz bu kadar kritikken 1 saatliğine olsun gelebilirdi bence.yatan hastaları var. benim yanıma gelmiyor olayı değil şu an. evden çıkamıyor.
İşe de mi gitmiyor peki? Sizin durumunuz bu kadar kritikken 1 saatliğine olsun gelebilirdi bence.
Pofuduk hala onu koruyorsun..
Anladım. Bir gelişme olursa yaz lütfen, merak ederim sonra.işe gidiyor. iş eve yakın. işten sonra bana gelip gitmesi bütün akşamını alır. aynı şehirde olmamıza rağmen evlerimiz o kadar yakın değil.
Anladım. Bir gelişme olursa yaz lütfen, merak ederim sonra.
Bir de yorumlarım sert gelmiş olabilir ama aşk nedir bilirim. Bir taraftan bu işi kurtarmasını bekliyorum nişanlının. Bu yüzden kızıyorum bu kadar. Umarım gönlünce olur her şey.
annesi doldurmuşta olabilir sevdiğini aklına girmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?