9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Başka konularda birbirimize yükseldiğimiz oldu evet ama gönül işleri söz konusu oldu mu hele ki benim hikayeme benzeyen bir hikaye asla seni incitmem evladım üzerine yemin ederim bunun için...

bir laf var der ki: 2 kişi arasına 3.kişi giriyorsa iki taraftan biri yeterince sıkı sarılmamıştır

sen diyosun ya neden istemiyorum diyip gitmiyo, kimi insan böyledir karşı taraf ayrılmış olsun ki ben vebal almıyım diye düşünür, hani demiş ya biz sen mutsuz olma diye ayrılıyoruz, bence hikaye, sen benden daha iyilerine layıksın klişesi gibi

sanırım. ne demek istediğinizi gerçekten anlıyorum. "hayır" diyebilen bi adam değil benimki.
ben de şimdiye kadar hiç "hayır" demesini istememiştim sanırım, isteyince gördüm her şeyi.

burda aptalasik demişti sanırım; "karışmayan kaynana yoktur, "anne sen bi karışma" diyen koca vardır."

kimin ayrıldığı çok da önemli değil bu saatten sonra aslında, hatanın kimde olduğunu o da biliyor, kendi kendine yalan söyleyebilir, benim sorunum olmamalı.

onu diyorum? kadın oğluna asla fikrini sormamış. "bu böyle olacak" demiş konuyu kapatmış. evladını seven hangi anne yapar bunu?
Seni çok iyi anlıyorum. Annesine çok öfkelisin. Emin ol, annesi böyle olacak dese fikrini sormasa bile, hayır öyle olmayacak diyebilirdi ancak yetişme tarzı ve kişiliğinin güçlü olmaması nedeniyle diyememiş. Güçlü kişiliğe sahip olmayan bir insanın ailesinin lafının üstüne laf söyleme lüksü yoktur. Evet bu tip insanlar ailem her zaman haklıdır, haksız da olsa ben onlara haksızsın diyemem gibi biat kültürüyle yetiştirildiklerinden 'gık' diyemezler. Kişinin karkteri de güçlü değilse, aile ne yaparsa yapsın her zaman boyun eğer. Hatta ailesi tarafından işkencelere maruz kalıp, bunu hiç kimseye söylemeyen insanlar var ve aramızda dolaşıyorlar.
Sözün özü, sen onunla mutlu olamazsın, o bohçayı alsa da ondan umudu kes, almasa da.

Yapmak istemiyor çünkü. (Gulucugu ben koymadim, silemedim de. )

.
belki beni korusa da annesinin her zaman fırsatını bulacağını düşündü. belki ben bıkarım yorulurum yıpranırım diye düşündü. hiç bilemiyorum.
Bunları 9 yılını yemeden düşünseydi keşke.. Tam bir karaktersizlik örneği... Senin yerine ben okuyup okuyup sinirleniyorum. Ama annesine değil, oğluna!

Bu arada siz aynı şehirlerde yaşıyordunuz değil mi? Nasıl olur da hala yanına gelmez ya? Büyük konuşmayayım diyorum ama ben olsam bir daha yüzümü bile göstermezdim bu kişiye! Telefonlarını açmaz, sesimi duyurmaz, yüzümü göstermezdim bir daha. Bu ayrılığı kılıfına uydurmasını da beklemezdim. Bohça almasın beklemek falan bunlar gereksiz işler ve sen de gayet iyi biliyorsun ayrılığın adı konursa gelip de almayacağını.

Hayat çok güzel arkadaşım, onun bunun derdini çekmeye inan ki değmez.

yatan hastaları var. benim yanıma gelmiyor olayı değil şu an. evden çıkamıyor.

Gelmesine bu kadar takmamın sebebi bunu yapıcı bir adım olarak görmem. Yoksa elbette mesele yanına gelmesi değil.

İşe de mi gitmiyor peki? Sizin durumunuz bu kadar kritikken 1 saatliğine olsun gelebilirdi bence.

işe gidiyor. iş eve yakın. işten sonra bana gelip gitmesi bütün akşamını alır. aynı şehirde olmamıza rağmen evlerimiz o kadar yakın değil.

işe gidiyor. iş eve yakın. işten sonra bana gelip gitmesi bütün akşamını alır. aynı şehirde olmamıza rağmen evlerimiz o kadar yakın değil.
Anladım. Bir gelişme olursa yaz lütfen, merak ederim sonra.

Bir de yorumlarım sert gelmiş olabilir ama aşk nedir bilirim. Bir taraftan bu işi kurtarmasını bekliyorum nişanlının. Bu yüzden kızıyorum bu kadar. Umarım gönlünce olur her şey.

öncelikle, güzel dileklerin için teşekkürler.

ben de ondan aynı şeyi bekliyorum ama zamanlama çok ters şu an. il dışındaki teyzeleri falan geldi. dedesinin durumu cidden ağır. bi de ben buluşalım falan diyemem.

bi gelişme olursa yazacağım.

erkeklerin çoğu ana kuzusu bence sevgiliyken de nişanlıykende hele ailesinin yanında kuzulukları ortaya daha çok çıkıyor. bide annesinin yanlışını kabul etmezler aslında bizi hiç haketmiyorlar....

bence de dolmamalı ama oluyor yani sen annesinne kızıyorsun kötülüyorsn olarak anlıyordur savunuyordur annesinide bende bişeyler yaşıyorum buna benzer

benmde 4 yıllık ilişkim var yani evlenelim diyene kadar bi 7 8 bulacak gibiydi ..ama bilemiyorum annesi bugün neler yaptı bana paylaştım biraz önce oğluda anasını savunuyor daha bi kusura bakma bile demedi.annesinin yanında da maço tavırları anasının ağzının içine düşecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…