- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #7.121
ya ben ne kadar aptalmışım. ne kadar gerizekalıymışım. benim 9 senem boşa geçmiş.
bi insan bu kadar mı annesinden korkar? bi insan hiçbir kararını nasıl kendisi veremez?
ya sen 26 yaşında adamsın, askerliğini yapmışsın, çalışıp para kazanıyorsun. ne demek "annem seni istemiyor"? sen eşşek başı mısın? annen senin yatacağın, yaşayacağın kadını seçme hakkına nasıl sahip olabiliyor? ya hangi zamandayız?
hey gidi günler hey
Bizim adetlerde de kızı 3 4 kere istemesi gerek erkek tarafının. Hatta çok eskiden daha fazlaymış. Ben de gelenekçiyim sanırım bu konuda.. Kız evi naz eviOlması gereken kızın ağır ve nazli olmasi, bence yani, eski kafalıyım ben biraz bu konuda,gelecekler isteyecekler kız tarafı düşünecek kız süzülecek nazlanacak 10 sene çıksa da bu böyle 3 ayda evlense de bu böyle
pigme sen acilen git terapiste bitkiselk hayat şu bu dyorsun ya öyle olman imkansız bile olsa olsan daha iyi olur. biz savci diiliz sana yardımcı olunmak istendiğinde hala onu koruyorsuni neyine koruyorsun? adam istemiyor ya bu kadar zor mu anlamakölseydim de kurtulsaydım. herkese ayak bağı oluyorum.
haklısınız ne diyeyim, onun hayatını düzene koymasına izin vermiyorum, anamı babamı diktim başıma huzur bırakmadım.
ölüsü olan bir gün ağlar neticede. her gün ağlayacaklarına...
İllallah geldi adama değil mi?ölseydim de kurtulsaydım. herkese ayak bağı oluyorum.
haklısınız ne diyeyim, onun hayatını düzene koymasına izin vermiyorum, anamı babamı diktim başıma huzur bırakmadım.
ölüsü olan bir gün ağlar neticede. her gün ağlayacaklarına...
Sen onu aradın, sen görüşmek istedin , sen hep sen... Gerçeklik kavramın bozuldu diyoruz, sana öyle gelmiştir. Adam tahammül etmiştir belki, bir de böyle düşğnacaba niye böyle oldu di mi?
ben kendi kendime gelin güvey olmadım sonuçta. ne zaman arasam benimle eskisi gibi konuştu, ne zaman buluşsak bana eskisi gibi baktı, ne zaman yazışsak eskisi gibi plan program yaptık. sonra küt diye babam öğrendi dedi görüşmeyi kesti.
tek suçlu benim di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?