- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #7.161
Bak babam akşam dünyanın lafını saydı bana niye bu kadar ezdirdin kendini niye kestirip atmadın da uzattın diye. Haklı olduğundan bişey diyemedim azarlarına. Sana bişey demiyor mu sizinkiler bi unut artık falan diye? Ben olsam seni zorla gezmelere kurslara falan yollarım insan içine karış diye. Bir seneyi geçmiş yeter yahu.
Gizlemeye çalışsan da anne babadan kaçar mı yaw. Pek üstüne düşmek istemiyorlardır belki ama bence pofuduk sıkıntılarından bahsetsin, hayatına devam etmesine yardımcı olsunlar. Ömür gidiyor zaman kıymetli pofudukHaberleri yokmuş bu denli bi buhran nasıl gizlenir bilemedim ki geçen ortamda duramadım dediğinde annesi de vardı yanında
bence hayatın kaymamış ki aksine kurtulmuşsun. Bak aylardır böyleydi şöyleydi nedendi diye düşündüğün şeyleri bir ömür yaşayacaktın ve hiç bir sebep bulamayacaktın yani delirecektin.bi şeyleri bilmemek hoşuma gitmiyor sadece. üstelik hayatım kaymışken sebebini bilmemek hiç hoşuma gitmiyor.
istemiyoruz deseler oğulları karşı cıkamayacaktı ama bir ömür siz istemediniz sizin yüzünüzden mutsuzum diyecekti. Ama şimdi biz senin için sustuk istemeye istemeye sen mutlu ol diye her şeyin en iyisini yaptık, sülaleyi topladık söz yaptık. bak gördün mü uğruna bize karşı çıktığın kız naptı? olay tamamen bundan ibaret. Sebep belli istemiyorlar sonuç zaten ortada. Sen niye kötülüklerine daha baska sebepler aramaya calısıyorsun ki adamlar senin iyiliğini, kötülüğünü umursamıyorlar. Adamlar bariz kötü. Adamlar kendi ogullarının bile mutlulugunu umursamıyorlar. Kötülük mantıga yatan bır sey degıldır zaten ama sen ısrarla kötülüklerini aklına yatar hale getirmeye calısıyorsun ama bir ömür ugrassan da basaramayacaksın.ben de onu diyorum. başından beri amaç buysa niye sülaleni toplar istemeye gelirsin istiyormuş gibi görünürsün? madem amacın bu işi bozmak istemiyorum de çekil. ha hem oğluna elimden geleni yaptım imajı verecek hem kazanı alttan karıştıracak hiç mi allah korkusu yok? hayır bi de oğullarını öyle çok umursayan insanlar değiller ki. istemiyorum deyip kesip atsalar sanki her şeyi bırakıp benimle gelecekti.
olan bana oldu onu diyorum. mal gibi hayal kurdum hazırlık yaptım. ziyan olacağını biliyorlardı. bi insan bu kadar kötü olamaz kabul edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?