9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Adamin öyle birsey diyecegini sanmiyorum. Pofuduk net cevap duysaydi bu adamdan en basindan beri, istemiyorum seni artik diye ozaman bu durumlara düsmezdi sanirim. Neye ugradigini sasirdi bence böyle...cok saf ve asosyal yetistin galiba. Öyle dümdüz kimse seni istemiyorum demez cunku.. bunu bekleyemezsin kimseden..yani dememeye calisirlar farkli yollardan anlarsin anlatirlar.
Bu adam seni ariyorsa vicdanini rahatlatmak icin ariyordur artik.
Cunku adama sorurlar 9 yil boyunca anlamadin mi hic bu kizla evlenmek istemedigini diye.. anlamamis meger öylesine takilmis..gerci sana etrafindan söylemisler bu cocuk seni onca yil bekletiyor evlenmek istemiyor birak diye. Insanlarin elbet görmüs oldugu birsey vardir senin göremedigin.
Aldatan erkeklerde karilarina cok iyi davranmaya basliyor.. icten ice vicdanlarini rahatlatmak adina yapiyorlar bunu tabi vicdanen rahatsiz olanlar, yoksa durumu cakmasin süphelenmesin diye degil

Yıllar yıllar önce biriyle çıkmıştım. Başta hoşlanmıştım ama çocuğun tavırlarını gördükten sonra kısa zamanda bitirdim iki ay mı ne sürmüştü.

Ama çocuktan neredeyse 1 yıl boyunca kurtulamadım. Sürekli bir bahane ile arıyordu açmıyordum sayısız sms atıyordu e-mail atıyordu kapıma geliyordu apartmana rezil oluyordum. Ya lütfen yapma artık dedikçe allah kahretsin beni öleyim ben tamam mı moduna giriyordu. Yeni bir kursa yazılacağım hayatımın bu dönemli dönüm noktasında senin de katkın olsun istiyorum o yüzden kesin buluşmamız lazım falan diyordu Her lafıma sözüme anlamak istediği anlamlar yüklüyordu. Nefret etmiştim bildiğin.

Pofuduk sana aynanın diğer tarafından da bir manzara göstermek istedim. Sen birinin gözünde bu duruma gelme lütfen olur mu.

Bence olmayacak gidecek bitecek diye korkundan neye umut baglayacagını sasırdın ama biraz kadercilik yap oluruna bırak olacaksa zaten olur olmayacaksa kendini böyle yıprattıgınla kalacaksın. Terapiye de kendin git yahu git ve toparlan ona ne kadar güçlü biri olduğunu göster muhtac olmadıgını göster

Öleyim ben bir,ikincisi de kendine hakaret etme: ben dünyanın en adi insanıyım ya da soru cümlesi şeklinde en adı insanı mıyım o yüzden mi beni istemiyorsun hı hı hı, bir de şey var bana birsey olursa vebali senin

Pofuduk zaten sehzadenin gözünde suan bu durumda

Pofuduk güya atarlı giderli kısa kısa cümlelerine kızıyorum senin, çünkü aslında hiç de öyle dişli dik duruşlu biri değilsin olsan bunları yaşamazdın. Ama ben senin bu saplantıdan çıkacağına inanıyorum. Belki 1000 sayfa olacak burası bir süre daha aynı türküyü söyleyeceksin ama kurtulacaksın bu durumdan. Kimi insan yüzeysel yaşar hayatı, acıyı da mutluluğu da, bazı insanlar ise dibin de dibini görmeden güçlenemezler. Bir süre sonra bu kuyudan güçlü bir şekilde çıkacaksın, abi ben napmışım ya diyeceksin ve bu hataları tekrarlamayacaksın. Hemen yarın olmayacak ama sonunda olacak. Yine de şu anda da şükretmeyi unutma hayat sana hafif bir olayla büyük hayat tecrübesi öğretiyor.

Yani işte bu şekilde damardan girdiğini etkilediğini sanıyordu belki ama daha itici oluyordu sadece.

Pofuduk, nasılsın?

Haftalık yoklama zamanı

Bu ifadeye hep özeniyorum, burada kullanayım bari

iyiyim. gerçekten iyiyim.

yoktur dediğimiz şey gerçekten varmış, bozdurdukça toparlıyorum.

yarın tezimi teslim edeceğim mesela, bitirdim. ama önce kuaföre gideceğim. belki perçem kestiririm.

bütün mesajlar duruyordu bende, okudukça daha iyi görüyorum. ne zaman yapılmış belli. sonrası hep ottan boktan kavgalar hastalıklar suçlamalar.

öyle işte.

eneeem gerçekten mi varmış? ee naptın peki? Var mı durumlarda bir gelişme? Şehzadenin haleti ruhiyesinde bir değişiklik vs.?

gerçekten varmış. ben kurtuldum sayılır. ama şehzadeninki duruyor. bi de ben kurtulurken onunki daha bi güçlendi sanki.

hem iyiyim hem kötüyüm.

yani iyiyim, sağlığım da psikolojim de gittikçe düzeliyor. kıçımı yataktan çıkarabiliyorum artık. o sürekli yorgun depresif halim yok. çok saçmasapan bi şekilde mutlu ve umutluyum.

kötüyüm, çünkü 2-3 gündür iyice toparladım, kafa kendiliğinden o dönemi resetledi. artık kızgın değilim çünkü kafa bu yapılmadan öncesine gitti. ama şehzadenin kafa hala bugünde. konuşuyoruz ama net bi gelişme yok.

pigme placebo etkisi de yaıyor olabilirsin. kendini o var kötü o bozudu iyi olarak görmen de çok normal değil bece ama iyiysen güzel bişi

biraz biraz çıtlattım ama tam söylemedim. söylenmez ki. ne diyeyim "aşkım senin sülalenden biri ikimize de ayrılalım diye büyü yaptırmış birbirimizden o yüzden domuzlar gibi tiksinmişiz" diyemem ki. yavaş yavaş söylemeye çalışıyorum.

Sen tiksinmişmiydin gerçekten ondan?
Söylenmeyecek bişey değil bence onca olaydan sonra. Daha ne kadar kötü olabilir yani. Abuk subuk bir sürü şeyi büyütüp. Böyle bişey varsa susmak saçma değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…