- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #7.341
o zaman niye bana başından beri hastaymışım muamelesi yaptınız ki?
Vallahi ben en başından iyi bir psikologdan alacağın yardımının kısa sürede durumu çözeceğini söylüyordum, hatta ilk söylediğimde beğenmemiştin cevabımı.o zaman niye bana başından beri hastaymışım muamelesi yaptınız ki?
bildiğin çıkrıkçılardaki kadife kaplı sandıklardan. ne zaman gel al dediysem arabama sığmaz babamın arabası da müsait değil dedi. ben de sinirden öyle dedim.
gitmeden şunu da belirteyim de sigaraya öyle gideyim. bohçayı biz götüremeyiz. kaynanam bana öyle bi sandık almış ki biz götüremeyiz onu. sevgilim de gelip alamaz. kayınpederimin gelip alması gerekiyor. o yüzden götüremiyoruz da gelin alın diyoruz.
Sandık dediğin çeyiz sandığı değil mi feriştahı olsa büyük taksilerin arkasına sığar, millet tabut taşıyor la. Kp gelip sandık falan almaz sen o işi şimdiden unut. İşin tabiatına ters.
Sevgilim benden ayrılcak gel bir de zamanında aldığın hediyeyi evimden al diyecek üstüne? Gülmekten cevap verebilirsem sen ne saçmalıyorsun derim.
sığmıyor bi de ona araba mı tutalım?
Güzel yorumdu ama, ne mutlu sana güzel işler yapmışsın ben de ilham aldım bulunduğum ildeki aile bakanlığı il müdürlüğünün adresine baktım gideceğim inşallah.Mihail Zoscenko cook eskilerden yorumumu begenmissin yine gucumun eksildigi bi donemde okumami sagladin kendime inancimi yineledim :) tesekkur ederim
Tesekkur ederimGüzel yorumdu ama, ne mutlu sana güzel işler yapmışsın ben de ilham aldım bulunduğum ildeki aile bakanlığı il müdürlüğünün adresine baktım gideceğim inşallah.
ediyor mu?
en güzeli sen de arama yazma. o ya da bu şekilde unutuluyorben bildirim geliyor sanmıştımAcizane kul
hepimiz yorgunuz ki ne diyeyim.
şehzade aynı şehzade. yazsam cevap verir ara desem arar ama kendiliğinden yazmaz aramaz. ve artık çok umurumda da değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?