- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #7.321
nabzım 160 işe gidemedim bugün. Beni öldürdüler. Ölüyorum. Doktorlar yaşamazsın dedi. O sırada dayısının oğlunun kaynanasının yengesinin tweeti önüme düştü. Hemen annesini aradım. Beni engelledi. Ama kardeşi engelimi açmış.Gittim faceden baktım orada engelliyim. Ama halasının öğretmeni beni hala engellememiş. Bence manyak bunlar. Taktılar bana! Anlatamıyorum ben, o beni seviyor. her gün arıyorum açıyor. Gözlerinde görüyorum. Kahve kokusu içimde. Ölüyorum.
herkese merhabalar.
öncelikle, doux hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum, umarım bi sorun yoktur.
adam olacak kız sen ne yaptın nasılsın? umuyorum ki sende de bi sorun yoktur. aklım sendeydi merak ettim.
etiketlemeyi denedim ama olmadı neden bilmiyorum.
aptalaşık veya aptalinsan tekrar karşılaşmak güzel. hoşgeldiniz. hemen üzmüşler sizi ama gördüğüme sevindim.
bana gelince, iyiyim. kalp ilacının dozu yarıya indi, antidepresanı bıraktım. tezimi sundum düzeltmeleri yapıp teslim ettikten sonra her şey istediğim gibi olacak inşallah, alanı seviyorum çünkü. yüksek lisans sınavına da bakmam gerekiyor.
eskisi kadar yorgun depresif hissetmiyorum. aynalardan kaçmıyorum hatta aylar sonra güzel olduğumu bile düşünüyorum.
borderline denmiş. çok bilgim yok ama anladığım kadarıyla süregelen anksiyete gibi. kronik.
bi kadını hayatının en buhranlı zamanlarında tanıyıp da böyle bi yargıya varmak ne kadar doğru bilemiyorum.
ha illa bi hastalık yakıştırılacaksa bana, fikrimi sorarsanız asperger derim.
teşhis konulacak yaştayken yeni yeni alanyazına giriyordu ve dehb ile karıştırılıyordu. dehb teşhisim var zaten. ama bu yaştan sonra asperger teşhisi konması çok zor diye biliyorum.
kimseyi kırmak incitmek istemiyorum, o yüzden alınan olduysa kusura bakmasın.
büyü var yok konusuna girmiyorum. sonuç olarak yapıldığı tarihten önce burada yazmıyordum, o dönemlerimi bilmiyorsunuz.
iyiyim yani. daha da iyi olacağımı umuyorum, mutlu günler diliyorum.
doux ve özlemden de iyi haberler bekliyorum.
toplumsal baskı değil de... yani benimle 10 sene gezdi tozdu bırakamaz olayı değil tam olarak benim hissettiğim. iki insan anlaşamıyorsa ayrılabilir. herkes kendi hayatıyla ilgili istediğini yapabilir. kimseyi ilgilendirmez. ilgilendirmemeli. insanların bu kadar yorum yapma gereksinimi beni bu hale getirdi belki de. yıl oldu, hala insanlar bana selam verdikten sonra onu görüp görmediğimi evlenip evlenmediğini hayatında biri olup olmadığını soruyor. beni bu üzüyor. ha evlenmiş olsak bebek yok mu diyeceklerdi o ayrı. dağ başına gitmek istiyorum gerçekten. tek başıma. evden de bu yüzden ayrılıyorum. nasılsın dediğim insan iyiyim dedikten sonra direk sen nasılsın görüşüyor musun nasıl gidiyor muhabbetine giriyor. ben unutmaya çalışsam da hatırlatılıyor. gitmek en iyisi belki de.
Böyle davranan eş dost tanıdık takımından uzakta durman gerekiyor gerçekten de. Ayrı eve mi çıkacaksın? İmkanın varsa iyi fikir. Ben de yakın çevrem harici hısım akrabadan uzak duruyorum bu ara, laf söz dinlemek istemiyorum.toplumsal baskı değil de... yani benimle 10 sene gezdi tozdu bırakamaz olayı değil tam olarak benim hissettiğim. iki insan anlaşamıyorsa ayrılabilir. herkes kendi hayatıyla ilgili istediğini yapabilir. kimseyi ilgilendirmez. ilgilendirmemeli. insanların bu kadar yorum yapma gereksinimi beni bu hale getirdi belki de. yıl oldu, hala insanlar bana selam verdikten sonra onu görüp görmediğimi evlenip evlenmediğini hayatında biri olup olmadığını soruyor. beni bu üzüyor. ha evlenmiş olsak bebek yok mu diyeceklerdi o ayrı. dağ başına gitmek istiyorum gerçekten. tek başıma. evden de bu yüzden ayrılıyorum. nasılsın dediğim insan iyiyim dedikten sonra direk sen nasılsın görüşüyor musun nasıl gidiyor muhabbetine giriyor. ben unutmaya çalışsam da hatırlatılıyor. gitmek en iyisi belki de.
Ya pofuduk bu saydıkların hastalık belirtisi mi allasen herkesin biraz dengesiz tarafları vardır normal bu. Ben de herkesle selamlaşırım yüzeysel konuşurum ama samimi arkadaşı zor edinirim. Ben de ayrıntıcıyım, takıntılı bir tarafım vardır benim de annem zaman zaman söyler hatta. Ama bence ben hasta falan değilim, sen de değilsin. Elbette kişiliğinde seni hayatını zorlaştıran taraflar var, bunu da ya kendi kendine ya da yardım alarak aşabilirsin.aspergeri ben düşünmüştüm aslında, hem de bu olaylardan önce. belirtiler uyuyordu çünkü. aptalinsan'ın da anında fark ettiği gibi dile olan takıntım, ilgilendiğim şeyleri bütün ayrıntısıyla bilmek isteyişim, plansız şeylerden hoşlanmamam falan. denge sorunum. tek ayak üstünde duramam ben, bana atılan şeyleri asla yakalayamam. arkadaş edinme zorluğu. kayınvalidemin sürekli belirttiği gibi pek yabani değilim aslında ama öyle sevgi kelebeği hemen herkesle samimi olan biri de değilim. herkese iyi ilgili davranırım, herkesle selamım vardır ama öyle çok candan sadece londra'daki arkadaşım vardı.
bu olaylar olmadan önce hastanedeki dosyamı tekrar inceletmeyi düşünüyordum ama sonra önemsiz kaldı.
evden ziyade, şehri değiştirmeyi düşünüyorum. bilmiyorum bi de yüksek lisans sınavına gireceğim kazanırsam gidemem.
benim yaşımdaki insanlar evliden ziyade, benim yaşımdaki insanlar düzenini kurmuş oluyor. ben her şeye baştan başlayacağım.
bende aynen boyleyim. Cok samimi oldugum iki arkadasim vardir. Onun disinda cok kisi tanirim ama asla yakinlasmam. 4 sene uni de ayni sinifta olupta adini bilmrdigim insanlar vardi benim. Annem don yagin dolmasi der bana hatta. Kisilik tipi brnce hastalik degil bu.aspergeri ben düşünmüştüm aslında, hem de bu olaylardan önce. belirtiler uyuyordu çünkü. aptalinsan'ın da anında fark ettiği gibi dile olan takıntım, ilgilendiğim şeyleri bütün ayrıntısıyla bilmek isteyişim, plansız şeylerden hoşlanmamam falan. denge sorunum. tek ayak üstünde duramam ben, bana atılan şeyleri asla yakalayamam. arkadaş edinme zorluğu. kayınvalidemin sürekli belirttiği gibi pek yabani değilim aslında ama öyle sevgi kelebeği hemen herkesle samimi olan biri de değilim. herkese iyi ilgili davranırım, herkesle selamım vardır ama öyle çok candan sadece londra'daki arkadaşım vardı.
bu olaylar olmadan önce hastanedeki dosyamı tekrar inceletmeyi düşünüyordum ama sonra önemsiz kaldı.
evden ziyade, şehri değiştirmeyi düşünüyorum. bilmiyorum bi de yüksek lisans sınavına gireceğim kazanırsam gidemem.
benim yaşımdaki insanlar evliden ziyade, benim yaşımdaki insanlar düzenini kurmuş oluyor. ben her şeye baştan başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?