9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

bi de şey var mesela, ev meselesi.

askerdeyken iş durumuna göre tutarız diyordu, eylüle kadar öveçler'de bi ev var orda otururuz dendi, sonra dikmen'deki evde oturun dendi, martta altımızdaki daire dediler, ben "hayırdır ya" deyince de "pofuduk ev beğenmedi pofuduk nankör" oldu.

gerçekten mi?

Evet size haksızlıklar yapılmış. Kimi zaman salak yerine konmak da istenmişsiniz. Ama bunu hazmedip önünüze bakmanız gerekiyor. "Ben bunu hakedecek ne yaptım, nasıl yapabildiler tüm bunları?" kafasından çıkmanız gerekiyor artık. İnsanlar ne haksızlıklara uğruyor bu hayatta. "Neden neden neden" diye sorgulamak hiçbir şey kazandırmaz artık, aksine hayatınızı felç ediyorsunuz.

konu sürekli oraya geliyor bi şekilde, çemberde dönüp duruyor gibiyim çünkü.
keşke kendilerince haklı sebepleri olsaydı.

Anlıyorum, hak da veriyorum bir açıdan. Ama kendinizi tüketiyorsunuz. İstememişler, acımamışlar, düşünmemişler ve bunlar yaşanmış. Sevgiliniz de yeterince istememiş hatta. Mağdur olmuş olabilirsiniz. Ama kendinize acımaktan vazgeçip bunu geride bırakmaya odaklanmalısınız. "Tüm bunları neden yaşıyorum?" diye sorgulama evresinin çoktan geride kalmış olması gerekiyordu. Bu konuya yazan insanların size sitem etmesinin tek sebebi de bu bence, kısır döngü haline gelmiş düşünceleriniz.

geride kalmıyor çünkü. herkese kırgınım. ben yürüyüp gitsem biri peşimden yetişip ondan bahsediyor sanki sürekli.
kuzenimden bahsetmiştim, kayınvalidesiyle sıkıntı yaşıyor, hemen ben aranıyorum "bak seni allah korudu" deniyor en basitinden. böyle şeyler. yüksek lisansa başlıyorum "e sen ne zaman evlencen ki" deniyor, "düşünmüyorum" diyorum "bi ömür onun yasını mı tutcan" oluyor.
ben bi şekilde çıkmaya çalıştıkça batıyor gibi hissediyorum.

Maalesef ilişkinin çok uzun sürmesinin büyük bir dezavantajı bu. Hayatınızın her noktasında biz izi vardır büyük ihtimalle. Ve tanıdığınız herkesin de onu hatırlatacak bir lafı. Bunları kazıya kazıya söküp atmanız gerekiyor hayatınızdan. Onu hatırlamaya değil unutmaya yönlendirmelisiniz kendinizi. Zor olacak ama kimse uyuyup ertesi gün unutmuş olarak uyanmıyor ki. Biraz gayretli olmalı.

umarım kalır.
ailemden ayrıyım şu an, kardeşimle de çok muhabbetim yok. kimseyle muhabbetim yok gerçi.
taşınma konusunda kararsızım ama zamanla belli olur o da.

Normal.şartlarda sizin burnunuz büyükmüş derdim ama 2000den 600e inmek ne, herkes hesabını ona göre yapacak, yemek.demişsin kuru pastaya talim...Bunlar terbiyesizlik, durumun 3 gün önce 2000 kişiye yemek vermeye yetiyordu da sonradan mı düşkünleştin,ta baştan gücümüz 400e 300e yeter dese amenna

Ay canım çok dar benim de, olaylardan dolayı Batman'da kaldık, izinler kapalı rapor vermiyorlar meteyi mecbur krese veriyorum ama memnun değilim

Öğretmeni her gün mete yarın da gelecek mi diye beni geriyo, Mete insanları ısırıyor ilerde arkadaşı olmıcak diyo bana, profesyonel laflar mi bunlar

Kreste en küçük mete şu an, 27 aylık kendini ifade edemiyo büyükler oynamak istemiyo oda hırçınlaşıyo demek ki, tipik koç burcudur birde mete

El mahkum gönderiyorum ama içim paramparça, normalde 29 temmuzda gidiyoduk ankaraya ama su an belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…