9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

meteyi ısırarak seveniniz var mı evde? sevgi amaçlı yapıyor ama ayarlayamıyor olabilir ama yaklaşım profesyonel değil. mete arkadaşlarını ısırıyorsa bunun yanlış olduğunu öğretmek öğretmeninin işi.

ömre kısmını anlamadım.
Ombre, ben olsam yeşil yapmam ama daha kadınsı birşey yap
Bunları geçen sene bu vakitler zaten herkes diyordu pofuduk burada. Neyse kendini kandırma evresini geçip de bunları sorgulaman güzel bir şey, bir süre öfkelenirsin düşünüp düşünüp (yapın öyle çünkü) sonra o da azalır ve bu iş de burada biter. Oh be söylemesi bile güzel.

Vallaha ben de en az senin kadar rahatlayacağım tamamen kestirip attığında.

yeşil hep içimde kalacak ya, eylülde tatile gidicem deniz falan akar gider zaten, ekimden sonra viyole şarap tarzı bi şeyler yaparım yine.

aklıma geliyor sinirleniyorum işte bazen. ne bileyim. hayır keşke bi yerde ben hatalı olsaydım. o zaman daha kolay olurdu.

Kapasite yok diyorsun yani.

Amin amin inşâAllah

bi durup da "bunlar benim başıma neden geliyor" diye düşünmüyor. düşünse de "karı uğursuzmuş götü başı toplayamadık" derler muhtemelen. hani allah belasını versin ama belasını neden verdiğini algılama yetisi de versin.

Ayy pofuduk bu adama nasıl katlandın yahu?
Kusura bakma da iğrenç yetiştirme tarzları var.
Evlenseydin seni de kaybederdik. Olmadığı iyi oldu. Vardır bir çok hayır.

Ayy pofuduk bu adama nasıl katlandın yahu?
Kusura bakma da iğrenç yetiştirme tarzları var.
Evlenseydin seni de kaybederdik. Olmadığı iyi oldu. Vardır bir çok hayır.

adamı çok boklamak istemem on yıl geçirdim nihayetinde ama ailesinin zihniyeti aynen bu şekil.
olsaydı ne olurdu asla bilemeyeceğiz.

Ne kadar yazsak çizsekte "YARIM KALDIN" var mı ötesi.

yok.
kayınvalidemle görüşmek istedim mesaj attım cevap vermedi. iletilmiyor da olabilir bilmiyorum.
ama istedim ki, bana desin ki "sen şunu yaptın ben kırıldım". yani istedim ki kendince haklı sebepleri olsun. kırıldığı için kırmış olsun.

şehzade ayrı konu. o çok ayrı.

işte beni avuç içine sığdırıp ne yapacakmış onu söylesin istedim. bi şekilde kendince bile olsa haklı bi sebebi olsun istedim.

Eger derdi çözüm olsaydı bunu konuşarak yapabilirdi. İletişimi reddedigine göre... Çünkü biliyordu ne sen onun istediği gibi biri olurdun, ne de o senin beklentilerine cevap verebilirdi.
Keşke senin kadar iletişime açık olsa. Buna müsade etmez de zaten.
Sana sunacak adam gibi bir mazereti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…