- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #7.441
Ombre, ben olsam yeşil yapmam ama daha kadınsı birşey yapömre kısmını anlamadım.
Bunları geçen sene bu vakitler zaten herkes diyordu pofuduk burada. Neyse kendini kandırma evresini geçip de bunları sorgulaman güzel bir şey, bir süre öfkelenirsin düşünüp düşünüp (yapın öyle çünkü) sonra o da azalır ve bu iş de burada biter. Oh be söylemesi bile güzel.bi de şey var mesela, ev meselesi.
askerdeyken iş durumuna göre tutarız diyordu, eylüle kadar öveçler'de bi ev var orda otururuz dendi, sonra dikmen'deki evde oturun dendi, martta altımızdaki daire dediler, ben "hayırdır ya" deyince de "pofuduk ev beğenmedi pofuduk nankör" oldu.
gerçekten mi?
Acizane kul unuttum kusura bakma. memlekete gittiler, bodrum tarafına. ben ankara'dayım. tatil sayılır yani benim için.
Acizane kul ben de. ama gerçekten hani görmek istiyorum ya böyle hayatı mahvolsun belasını bulsun ve ben seyredeyim. istiyorum bunu gerçekten.
Hep birlikte gorelim o zaman
allahım çabuk göster lütfen amin.
gerçi o mal anlamaz. arabasına hırsız girmiş hala akıllanmadı.
Kapasite yok diyorsun yani.
Amin amin inşâAllah
bi durup da "bunlar benim başıma neden geliyor" diye düşünmüyor. düşünse de "karı uğursuzmuş götü başı toplayamadık" derler muhtemelen. hani allah belasını versin ama belasını neden verdiğini algılama yetisi de versin.
Ayy pofuduk bu adama nasıl katlandın yahu?
Kusura bakma da iğrenç yetiştirme tarzları var.
Evlenseydin seni de kaybederdik. Olmadığı iyi oldu. Vardır bir çok hayır.
adamı çok boklamak istemem on yıl geçirdim nihayetinde ama ailesinin zihniyeti aynen bu şekil.
olsaydı ne olurdu asla bilemeyeceğiz.
Ne kadar yazsak çizsekte "YARIM KALDIN" var mı ötesi.
Kırıldığı için mi?
Hiç sanmıyorum. Sen avuç içine sığacak bir gelin değildin, onlara göre...
işte beni avuç içine sığdırıp ne yapacakmış onu söylesin istedim. bi şekilde kendince bile olsa haklı bi sebebi olsun istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?