- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #7.681
daha mantikli.
Korkacak heyecanlandiracak hic bisey olmadi. Emzirmeyi biraktirmak mi agir geldi bilmiyorum. Esim de cok yogun bu ara. Babasina da duskun ikisi bir araya gelince etkilenmis olabilir diye dusunuyorum. Baska da rutin hayatimizda hic degisiklik yok.
Elime yuzume mi bulastirdim emzirme isini bilmiyorum.
Cok fazla tekrar ettigi icin konusmaktan cekindigini farkettim bu gun. Insallah gecicidur
26 aylik oldu biraktirmam lazimdi artik.genelde geçer. ama önemli olan dediğim gibi sebebinin travmatik olmaması.
özel değilse, emzirmeyi neden bıraktırdın ki?
26 aylik oldu biraktirmam lazimdi artik.
2aydir yavas yavas azaltarak biraktirdim. 5 gun oldu sanirim hic emmedi.
Surekli yanimda oldugu icin bisey olmadigina eminim. Sadece o gece uykusunda cok siddetli aglamisti. Sabaha kadar surekli agladi denilebilir. Kabus mu gordu acaba diye dusunuyorum ama tahminden oteye gitmiyo malesef.
Hala cok net cikariyo kelimeleri ama cumledeki ilk kelimenin ilk hecelerini tekrarliyo belki 10 kez. Cocugu incelemekten bi hal oldum
Bizde 1 saat önce kusmayla uyandık, metecik kaşık kadar kaldı, Batman'da sıcaktan fayanslara yatıyodu ankaraya gelince de geçen gece fayansta yakaladım,olan soğuğu çekmiş tabi
Pazartesi krese başlayacaktık ama ertelicez artık
adamı resmen ifşa etmişsin.
adamın herşeyini öğrendik, tanımamak imkansız. memleketini, yaşadığı, yeri okuduğu okulu, isminin emre olduğunu. adamın resmini bile kaldırmamışsın, sayfada öyle duruyor.
biri haber verse okusalar başınız derde girer.
bu yaşımda öğrendiğim tek şey karşı tarafı da dinleyeceksin.
sayfalardır yazıyorsun, keşke şu adamın ailesi de gelip tek sayfa yazsa.
yeminle aşkınızı görünce aşktan soğudum. bir kadına aşk bu kadar mı yakışmaz.
herşeye bir bahaneniz var. ajitasyondan başka birşey yok.
emrenin annesi olsam siz beni daha ilk mesajınızla taciz ettiğinizde, sizden şikayetçi olurdum.
bu nedir ya.
insana hele ki kadına en çok yakışan gururdur onurdur.
isterseniz yönetime mail yazar kaldırtırsınız fotoyu. kimseyi ifşa etmeye hakkınız yok.
"bahsetmeseniz unutuluyordu" diye birşey söz konusu değil. 800 sayfadır bahsini geçiyorsunuz.
sürekli konuşuyorsunuz, sürekli konu güncelleniyor.
bırakın Allahaşkına o insanları biz anladık, sorun siz anlamıyorsunuz.
ayrıca fotoyu kaldırmıyorsunuz ama orada siz de varsınız ve konuyu okudukça itici gözüküyorsunuz.
Bence de resmi kaldır, onca sayfa yazıldı hakarete varan şeyler söylendi sıkıntı olmasın
Teşekkür ederim :) Konuyu bir yıldır sürekli takip ediyorum. O zamanlar erkek arkadaşımla sevgiliydim. 'Yeter oku oku bitiremedin yahu' derdi hep. Bir yıl içinde erkek arkadaşımdan ayrıldım, sevgilim oldu ondan da ayrıldım başka aşkın acısını çektim :) Yani hayat biz istediğimiz sürece devam ediyor. 'Ama biz 9 sene çıktık, Ailesi yüzünden ayrıldık, Gelinlik giyecektim ben' sürekli bunları söylüyor pofuduk. Ve söylenilen her şeye de bir cevabı var. Aşk acısını da geçti artık gerçekten bambaşka bir şey bu. Artık pofuduğa cevap vermeye bile çekiniyor insan çünkü söylenilenleri kabullenemeyince çıkışmaya başlıyor. Çıkışması gereken insanlara çıkışmadığı için oluyor zaten bunlar. Ha bunlar adamın ailesi ya da adam değil kesinlikle. Aşması lazım onları. Ama bakalım ya daha dibe batacak, ya da toparlayıp sapasağlam bir dönüş yapacak. Ortalar pek yok pofudukta.Mabbel ne güzel anlatmışsın..
21 yaşında olmana rağmen çok aklı başındasın.Verilmesi gereken en güzel cevabı da vermissin.Keşke Herkez siyaj yada beyaz olabilse..Teşekkür ederim :) Konuyu bir yıldır sürekli takip ediyorum. O zamanlar erkek arkadaşımla sevgiliydim. 'Yeter oku oku bitiremedin yahu' derdi hep. Bir yıl içinde erkek arkadaşımdan ayrıldım, sevgilim oldu ondan da ayrıldım başka aşkın acısını çektim :) Yani hayat biz istediğimiz sürece devam ediyor. 'Ama biz 9 sene çıktık, Ailesi yüzünden ayrıldık, Gelinlik giyecektim ben' sürekli bunları söylüyor pofuduk. Ve söylenilen her şeye de bir cevabı var. Aşk acısını da geçti artık gerçekten bambaşka bir şey bu. Artık pofuduğa cevap vermeye bile çekiniyor insan çünkü söylenilenleri kabullenemeyince çıkışmaya başlıyor. Çıkışması gereken insanlara çıkışmadığı için oluyor zaten bunlar. Ha bunlar adamın ailesi ya da adam değil kesinlikle. Aşması lazım onları. Ama bakalım ya daha dibe batacak, ya da toparlayıp sapasağlam bir dönüş yapacak. Ortalar pek yok pofudukta.
21 yaşımı bitirdim. Sizin yaşınıza göre ergen sayılırım. Aşk acısını üst noktada yaşamam gerek. Geçen sene ağlaya ağlaya eşyalarımı toplayıp evi terkettiğimi biliyorum. Karanlıktan korkarım ben onsuz kaldığım ilk gün elektriğin kesildiğini de bilirim. Hiçbirimiz kolay şeyler atlatmamışızdır elbet. Bunlar en basit örnekler. En azından ailesi var anne babası yan yana. Keşke hiç sevgilim olmasa ama aile nedir onu bilseydim diyorum hep. İnsan özlemini çektiği şeyi istiyor işte.
Namusa laf eden insanlar olayına gelirsekte: 2 yıl sevgilimle birlikte yaşadım. Okulumdaki herkesin haberi vardı. Çekinmedim ben söyledim zaten ayıp bir şey değil bu. Sonradan lafımı edeni çok duydum evet, ama yüzüme gelip söyleyecek kadar cesareti bile olmayan insanları takıp kendimi üzemezdim. Ya da sevgilimle aynı evde yaşadım diye benimle kimse sevgili olmayacak diye bir şey de yok. Kafada bitiyor her şey
Efenim rusları arabesk deyip harcamayalım, bir mihail zoscenko da rus edebiyatına aittir ki pek severim :) soyumu kırdıkları için her ne kadar genlerimde rus karşıtlığı olsa da adamlar çok iyi edebiyatçı, acıyı da güzel tarif ediyorlar mizahı da iyi beceriyorlar.Size Rus edebiyatindan eserler daha uygun olur. Kendine guvenmedigi icin buhranlar geciren, herkesin sirt cevirdigi, odasinda o soguk geceleri tasvir eden bencil adamlar.
Aski bile kendi acisi uzerinden yasayan bas karakterler.
Gecmis olsun konu sahibi. Ama acisi gecmeyen tek sey kendine acimaktir. Bunu size yillar ogretecek.
Efenim rusları arabesk deyip harcamayalım, bir mihail zoscenko da rus edebiyatına aittir ki pek severim :) soyumu kırdıkları için her ne kadar genlerimde rus karşıtlığı olsa da adamlar çok iyi edebiyatçı, acıyı da güzel tarif ediyorlar mizahı da iyi beceriyorlar.
Acı demişken, acıya büyük saygı duyarım ama insan kendine acıyınca iticileşiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?