9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Yani dostum? Daha iyice misin?

geçen sigara almaya gidecektim, evden çıktım, kapıyı çektim, güzelce kilitledim. anahtarı kilitten çıkarırken gözüm eşiğe takıldı.

kapının eşiğine toprak dökmüşler. anlamadım, bakındım nerden geldi bu diye, sadece eşikte var. yerde merdivende falan yok. biri getirmiş bırakmış gitmiş yani. biraz eşeledim, içinde yarım sarımsak var, leş gibi de kokuyor ne kadar beklediyse artık.

çok sinirim bozuldu. ama altından bi şey çıkmadı. 1 hafta falan çok kötü hissettim ama şimdi daha iyi gibiyim.

biraz araftayım sanırım, ya batarım ya çıkarım.

hala hiçbir şey yapasım yok, yemek yemiyorum kaç gün oldu saymadım, ama aklım yerinde. hiç olmadığı kadar yerinde.

geri dönüp bakıyorum bu aralar sık sık, her şeyin muhasebesini yapıyorum.

yanlış davranmışım. çok yanlış. sapına kadar haklı olduğum konular var, ama yanlışlarım da var.

benim ailemin yanlışları onun ailesinin yanlışları diye eşelemiyorum, bu kadar karışmalarına izin vermemiz zaten yanlış. ona girmiyorum. önce biz kendi aramızda halledecektik bazı şeyleri, beceremedik.

onun davranışlarına bakıyorum, o da yanlış davranmış, onun da sapına kadar haklı olduğu konular var.

bazı şeyleri fark ettim, sorunun kökenini buldum.

annesini babasını umursamıyorum şu an. kırgınım ama kızgın değilim artık. hani önceden karşımda görsem saçından tutup duvardan duvara vurasım gelirdi, şimdi görsem yürür giderim muhtemelen. insan hatasını kendi bilecek. allaha havale ettim geçtim.

kendi anne babamla ilgili bi şey söylemek istemiyorum.

onunla ilgili de bi şey söylemek istemiyorum şu an. daha önce de söylemiştim sıkıntısı varsa kaçar. yine öyle bi dönemde.

kafamı toplamam lazım. kendimi de toplamam lazım. iş bulup taşınmam lazım. onunla konuşmam lazım. önce bazı şeyleri sıraya sokmam lazım. önce kendimi sevmem lazım. ben ilk kırgınlıkta kendimden vazgeçmişim. kim naparsa yapsın umurumda değil demişim. bi kendime gelmem lazım. ben kırıldım küstüm diye benim hayatımı mahvettiler izin verdim. benim bi kendime gelmem lazım.

çok saçmasapan yazmış olabilirim çünkü dediğim gibi daha sıraya koyamadım hiçbir şeyi.

700 sayfadır yaptığın en mantıklı yorum pofuduk

en mantıklı kısmı hangisi peki sence?

"kafamı toplamam lazım. kendimi de toplamam lazım. iş bulup taşınmam lazım. onunla konuşmam lazım. önce bazı şeyleri sıraya sokmam lazım. önce kendimi sevmem lazım. ben ilk kırgınlıkta kendimdenvazgeçmişim. kim naparsa yapsın umurumda değil demişim. bi kendime gelmem lazım. ben kırıldım küstüm diye benim hayatımı mahvettiler izin verdim. benim bi kendime gelmem lazım."

Bu kısım bence

annem babam gitti. kardeşim yine sevgilisini aldı geldi odaya kapandılar. o benden beter durumda, ama savrulup gitmeyi sürüklenmeyi tercih ediyor. ben napıyorum? oturdum yıkılan hayallerime ağlıyorum. neye yarıyor? ne düzeliyor? hiç. annem üzgün babam üzgün diye üzüldüm aylarca, şimdi kimin umurundayım? hiç kimsenin. oturdum aylarca ne boktan bi aileye bulaştığımı dinledim yıllarımı verdiğim adamın beni nasıl ortada bıraktığını dinledim. bana ne faydası oldu? hiç. beni daha da dibe itti.

bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım oturdum düşündüm. bi yerden onun bütün fotoğraflarını buldum. açtım eski mesajları tekrar okudum. gittim konuşmaya çalıştım.

beni seviyor. çok seviyor. belki benim sevdiğimden de fazla seviyor. çok kırgın çok mutsuz. benden daha iyi durumda değil. dedim gel ben seninle cehenneme gelirim kendi yaralarımıza üfledik hiçbir şey olmadı birbirimizin yarasına üfleyelim. yanındayken hak veriyor telefonda konuşurken her şey normal mesajda istemiyorum diyor. ha bi de biz ne zaman konuşmaya kalksak konuşamadık çünkü o kadar birikmiş şey var ki şş noldu sen şunu biliyo musun diye daldan dala geçiyoruz o kadar birbirimizin parçası olmuşuz.

artık biliyorum. beni seviyor. bi daha kimseyi sevemeyecek. belki benim onu sevdiğimden daha çok seviyor belki benden daha mutsuz. ama korkak. cesareti yok. ben elimden geleni yaptım çok fazlasını yaptım. bi şeyler için heyecanlanmayı özledim kalbimin kıpırdanmasını özledim kalbim ölü gibi. hala sadece ondan gelen mesaj sesine çarpıyor onun aramalarına heyecanlanıyor ama yetmiyor. çok daha fazlasını istiyorum ve o bana vermiyor.

vazgeçtim. istese cehenneme giderdim ama istemiyorum diyorsa zorlamayacağım. ama affetmeyeceğim de. yüzyüzeyken başka davranıp mesajda beni kendinden uzaklaştırmasını affetmeyeceğim.

söylemek istediğim her şeyi söyledim. önceden olsa mesajlarımı okuduysa görmüştür derdim ama şimdi kesinlikle okuduğunu biliyorum. sen kendine inanmaktan vazgeçtiğinde bile ben sana inanmaktan vazgeçmedim dedim. seninle geçecek fırtınalı günleri başkasıyla geçecek güneşli günlere tercih ederdim dedim.

ben pek çok şeyi yanlış yaptım ama her şey yolunda giderken yani en azından konuşup düzeltilebilecek gibiyken istemiyorum mesajıyla terk edilmeyi hiçbir zaman hak etmedim. bunu affetmeyeceğim.

yasımı da yeterince tuttum yeterince acı çektim, kendimi başkaları için yeterince hırpaladım, artık istemiyorum.

bi gece bara gittim çok içtim çok sarhoş oldum. biri vardı açık açık ilgilendi. çocuk değilim sonunun nereye gideceğini biliyorum. ihtiyacım da vardı. yapamadım.

hayatımda birini istemiyorum. güvenebileceğimi sanmıyorum. çünkü düşünüyorum gel dese her şeyi affedip giderdim ama tek kelimelik mesajla terk etmesini affedemiyorum. affedemediğim tek şey bu. her davranışı için bahane bulabilirim ama buna bulamıyorum. bi daha bunu kendime yaptırmayacağım.

bayrama da memlekete gitmeyeceğim muhtemelen çünkü neden çekeyim?

bi an önce toparlanmam lazım.

Arka arkaya aklı selim mesajlar...inan çok sevindim bu defa başa sarmayacağını ummak istiyorum

başa saracağımı sanmıyorum, çünkü o zamanlar beni asıl yakan kullanıldığımı sevilmediğimi düşünmekti.

artık biliyorum. benden neden vazgeçtiğini biliyorum. çok önceden söylemiş aslında ama ben canımı acıtmak için söyledi sanmışım kırılmışım ciddiye almamışım.

beni nasıl sevdiğini gördüm. bana nasıl dokunduğunu gördüm. ayrıldıktan sonra paylaştığı bütün fotoğraflarına baktım, yüzündeki hüznü gördüm. sahte mutluluğunu gördüm. niye bilmiyorum ama benim kadar yandığını bilmek beni toparladı. gitsem yakasına yapışsam yine istemiyorum diyemeyecek, yine sevgilimmiş gibi davranacak, ama eve gidince yine istemiyorum yazacak. o yüzden gitmiyorum.

geçen gece sarhoştu ara dedim aradı konuştuk biraz. neden sarhoşken telefonunu hep kapattığını anladım.

söyleyebileceğim her şeyi söyledim. ve ne var biliyor musun? sadece istemiyorum yazıyor. hiçbir açıklama, sebep, bahane mazeret yok. yine.

tekrar denememek için hiçbir sebep yoktu. yalan söylüyor korkuyor cesaret edemiyor adı her neyse. bizi ne için feda ettiyse değmeyecek. ben biliyorum o bilmiyor.

onunla tekrar olur veya olmaz, onu geçtim. ben daha da batıyorum. benim batmamam gerekiyor. öncelik bu. önce benim bi ev bulup kurtulmam gerekiyor çünkü boğuluyorum.

ha belki kızacaksın ama bi şey daha söyleyeceğim.

seviyor muyum seviyorum. gel dese tekrar gider miyim cehenneme kadar giderim. bi gün vazgeçebilecek miyim sanmıyorum. bi ömür umacak mıyım belki.

ama evde oturup gel desin diye beklemekten yoruldum. sıkıldım. belki bi daha asla sevemeyeceğim ama oturup onun arkasından edilen hakaretleri de dinlemek istemiyorum artık.

bi gün çok pişman olacak. bizi savurduğu için pişman olacak. ben pişman olmak istemiyorum. daha fazla birileri istiyor diye kendimi savurmayacağım.

o gönderdiği hediyeleri atmadım atmayacağım. o gece çok ağladım çok küfrettim annem babam duymasın diye hırkasını ısırdım da ağladım ama artık onları neden gönderdiğini biliyorum. beni ne kadar sevdiğini hiçbir zaman yeterince takdir edememişim. bunu ona söylemedim söyleyemedim utandım çok haksızlık etmişim.

işime bakacağım özetle. neyi yapmak istiyorsam onu yapacağım. geride kalanlar ne istiyorlarsa onu yapabilirler. birileri mutlu olsun diye biz tükendik kimse mutlu olmadı. artık beni ilgilendirmiyor.

nişana 5 gün kala beni terk etti diye de affettim. haklıydı, o zaman öyle olması gerekiyordu, çok fazla boka batmıştık her şey ters gidiyordu hiçbir şey olması gerektiği gibi olmadı. o an bitirmek ara vermek gerekiyordu. ben mesajla terk etmesini affedemedim ama yüzyüze yapamazdı.

ben hep onu sıkıştırdım gel toparlayalım dedim. lan ben paramparçayım o gelmiş olsa bile biz neyi toparlayabiliriz ki? sanki o çok güçlü. belki güçlü numarasını benden daha iyi yapıyor o kadar. kimse parçalanmışlığını görmediği sürece güçlüymüş gibi yapmak çok kolay zaten. ben onunkini gördükten sonra o da dağıldı.

benim toparlanmam gerekiyor. bana yardım etmedi iyi ki de etmedi edemez de zaten. önce benim toparlanmam gerekiyor. bu halimle benden bi halt olmaz.

Mesele o zaten,evde oturup sürekli onunla ilgili ihtimallerde boğulmaman...olur ya da olmaz orasını bilemem ama hayat çok kısa kimseyi beklemeye değmeyecek kadar kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…