9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Yani artık geleneksel değil yenilikçi bi aile olmaya karar verdiler, ya da çocuklar isyan etti her bayram tantana mı çekecez diye

ya bana başka bi sorun var gibi geliyor. balayımızı bile bayrama gelmeyecek şekilde ayarlayan adam neden gitmesin ki memlekete? annesinin babasının mezarını her bayram ziyaret eder, çocuklar isyan etmiş olsa zorla götürür, bayramda tatili kabul etmesi mümkün değil. annesinin arkadaşlarıyla tatili kabul etmesi hiç mümkün değil o oğlunu bayramda görmese ölür.

ya bilmiyorum bana bi sorun var gibi geliyor, bi de üstüne demiştim ya hani canı sıkkınsa benden kaçar diye, yazmıyor bana birkaç gündür. ki evde değilken yazar. sorunun ne olduğunu çözemedim sadece.

Ne halt ediyor bu ukrayna'da? Ne zamandır konuşmadınız?

ya hiç konuşmadık değil, arada yazıyor ama geçen hafta aramız iyiydi bu hafta tırt. dün iyi değilim bulaşma dedi, sinirlendim, sonradan ayıktım. var bi şey ama anlamadım.

arkadaşlarından anladığım kadarıyla, gündüz denize gidiyorlar akşam evde içip maç izliyorlar.

Bir şeyden dolayı bunalıp ailesine rest çekip gitti mi diyorsun?

O anlama çıkıyo da öyleyse bile sinir bozucu zamanında yapamadığı atarı şimdi ve ne sebeple yaptıysa boşşş

Valla resti çekip bayramda ukrayna'ya gidebilen adam pofuduk için anasına "bi dur" diyemediyse yazıklar olsun

İletişim devam ediyormuş, nasıl konuşuyorsunuz ben onu merak ettim. Eski sayfalarda hep kavga ettiğinizi, bu nasıl olur tarzı hesap sorduğunuzu söylemişsiniz ama şimdi iş biraz sevgili gibi konuşmaya dönmüş sanırım. Bir de son defa son defa dedikten sonra hep devam etmişsiniz. Nasıl iletişiminiz?

kızlar şimdi bu adamı biliyorsunuz, kendiliğinden kimseye "kalkın şuraya gidelim" deyip de plan yapacak bi tip değil. bence arkadaşları gidiyordu, tam o sırada bi şey oldu bu "ben de gelicem" dedi, yani davet edildi ama kabul etmesine sebep olan bazı durumlar oldu burda. çünkü bu adam sözden önce bodrum'a teyzemlerle tanışmaya çağırdığımda gelmemiş bi adam, kendiliğinden sanmıyorum. yani plan ona ait değil, sonradan dahil oldu. ukrayna olmasının sebebi de planı yapanlar avrupa'yı gezdiler orda yüksek lisans yaptılar zaten, o sebepten.

rest mi yoksa bi anlık kaçış mı onu bilmiyorum.

iletişim için şu an bi şey söyleyemem, bi öyle bi böyle. ama bu sefer çok incindim.

ailesini, en çok da annesini affedemiyorum ben ya.

olmuyor geçmiyor. hep aklıma geliyor bu acının tarifi yok. her şeyi bi kenara bırakıyorum, "beni seviyorsun işte, neden" dediğimde böyle bana dövülmüş gibi acı içinde inleye inleye "ailem reddeder" dedi ya, kendi çocuğuna o ses tonuyla o acıyla bunu dedirtti ya, bunun için affedemiyorum. asla affetmeyeceğim. geçmişte olanlar geçerdi belki, ama bunun acısı geçmez. insan bunu kendi çocuğuna yapamaz. benim canım en çok o zaman yandı, onun acısına.

Kendi oğlunun mutluluğunu düşünmeyen kadın seni mi düşünecek? Annesinin bu bencilliğini görememesine kızıyorum açıkçası. Reddeder ne demek ya. Kaçarak evlenenler bile iki üç sene sonra her şeyi unutup barışıyor ailesiyle. Birkaç sene sıkıntı çekmeyi göze alamadı.

ve üstelik annesiyle babası da ailelerin rızası olmadığı halde evlenmişken. mesele onun bi tarafının yememesi değil bak onun korkaklığı ayrı, mesele bi insanın kendi çocuğunda bu algıyı oluşturması, kendi de aynı haltı yemişken hem de. imamı azam'ın bal hikayesini bilmiyorlarsa.

Ailesinin elle tutulacak bir yanı yok zaten canım. Bencil insanlar, evlat değil mal gözüyle bakıp kendilerini onun üzerinde sonsuz hak sahibi görüyorlar. Ama sen o konuda bir şey yapamazdın yani, çözebilecek olan dengede tutacak olan şehzadeydi. Ya da baştan ailesinin seçtiği bir kızla evleneceğini kabul edecek senin 9-10 yılını almayacaktı.

sonuç olarak olan bana oldu.

bi de benim hislerim doğru çıkar genelde, bu iş bitmemiş gibi hissediyorum. hani bi şekilde önüme çıkacaklar mı desem, elime düşecekler mi desem, aman dileyecekler mi desem, öyle hissediyorum. işte o gün geldiğinde merhamet etmekten korkuyorum sadece. hak etmiyorlar.

Bu çocuk ya uzuun süre evlenmeyecek ya da evlense de mutlu olamayacak. Tabii ki seni anacaklar, zamanında öyle yapmasaydık diyecekler. İnşallah hayatını kurmuş mutluluğu bulmuş olursun da eyvallahın olmaz bu aileye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…