- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #7.941
biraz önce arkadaşla konuşuyorduk. evlenicem umurum değil boşanmış çocuklu falan olsa daha iyi hatta dedim.
sonra böyle düşünürken aklıma geldi. evlenmeye evlenirim de evlilik öncesi hazırlıkların hiçbirini istemiyorum. isteme söz nişan düğün olmasın mesela, düzgün bi nikah yeter, gelinlik falan da istemiyorum.
olur mu ki falan diye düşünürken birden sinirim bozuldu ağlamaya başladım. bu bi gün geçecek mi bilmiyorum. uzaktan öyle okuyunca çok basit geliyor belki ama gerçekten çok acı çektim ben. çok zorladılar beni. ilerde bu günleri hatırlayınca gülüp geçeceksin diyorlar ya, 2 yıl oldu ben hala gülemiyorum hala ağlıyorum hala içim paramparça. geçecek mi?
Geçecek. Bugüne kadar neden geçmedi biliyor musun? O'nunla iletişimini devam ettirdin çünkü. Bir anlığına için ferahladı belki ama uzun vadede yarana faydası olmadı, aksine derinleştirdi her konuşmanız.
iyi de ben onunla konuşuyorum görüşüyorum bazen tamam da, bazı şeylerin acısı neden geçmiyor? onunla ilgili bi kızgınlığım bi kırgınlığım yok şu an ağlamama sebep olan şeyler arasında. söz gecesi olanlar aklıma geliyor mesela, teyzesinin yaptıkları, kardeşinin yaptıkları, yani beni ağlatan anılar ona ait değil. o da çok kırdı çok yaraladı ama onlar durduk yere aklıma gelip ağlatmıyor artık.
iyi de ben onunla konuşuyorum görüşüyorum bazen tamam da, bazı şeylerin acısı neden geçmiyor? onunla ilgili bi kızgınlığım bi kırgınlığım yok şu an ağlamama sebep olan şeyler arasında. söz gecesi olanlar aklıma geliyor mesela, teyzesinin yaptıkları, kardeşinin yaptıkları, yani beni ağlatan anılar ona ait değil. o da çok kırdı çok yaraladı ama onlar durduk yere aklıma gelip ağlatmıyor artık.
biraz araftayım sanırım, ya batarım ya çıkarım.
hala hiçbir şey yapasım yok, yemek yemiyorum kaç gün oldu saymadım, ama aklım yerinde. hiç olmadığı kadar yerinde.
geri dönüp bakıyorum bu aralar sık sık, her şeyin muhasebesini yapıyorum.
yanlış davranmışım. çok yanlış. sapına kadar haklı olduğum konular var, ama yanlışlarım da var.
benim ailemin yanlışları onun ailesinin yanlışları diye eşelemiyorum, bu kadar karışmalarına izin vermemiz zaten yanlış. ona girmiyorum. önce biz kendi aramızda halledecektik bazı şeyleri, beceremedik.
onun davranışlarına bakıyorum, o da yanlış davranmış, onun da sapına kadar haklı olduğu konular var.
bazı şeyleri fark ettim, sorunun kökenini buldum.
annesini babasını umursamıyorum şu an. kırgınım ama kızgın değilim artık. hani önceden karşımda görsem saçından tutup duvardan duvara vurasım gelirdi, şimdi görsem yürür giderim muhtemelen. insan hatasını kendi bilecek. allaha havale ettim geçtim.
kendi anne babamla ilgili bi şey söylemek istemiyorum.
onunla ilgili de bi şey söylemek istemiyorum şu an. daha önce de söylemiştim sıkıntısı varsa kaçar. yine öyle bi dönemde.
kafamı toplamam lazım. kendimi de toplamam lazım. iş bulup taşınmam lazım. onunla konuşmam lazım. önce bazı şeyleri sıraya sokmam lazım. önce kendimi sevmem lazım. ben ilk kırgınlıkta kendimden vazgeçmişim. kim naparsa yapsın umurumda değil demişim. bi kendime gelmem lazım. ben kırıldım küstüm diye benim hayatımı mahvettiler izin verdim. benim bi kendime gelmem lazım.
çok saçmasapan yazmış olabilirim çünkü dediğim gibi daha sıraya koyamadım hiçbir şeyi.
annem babam gitti. kardeşim yine sevgilisini aldı geldi odaya kapandılar. o benden beter durumda, ama savrulup gitmeyi sürüklenmeyi tercih ediyor. ben napıyorum? oturdum yıkılan hayallerime ağlıyorum. neye yarıyor? ne düzeliyor? hiç. annem üzgün babam üzgün diye üzüldüm aylarca, şimdi kimin umurundayım? hiç kimsenin. oturdum aylarca ne boktan bi aileye bulaştığımı dinledim yıllarımı verdiğim adamın beni nasıl ortada bıraktığını dinledim. bana ne faydası oldu? hiç. beni daha da dibe itti.
bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım oturdum düşündüm. bi yerden onun bütün fotoğraflarını buldum. açtım eski mesajları tekrar okudum. gittim konuşmaya çalıştım.
beni seviyor. çok seviyor. belki benim sevdiğimden de fazla seviyor. çok kırgın çok mutsuz. benden daha iyi durumda değil. dedim gel ben seninle cehenneme gelirim kendi yaralarımıza üfledik hiçbir şey olmadı birbirimizin yarasına üfleyelim. yanındayken hak veriyor telefonda konuşurken her şey normal mesajda istemiyorum diyor. ha bi de biz ne zaman konuşmaya kalksak konuşamadık çünkü o kadar birikmiş şey var ki şş noldu sen şunu biliyo musun diye daldan dala geçiyoruz o kadar birbirimizin parçası olmuşuz.
artık biliyorum. beni seviyor. bi daha kimseyi sevemeyecek. belki benim onu sevdiğimden daha çok seviyor belki benden daha mutsuz. ama korkak. cesareti yok. ben elimden geleni yaptım çok fazlasını yaptım. bi şeyler için heyecanlanmayı özledim kalbimin kıpırdanmasını özledim kalbim ölü gibi. hala sadece ondan gelen mesaj sesine çarpıyor onun aramalarına heyecanlanıyor ama yetmiyor. çok daha fazlasını istiyorum ve o bana vermiyor.
vazgeçtim. istese cehenneme giderdim ama istemiyorum diyorsa zorlamayacağım. ama affetmeyeceğim de. yüzyüzeyken başka davranıp mesajda beni kendinden uzaklaştırmasını affetmeyeceğim.
söylemek istediğim her şeyi söyledim. önceden olsa mesajlarımı okuduysa görmüştür derdim ama şimdi kesinlikle okuduğunu biliyorum. sen kendine inanmaktan vazgeçtiğinde bile ben sana inanmaktan vazgeçmedim dedim. seninle geçecek fırtınalı günleri başkasıyla geçecek güneşli günlere tercih ederdim dedim.
ben pek çok şeyi yanlış yaptım ama her şey yolunda giderken yani en azından konuşup düzeltilebilecek gibiyken istemiyorum mesajıyla terk edilmeyi hiçbir zaman hak etmedim. bunu affetmeyeceğim.
yasımı da yeterince tuttum yeterince acı çektim, kendimi başkaları için yeterince hırpaladım, artık istemiyorum.
bi gece bara gittim çok içtim çok sarhoş oldum. biri vardı açık açık ilgilendi. çocuk değilim sonunun nereye gideceğini biliyorum. ihtiyacım da vardı. yapamadım.
hayatımda birini istemiyorum. güvenebileceğimi sanmıyorum. çünkü düşünüyorum gel dese her şeyi affedip giderdim ama tek kelimelik mesajla terk etmesini affedemiyorum. affedemediğim tek şey bu. her davranışı için bahane bulabilirim ama buna bulamıyorum. bi daha bunu kendime yaptırmayacağım.
bayrama da memlekete gitmeyeceğim muhtemelen çünkü neden çekeyim?
bi an önce toparlanmam lazım.
Bugün yapamıcam bu konuşmayı herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?