9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Geçecek. Bugüne kadar neden geçmedi biliyor musun? O'nunla iletişimini devam ettirdin çünkü. Bir anlığına için ferahladı belki ama uzun vadede yarana faydası olmadı, aksine derinleştirdi her konuşmanız.

iyi de ben onunla konuşuyorum görüşüyorum bazen tamam da, bazı şeylerin acısı neden geçmiyor? onunla ilgili bi kızgınlığım bi kırgınlığım yok şu an ağlamama sebep olan şeyler arasında. söz gecesi olanlar aklıma geliyor mesela, teyzesinin yaptıkları, kardeşinin yaptıkları, yani beni ağlatan anılar ona ait değil. o da çok kırdı çok yaraladı ama onlar durduk yere aklıma gelip ağlatmıyor artık.

Bi ara mantıklı yorumlar yaptın umutlanmıştım...

Şu yorumun mantıklı mı sence,her yol adama çıkıyo kaçarı yok, o izin verdi o sınır koymadı o dur diyemedi,annesi teyzesi kardeşi densiz vs olabilir o çüş diyecekti sen onu arkanda hissetseydin gülüp geçecektin, bak adam rest çekebiliyomuş, ukraynaya falan gidebilmiş bayram günü,ailesinin ambargosunu delmis

Takip etme bilme yaa, sosyal medyada hem istediğin herkese ulaşabilirsin hem de istemediğin kimseye ulaşmayabilirsin senin gıyabında olmuyo hiçbi şey,sen görüşüp konuşup takip ediyosun bak.adam istemediği zaman basıyo engeli ya da aramıyo sormuyo, bitti deyip kenara kaldırmadın ki acım geçsin diye bekliyosun

Güzelim pofuduk canım pofuduk, olay tamamen şehzadeyle alakalı değil mi zaten? O olayın merkezi, anası danası her şey o olduğu için vardı. Adamı unuttuğunda onun akrabalarının ettikleri canını inan acıtmayacak. Şunu bir kabullen artık gözünü seveyim.

ya tatili umurumda değil şu an allah onun belasını versin, sadece artık bazı şeyler için hevesimi tamamen kaybettim ben ona üzülüyorum. evlenmek istiyorum evet gerçekten istiyorum ama o evlilik öncesi kısım beni hala delirtiyor. zaman zaman aklıma gelince dengemi kaybedebiliyorum.

çüş diyememesi onun basiretsizliği evet, yine de bu kadar arsız, bu kadar terbiyesiz olmaya hakları yoktu. hiçbirini de onun gözünün önünde yapmadılar üstelik. ben akrabalarını ona şikayet etmek istemedim veya uygun zaman bekledim, o ara çok farklı versiyonlar ona anlatıldı.

Valla ne desen hikaye pofuduk ona ne anlatılırsa anlatılsın seninle 9 sene çıkan adam evet pofuduk bunu demiştir ya da bi sittirin gidin pofuduk bunu demez yapmaz diyemiyosa zaten sen o 9 seneyi kaldır at

Ayrıca evlenme lafı nerden çıktı,evlenmeyedebilirsin ya da 3 kere evlenip boşanabilirsin hayat bu neyin hesabını yapacaksın şimdiden,aday var mı yok olursa düşünürsün, aday olsa da bakalım karşı taraf ha diyince evlenme niyetinde olacak mı

Şu mesajların sahibi aranıyor

vardır mutlaka sormak lazım. illa ki bulunur biri.

o mesajların sahibi benim de, sitenin altında oleg cassini reklamı var, ben öyle katalogları karıştırmayı da severim üstelik, tıkladım bakayım diye bakamadım, ruhum daraldı böyle birden, o koydu. hala gelinlik bakamıyorum istemiyorum.

E bakma o zaman yahu pofuduk

Ben de evlilik işi ciddiye binene kadar gelinlik tepsi kına vs den tiksinen insandım kına yapmadım da zaten neyse...zamanı var, asılı kaldın adama başka birine gönül düşürüpte heves edecek durumda değilsin ki

Senin istemenle olsaydı ya da olmasaydı adı aşk olmazdı, hayırlısı tam da böyle durumlar için söylenecek bir kalıp

bi ömre yetecek hayırlısı stoğumu tükettim gibi geliyor. ya aşık olmak istemiyorum, olmam da zaten. sadece bazı yaralar çok derin işte.

ya ben gelinliğime karar vermiştim aslında, ama hani yine de öyle gelinlik görünce içim acıyor. o gelinliği de istemem artık.

bu aralar biraz üst üste geldi fazla doldum galiba, benim bi kafayı boşaltmam lazım.

annemlerle olan durumları biliyorsunuz zaten, bayramda hadi bi milleti arayayım dedim kuzenim sinirimi zıplattı, o gece kardeşim arkadaşlarını getirdi, annemlerde de o kuzenim vardı onlarla da konuşmayınca ben bi kırdım kafayı. bazen olur sonra geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…