- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #7.961
bi şey söyleyeceğim, bu normal değil.
kurban bayramı bak, babası kıyameti koparır, adam ukrayna'da ya. dedesinin 40ı çıkana kadar evden kimse çıkmadı, bayram gibi zamanda, hele ki erkek gücü lazım olan zamanda, yok mümkün değil. bayramda babasının burda olması ayrıca normak değil.
hadi onu bi geç, bana yazmıyor olması hiç normal değil.
bi şey var anlamadım.
aradan bi 10 sene geçecek. adam evlenip, çoluğa çocuğa karışacak sen hala böyle 'yok, kesin bişi var' diye yazacaksın.
yahu adam ukraynada tatilde. senden ayrılmış. tacizlerin yüzünden sana cevap vermiş. Ailesini darlamaktan artık hepsi seni engellemiş. oturmuşsun, hala normal değil diyorsun.
Adam hayatına devam ediyor pofuduk. Ailesi de hayatlarına devam ediyor. Büyük ihtimalle evlerinde senden bile bahsetmiyorlar. Sen de artık bırak bu konuyu. İnternetten 'bağ kesme' falan bir araştır. Kendini azad et artık bu psikopat sevgiden.
Tatilde bari iletişime geçme
İlaç al ertele reglini murdar olmasın tatilin
Mrb pofuduk konunu takip ediyorum ama hiç yazmamıştım
Yani herkes demiş ama bende söyleyeyim adam bariz seni istemiyor sen neden bu kadar ısrar ediyorsun onun için
Onun adını da onunla ilgili bütün anıları da silip kendine yeni bi sayfa açsana
Eminim daha çok mutlu olursun
Önce kendinin değerini bil boşver adam gitmiş aramış konuşmuş falan belliki senin ısrarınla senle olan iletişimini kesmiyor
Oysa kötü bişey söylememiştim ama belliki siz rahatsız oldunuz peki ii günlerkeskin yorumlardan hoşlanmıyorum teşekkürler. belki de yetişkin eğitimi verdiğim içindir bilmiyorum, soyut şeylerle ilgili kesinlik belirten yargılar bana çok olumlu yapıcı gelmiyor. kendim kullanmaktan kaçınırım, bana kullanılmasından da hoşlanmam.
Oysa kötü bişey söylememiştim ama belliki siz rahatsız oldunuz peki ii günler
Pekikötü bi şey söylediniz demedim zaten, başkalarının ne hissettiği ve hangi durumlarda nasıl hissedeceği konusunda kesin yargıda bulunulmasını doğru bulmadığımı belirttim.
Bi biz -eski yoeumcular- ayar verebiliyoryz nazımız geçiyo heralde pofuduk :)
Arkadaşın söylediklerinin 10 mislini yazdığım oldu hem de sık sık...bize alıştın sanırım
Pofuduk konuya ilk yorum yazanları bi haşlıyor böyleBi biz -eski yoeumcular- ayar verebiliyoryz nazımız geçiyo heralde pofuduk :)
Arkadaşın söylediklerinin 10 mislini yazdığım oldu hem de sık sık...bize alıştın sanırım
Pofuduk konuya ilk yorum yazanları bi haşlıyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?