9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

hayır olay bu mu yani şu an? bakireyim veya değilim, adam vajinal ilişki istemedi ama olay bakire değilim demem mi?

basketboldan bahsetmiyorum, jimnastik falan.

pofuduk öyle bişey olmaz canım, ha var ya da yok önemli mi bence değil ama kafanda bu işi böyle görme diye söylüyorum, yıllarca olmasa da bir dönem ben okulda jimnastik yaptım, evlenince bile ha diyince açılıp kaybolmadı kör olasıca

hayır olay bu mu yani şu an? bakireyim veya değilim, adam vajinal ilişki istemedi ama olay bakire değilim demem mi?

hayır olay o değil sen yazdın diye sordum, haliyle merak ettim, kimseyle olmadım adamla da olmadım ama bakire değilim dersen herkes bi durur düşünür, anal diyosun bide

hayır olay o değil sen yazdın diye sordum, haliyle merak ettim, kimseyle olmadım adamla da olmadım ama bakire değilim dersen herkes bi durur düşünür, anal diyosun bide

bakire değilim dedim, çünkü vajinal istedim. esnemiştir artık diye düşündüm yani ben eskiden ölesiye korkardım çünkü, artık korkmuyorum. ama o istemedi. oldu mu? onu yeterince reddetmişim o yüzden vajinal ilişki istemiyormuş.

ikide bi neden oldu mu diyosun ki pofuduk bir paragrafta derli toplu anlatacağın şeyi tek tek ve karışık anlatıyosun, vajinal istemediden ben anal anlıyorum başka bişey anlayan beri gelsin

neyse tamam geçmiş olsun diyim

daha ben olayı kendim hazmedemeden burda anlatmaya çalışıyorum, normal değil mi karışık yazmam?

Sana ne kadar zarar veriyor farkında değil misin?
9 seneni harcadın şimdi diğer senelerine yazık değil mi?
Sevdin ve sevindin. Ama bitti. Bence artık kabul etmelisin.
Aramamasını söylemelisin, numaranı değiştirmelisin..
Oturup yasını tutmalısın yani.. Ama onunla beraberken değil..
Kimse değil, sen kendine en büyük kötülüğü yapıyorsun..

valla ben bitti söylemlerine inşallah bu sefer öyledir diyebiliyorum ancak.
yine bir sinir anında onu arayıp onun da sana geri dönüş yapması ile aynı kısır döngü tekrarlanabilir gibi geliyor. bu sefer gerçekten son olur inşallah.

ne demek için arayayım ki? yani bu saatten sonra ona söyleyecek neyim olabilir? başkasıyla yatmış adamı neden isteyeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…