9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Zaten olmasi sacmalik olan.
E vajinal istemedi diyosun girdi diyosun ve gelmedi diyosun?

Zaten olmasi sacmalik olan.
E vajinal istemedi diyosun girdi diyosun ve gelmedi diyosun?
Adam döve döve girdi galiba. Ama boşalma olmamış sanırım. Allahım konuştuğumuz şeylere bak. Dövdükten sonra girmeyi denedi mi pofuduk? Yaptığı iğrenç fakat dövdükten sonra denediyse daha bir iğrenç..

Gelsin gelmesin ne onemi var tecavuz bu.
Hem darp hem tecavuz.
Sikayet etmeni beklemiyorum da ne biliyim.
Allahindan bulsun pislik.

İnanmıyorum ya! Adamı gidip boğazlayasım geldi. Allah belasını versin nasıl yüzüne bakabildi 9 yıl sevgilim dediği insana. Allah bildiği gibi yapsın.

ben neye inanamıyorum asıl biliyo musun? biz en son ne zaman görüştük hatırlamıyorum da, bayramdan önceydi, ben kasılırken beni sakinleştirdi, kendime zarar verirsem diye beni tuttu, sonra o kasılırken biraz sert tuttu beni çok kasıldı yani, sonrasında özür diledi. defalarca. canını acıttım mı dedi, ben nasıl bu kadar kendimi kaybettim dedi, kucakladı sarıldı. dedim saçmalama ben de seni incittim, hayır dedi aynı şey değil dedi ben yapmamalıydım dedi. kucakladı göğsüne bastırdı defalarca özür diledi. sonra bu. ben buna inanamıyorum. o adamın bunu yapabildiğine inanamıyorum.

Madem bu kadar değer veriyormuş. Utanmıyor mu nişan attığı kızla ailesinden gizli kapaklı görüşüp sevişmeye? Bu kadar mı uçkuruna düşkün bu herif. Madem bitti neden seninle sevişti. Ya da bitmedi neden ailesinin karşısına çıkarıp ben bu kadını seviyorum diyemedi? Böyle devam edecekti yani. Birisiyle evlenene kadar gizli gizli görüşüp kendini tatmin edecekti. İyice tiksinmeye başladım erkeklerden. Adı batsın pislik ne olmuşta bu kadar gözü dönmüş? Yok bu işte başka iş var. Birisiyle yattı diye yetmeyip ileri gitmez. Ya orada birisiyle birlikte oldu başarılı olamadı, sende itince sende de başarısız olduğunu düşündü sinirlendi ya da başka şeyler var. Gerçi her türlü iğrenç bir şey ama. Peki her şey oldu bitti, sonrasında nasıl ayrıldınız?

Benim anladığım giremedi diye dövdü demiştin. Giremedi sinirlendi dövdü. Sonra tekrar teşebbüs etti de sen karşı koydun. Böyle mi oldu? Ya da döverken cinsel eylemlerine devam etti. Peki sonra ne oldu? Kaçtın mı kızdın bağırdın mı? Telefon falan diyordun biri ölmüş? Kızmıştı açmadım senin yüzünden diye onlar ne zaman oldu? Nasıl ayrıldınız? Hatırlamıyor dövdüğünü dedin o nasıl oluyor? Araya ne kadar zaman girdi de inkar ediyor? Psikiyatrik ne bileyim nörolojik rahatsızlığı var da kriz geçirdi kendinden geçti de hatırlamıyor? Nasıl bi iletişim nasıl bir yorumlama sizi anlamak çok güç.

telefonunu açmamıştı işte o sırada, sonra geri aradı. annesi cenaze için izmire gidecekmiş, gitti.

telefonunu açmamıştı işte o sırada, sonra geri aradı. annesi cenaze için izmire gidecekmiş, gitti.
Ha o kadar öküzlüğün üstüne sana 'senin yüzünden açmadım telefonu' deyip çekip gitti mi? Pofuduk haddime değil; lütfen telefon numaranı değiştir, tatile git gel sonra şu şehirden taşın kendi hayatına bak gözünü seveyim. Toparlaman lazım kendini acil

dövdükten sonra hiçbir şey yapmadım o zaman girdi. kızmadım, bağırmadım, hiçbir şey yapmadım. bittikten sonra "daha önce hiç vurmamıştın bana, artık inandım sevmediğine" dedim. kardeşi de eve çağırıyordu zaten annesi aştiye bırakılacakmış gitmem lazım deyip duruyordu, gitti işte.

hissetmiyorum. hiçbir şey hissetmiyorum. ağrım var sadece. hiçbir hissim yok.
Bir doktora mı gitsen acaba? Sonuçta oradan bir şey çıkmaya programlı, girmeye değil. Zarar vermiş olabilir. Seven insan sevdiğinin saçının teline kıyamaz pofuduk. Acı oldu ama en azından sevmediğini anladın. Toparlayacaksın en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…