9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Hic kimseyi sevmemeniz gectiginde bu kisiyi sevme ihtimaliniz var yani?

niye? bi daha döve döve girsin giremeyince yine dövsün sonra da bassın gitsin diye mi?
ben bu adamı neden seviyordum biliyor musunuz? biz çocuk sayılırdık, o ergen heyecanıyla bile beni incitmediği için. o adam artık yok.

Yani herkes burada 1.5 yıldır yapma kendine bunu iletişimi kes derken bir sürü şey yazarken siz ayrıldığınız halde cinsel hayatınıza devam ediyordunuz, sonra bu herif ukraynaya gitti orada da başkalarıyla oldu sonra yine sana geldi anal mı vajinal mı her ne boksa ZORLADI seni ardından DÖVDÜ düpedüz tecavüz etti yani onun üstüne bi bakireyim bi değilim diyorsun jimnastik yaptım ondan esnedi (ya böyle şeyleri konuştuğumuza bile inanamıyorum da neyse), sonra benim yüzümden senin yüzünden diye oturup analiz yaptınız, bütün olanın üstüne bi de zevk alamadım zaten dedi ve anasını aştiye bırakmaya gitti yani şarkıdaki gibi nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça.

Benim beynim yandı bu kadarını beynim almıyor ben pes ediyorum.

Ah varya seni şu psikolojiden çıkarmak için yapabileceğim bişey olsa. Yeter yahu dram dram dram iki sene olacak ömür böyle mi geçecek ya ben böyle işin taaa.

Resmen çaresizlikten kudurdum burada ama nafile onu da biliyorum.

Nereye kadar psikoloji?

Mesela butun saydiklariniz olmus. Masada oturup konusur musunuz bu konuyu? Hatta karsi tarafin senin sucun diyebilecegi bir atmosferde konusur musunuz?

biz normal görüşmeye de devam ediyorduk, bi arkadaş hak ettin dedi. hak ettim belki de.

öyle oturup konuşma durumu yok yalnız onu söyleyeyim. "inandım" dedim sadece. beni sevmediğine de, aldattığına da inandığımı söyledim. bana daha önce hiç vurmamıştın dedim. o zaman beni suçladı.

Hah bir de hak ettim diye düşün. Tabi ya tecavüzü şiddeti falan hak ettin hep. Böyle bişey hak edilir mi ya böyle düşünmen kendine yapacağın en büyük kötülük.

Bunun sizin aranızdaki hesaplaşması da bi iki sene gider offf allahım

hak ettim demedim. onu arkadaşım dedi.

neyin hesabını sorucam? "benimle neden evlenmek istemedin" denir de "bana neden tecavüz ettin" denir mi? birincide kendince haklı sebebi olabilir belki, ikincide?

Hak etme durumu gibi bisey soz konusu olamaz da.
Senin yaptigina zemin hazirlamak denebilir.

Suan ankaradayim toplanip sana gelelim diye bile dusunmedim degil.

Kimse ferhat degil kimse sirin degil bu devirde aklini kullanmazsan yasayamazsin

Hak etme durumu gibi bisey soz konusu olamaz da.
Senin yaptigina zemin hazirlamak denebilir.

Suan ankaradayim toplanip sana gelelim diye bile dusunmedim degil.

Kimse ferhat degil kimse sirin degil bu devirde aklini kullanmazsan yasayamazsin

belki. bilmiyorum. hiç aklıma gelmedi zorlayacağı. 18 yaşında zorlamadı beni çünkü.

Haketmedin anlatmak istediğimde o 3 5 10 gün sonra bu işi yaptı ama neden yaptı bi sorun durumuna çevirme diyorum

nedeni yok bunun. olamaz. yukarda da dedim, biz en ergen zamanımızda bile durmayı bildik.

belki. bilmiyorum. hiç aklıma gelmedi zorlayacağı. 18 yaşında zorlamadı beni çünkü.

nedeni yok bunun. olamaz. yukarda da dedim, biz en ergen zamanımızda bile durmayı bildik.
Mesele zorlayip zorlamamasi degil ki. Mesele bunca seyi yasadigin adamla hala cinsellik yasiyo olabilmen.
Anlamakta zorlaniyorum gercekten bunu.
Esimle cok kavgalar ettik. Tartistik yeri geldi bosanma noktasina geldik. Sevmeye bizde sevdik. Onun sevdigine de eminim. Ama canimi yaktigi zamanlarda elime dokunmasi bile zoruma giderdi. Kocam bi de ya cocugumun babasi. Siddete meyilli bi durumu falanda yok.
Sen ortada bu kadar problem varken sen nasil dokunabildin ona. Nasil dokundurtabildin kendine. Kendine verdigin kiymet bu mu gercekten senin? Adam seni iplemez hala ailem reddeder derken nasil ayni yataga uzanabildin.

seviyordum. bi şekilde sevildiğimi istendiğimi bilmeye ihtiyacım vardı. sevdiğini hissederdim de. anlatabileceğim bi şey değil ama hiçbir zaman sadece cinsellik olmadı.
canımı çok yaktı, ama biz küs kalamazdık. sevgiliyken de böyleydi. tartışırdık kızardım küserdim ama bilmiyorum işte bi şekilde, bazen bi bakış, bazen bi dokunuş, saçımı okşaması veya yüzüne dokunmam bile yeterdi mesela bazen sadece kokusu bile yetiyor temas olmasa da.
bilmiyorum dedim ya benim de onun da öncesi sonrası olmadı ne yaşadıysak birlikte yaşadık, geçen haftaya kadar öyleydi. ortadaki problemleri ben de biliyorum o da biliyor, ama oldu işte.
ayrıldıktan sonrası için söylüyorum, dün akşam hariç, istemediğim hiçbir şey yapmadı, her dokunuşu için izin istedi. her seferinde canımı yakma ihtimali için özür diledi. yani öyle sıradan anlık zevk değildi. çok daha fazlasıydı.
bi de biz normal ilişki yaşamadığımız için, hani iş zaten oraya gitmiyor, en ufak dokunuşlar bile şey oluyordu işte.

Yaw bi de daha dün evlenecem kim olursa olsun diyordun valla beynim yandı benim ya ki benim kafamda kırk tilki birden dolanır ama bu kadar şeyi aynı anda almıyor

artık istemiyorum. artık hiç kimsenin bana dokunmasını istemiyorum.

Onun seni istemediğini anlaman için ille sana pislik gibi mi davranması gerekiyordu? Çok zorladın, hep iletişimde kalan sen, büyük ihtimalle cinsel ilişki istemissindir ama adam istememiştir,anal olmuş sonuçta. Adam tecavüzcü aşağılık işte, daha önce yapmaması önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…