9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

doktora gidecek bi şey yok. hayır adam beni öpmek istemiyo, "bana hastalık bulaştıysa, sana kıyamam, çok özledim seni ama yapamam" diyo ama döve döve bana bunu yapabiliyo ya. kıyamazmış bana, e kıydın? keşke öpseydi, keşke hastaysa bulaştırsaydı, o bu kadar ağır gelmezdi. ben altında ağlarken umursamadı. kıyamazmış. bi defolsun ya.

Keşke ankarada olsaydım. Seni oradan alıp kurtarasım geliyor

Rahatlatmasaydın şu pisliği keşke.
Bi tekme atıp gitseydin.
Tenine öpüşüne alıştığın için bu adiliklerini net olarak göremiyorsun gözün kör oluyor bilirim.
Şu an afallamış gibisin haliyle, engelle onu her yerden numaranı da değiştir ulaşamasın. Yazmak istediğinde buraya yaz yeterince yıpratmış seni zaten.

Aaaa lütfen beyefendi gelememiş. Rahat edememiştir malum kızımız kendi kendine daralttı ya

Aaaa lütfen beyefendi gelememiş. Rahat edememiştir malum kızımız kendi kendine daralttı ya
Zihniyeti dar olan bir erkek müsveddesinin bunu anlamaması çok normal.
İşi bittikten sonra da kırıp döktükleri için salağa yatar hatırlamıyorum bilmiyorum bla bla bla. Çükleri kopasıcalar.

rahatlatmadım zaten, gram zevk alamamış benim yüzümden, öyle dedi. ulaşmak istemiyor ki.

özelden bi numara aradı açmadım. ben engellemiştim özel numaraları telefonu ilk aldığımda. aman ya.

Hım bunu yazmışsın ya girdi, bittikten sonra şunu dedim vs diye ondan öyle sandım.
Bak yazdıklarından ne kadar psikolojinin çöktüğünü anladım lütfen sana ulaşmasına izin verme bi daha.

Yanında mastürbasyon yaptı yani, vay arkadaş ben hala tuvalete girince bi sifon çekerim önce ses mes gider utanirim diye, biz bebeyiz hala demek ki

Yanında mastürbasyon yaptı yani, vay arkadaş ben hala tuvalete girince bi sifon çekerim önce ses mes gider utanirim diye, biz bebeyiz hala demek ki

ve beni suçladı. becerememişim getirememişim o kadar uzun süre o halde kalırsa ne olacağını bilmiyormuşum. kendi öğrendi ya helal olsun ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…