- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #8.181
Bir doktora mı gitsen acaba? Sonuçta oradan bir şey çıkmaya programlı, girmeye değil. Zarar vermiş olabilir. Seven insan sevdiğinin saçının teline kıyamaz pofuduk. Acı oldu ama en azından sevmediğini anladın. Toparlayacaksın en kısa sürede
Keşke ankarada olsaydım. Seni oradan alıp kurtarasım geliyordoktora gidecek bi şey yok. hayır adam beni öpmek istemiyo, "bana hastalık bulaştıysa, sana kıyamam, çok özledim seni ama yapamam" diyo ama döve döve bana bunu yapabiliyo ya. kıyamazmış bana, e kıydın? keşke öpseydi, keşke hastaysa bulaştırsaydı, o bu kadar ağır gelmezdi. ben altında ağlarken umursamadı. kıyamazmış. bi defolsun ya.
Aaaa lütfen beyefendi gelememiş. Rahat edememiştir malum kızımız kendi kendine daralttı yaRahatlatmasaydın şu pisliği keşke.
Bi tekme atıp gitseydin.
Tenine öpüşüne alıştığın için bu adiliklerini net olarak göremiyorsun gözün kör oluyor bilirim.
Şu an afallamış gibisin haliyle, engelle onu her yerden numaranı da değiştir ulaşamasın. Yazmak istediğinde buraya yaz yeterince yıpratmış seni zaten.
Zihniyeti dar olan bir erkek müsveddesinin bunu anlamaması çok normal.Aaaa lütfen beyefendi gelememiş. Rahat edememiştir malum kızımız kendi kendine daralttı ya
Rahatlatmasaydın şu pisliği keşke.
Bi tekme atıp gitseydin.
Tenine öpüşüne alıştığın için bu adiliklerini net olarak göremiyorsun gözün kör oluyor bilirim.
Şu an afallamış gibisin haliyle, engelle onu her yerden numaranı da değiştir ulaşamasın. Yazmak istediğinde buraya yaz yeterince yıpratmış seni zaten.
Hım bunu yazmışsın ya girdi, bittikten sonra şunu dedim vs diye ondan öyle sandım.dövdükten sonra hiçbir şey yapmadım o zaman girdi. kızmadım, bağırmadım, hiçbir şey yapmadım. bittikten sonra "daha önce hiç vurmamıştın bana, artık inandım sevmediğine" dedim. kardeşi de eve çağırıyordu zaten annesi aştiye bırakılacakmış gitmem lazım deyip duruyordu, gitti işte.
rahatlatmadım zaten, gram zevk alamamış benim yüzümden, öyle dedi. ulaşmak istemiyor ki.
Hım bunu yazmışsın ya girdi, bittikten sonra şunu dedim vs diye ondan öyle sandım.
Bak yazdıklarından ne kadar psikolojinin çöktüğünü anladım lütfen sana ulaşmasına izin verme bi daha.
Yanında mastürbasyon yaptı yani, vay arkadaş ben hala tuvalete girince bi sifon çekerim önce ses mes gider utanirim diye, biz bebeyiz hala demek ki
Adi herifen son beni bi kenara fırlattı kendi halletti.
Adi herifen son beni bi kenara fırlattı kendi halletti.
Ne olurmuş geri inecek ne olacak böyle gözü dönen görmedim duymadım
Mide bulandirici. Hadimlik.
ve hiç yapmamıştı biliyor musun? hiç. "yapmak zorunda değilsin istemiyorsan bırak" derdi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?