- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #8.221
Onun seni istemediğini anlaman için ille sana pislik gibi mi davranması gerekiyordu? Çok zorladın, hep iletişimde kalan sen, büyük ihtimalle cinsel ilişki istemissindir ama adam istememiştir,anal olmuş sonuçta. Adam tecavüzcü aşağılık işte, daha önce yapmaması önemli değil.
Kimse haketmez ama sen bu adam senin ağzına etti yetmedi, tecavüze kadar vardırdı işi. Haa vazgeçer misin , sanmam. Adam bi özür dilese diye nasıl umuyorsundur. Özür dilemeden devam edelim dese o da yeter. Daha ilerki sayfalarda görür herkes.hak ettim evet.
Bide harbi baya renkli bi cinsel hayatınız varmış kendine zarar verecek kadar ne kasılmasıymış var ya cidden şaşırıyorum, alay ediyo gibi oluyo düz okuyunca ama değil, sadece şaşkınım senden beklemezdim mi desem ne desem bilemedim bu kadar hararetli hayal etmemiştim bu ilişkinin cinsel boyutunu
Zamanında bunların alt katına taşınma işi vardı dert ediyodun ben o evde sevişemem banyo yapamam ses gider vs diye, dert ettiğin kadar varmış
AdAm_OLaCaK_KIZ hazır konu cinselliğe gelmişken uzun zamandır merak ettiğim bi şey var sana soracaktım da cesaret edememiştim sorayım gitsin.
o ilk seferde olan ağrının kanamanın, vücudun yabancı bi adama olan tepkisi olduğu şeklinde bi yazı okumuştum. aslı astarı var mıdır?
Nasıl yani yabancı bi adam
hani genelde evlenene kadar pek bi temas olmuyor ya, vücut yabancılıyor, o anlamda. yani uzun süren sevgililik durumlarında daha az görülüyormuş diye yazıyordu.
Okurken aklımı kaçırdım desem yeridir.
Başkalarıyla birlikte olduğunu söylemesine rağmen yatman zaten baştan hata.
İçeriğine girmek istemiyorum, o senin tercihin çünkü.
Ama ayrılmanıza rağmen, adam seni istemiyorum demesine rağmen bunca zaman birlikte olman hata.
Büyük ihtimal, uzaklaşmasın, soğumasın, belki aklında kalırım diye ama maalesef öyle olmuyor.
Dövmesine rağmen ağzını açmaman hele en büyük hata
Bi de üstüne onun sana bağırıp, evden gitmesi ve senin bunu hazmetmen hata.
Ama hak ettim mi diye soruyorsun, asla hak etmedin. Kimse hak etmez.
Sadece lütfen artık, kendi kafanda bu adamın iyi biri olduğunu kurup kurup ona minnet etme.
Çünkü iyi biri değil. Çünkü sana olan sevgisi, aşkı en önemlisi saygısı tamamen bitmiş.
bir buçuk senedir kafaya taktığın, 9 senedir birlikte olduğun adam işte bu.
En azından bunda artık farkına var.
Ve inan bana ne kadar kabullenmesen bile adam gibi bir doktora git.
Buram buram border line'sın çünkü.
Bir de üstüne bu yaşadıkların. Daha da kötüye gidebilir.
Yazık günah sana. İnsan bir kere geliyor bu hayata ve yaşadıkların daha doğrusu kendine yaşattıklarına değer mi?
Ben kendimi yine de kastım ve ciddi kanamam olmuştu
Zarla alakalı bişey kanama, psikolojik olayla gelip gelmeme durumu değil. Haa kanaması olmayanın zarı esnek olabilir yırtılma olmadığından kan da gelmeyebilir.yani bu da şehir efsanesi çıktı, teşekkürler aydınlattığın için.
Zarla alakalı bişey kanama, psikolojik olayla gelip gelmeme durumu değil. Haa kanaması olmayanın zarı esnek olabilir yırtılma olmadığından kan da gelmeyebilir.
Ağrı yıllardır kapalı olan bi yerin açılması ve cinselliğe geçişin getirdiği bi durum 3 5 kereden sonra alışıyo vücut, ki benim bikaç sefer de daha kanamam olmuştu kasmadığım halde, bendeki zar çeliktendi galiba, sen esneye esneye nasıl kaybettin bilmem
İlgimi çektiği için ve de bilmediğim soruyorum, neye dayanarak borderline diyorsunuz?Okurken aklımı kaçırdım desem yeridir.
Başkalarıyla birlikte olduğunu söylemesine rağmen yatman zaten baştan hata.
İçeriğine girmek istemiyorum, o senin tercihin çünkü.
Ama ayrılmanıza rağmen, adam seni istemiyorum demesine rağmen bunca zaman birlikte olman hata.
Büyük ihtimal, uzaklaşmasın, soğumasın, belki aklında kalırım diye ama maalesef öyle olmuyor.
Dövmesine rağmen ağzını açmaman hele en büyük hata
Bi de üstüne onun sana bağırıp, evden gitmesi ve senin bunu hazmetmen hata.
Ama hak ettim mi diye soruyorsun, asla hak etmedin. Kimse hak etmez.
Sadece lütfen artık, kendi kafanda bu adamın iyi biri olduğunu kurup kurup ona minnet etme.
Çünkü iyi biri değil. Çünkü sana olan sevgisi, aşkı en önemlisi saygısı tamamen bitmiş.
bir buçuk senedir kafaya taktığın, 9 senedir birlikte olduğun adam işte bu.
En azından bunda artık farkına var.
Ve inan bana ne kadar kabullenmesen bile adam gibi bir doktora git.
Buram buram border line'sın çünkü.
Bir de üstüne bu yaşadıkların. Daha da kötüye gidebilir.
Yazık günah sana. İnsan bir kere geliyor bu hayata ve yaşadıkların daha doğrusu kendine yaşattıklarına değer mi?
Karşında iğrenç bir insan var. Ukrayna ya gidince biti kanlanmış, 10 yıldır seninle yaşamadığı şeyi artık yeni mi öğrendi keşfetti de böyle acele canhıraş, sen böyle ona karşı zaaflar içindeyken, zayıf haldeyken hayvancasına saldırıyor. "Dar" diye dövmek nedir ya cahil insan, nasıl da acemi, saygısız, sevginin lafı geçmez.dövdükten sonra hiçbir şey yapmadım o zaman girdi. kızmadım, bağırmadım, hiçbir şey yapmadım. bittikten sonra "daha önce hiç vurmamıştın bana, artık inandım sevmediğine" dedim. kardeşi de eve çağırıyordu zaten annesi aştiye bırakılacakmış gitmem lazım deyip duruyordu, gitti işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?