9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Cuk oturmuş benzetme, yani hakkaten konu komple sürreal.

Ne bileyim ben bunları yaşasam mideme bi taş otururdu, dehşet içinde kalırdım şoku hala atamazdım, ağlardım ve içime kapanırdım büyük ihtimalle de.
Sen ise neden ağrıdı acaba diyorsun
Olaydan fazla etkilenmedin mi yoksa şokta mısın anlayamadım. Gerçi herkes farklı tepkiler verir bi olaya benim tepkilerimle aynı olacak diye bişey yok tabi. Ne bileyim etkilenmiş gibi görünmüyorsun buradan değişik geldi.

yeni öğrendi evet. 20 yaşında daha becerikli düzeyli cinsellik yaşıyorduk, o yaşta bile beni incitmemişti. o kendine bile yardım edemez artık.

çünkü çok ağrım var, cinsellikten konuşunca da aklıma geldi sordum. başka şeyler düşünmeye çalışıyorum ama kafamı yine de uzaklaştıramıyorum çok fazla. şoku hala atlatamadım, başka şey düşüneyim diye uğraşıyorum bu kadar oluyor.

Ağrı için söylediklerim vajinaldi yalnız ben prensip olarak anal ilişkiye karşıyım o yüzden anüs nasıl acır nedir ne değildir bilemem

yeni öğrendi evet. 20 yaşında daha becerikli düzeyli cinsellik yaşıyorduk, o yaşta bile beni incitmemişti. o kendine bile yardım edemez artık.
Yanlış anlama yani 30 una yaklaşmış insanların cinsel ilişki yaşamamış olması daha tuhaf bence. Adam olacak kıza sorduğun sorunun vs cevaplarını da bazı kaynaklardan geniş bi şekilde öğrenebilirsin illa tecrübe etmen şart değil, günümüzde bilgi çok ulaşılabilir.Senin eğitim düzeyine göre söylemlerinden çok bilgisiz olduğun anlaşılıyor. Kızma lütfen, görüş bildirdim sadece

ben de bayıla bayıla yapmadım fark ettiysen. o yüzden tecavüz deniyor zaten.

Bayıla bayıla yaptın demedim zaten ama ilişkinizin rutininde anüsten uyarılma da varmış, ben anüsü erojen bölge kabul etmiyorum büyük abdest hariç orda bi uyarılma hissetmiyorum, yapanların tercihidir yargılama amaçlı da yazmıyorum bunu,ağrı ile ilgili iki kelam ettim o yüzden düzeltme yapma.gereği duydum

ilk başlarda ben istememiştim, sonra da olmadı işte. hani zaten bi şekilde tatmin oluyorduk, evlenince olsun dedik. son zamanlarda o istemedi. onun istediği zamanlarda reddetmişim çünkü. böyle söyledi. bi şeyler araştırırken okumuştum onu zaten, ama hiç yaşayan birine sormamıştım.

ağrı orda değil. vurduğu yerler daha çok acıyor.

Bu arada 6 yaşımdan 16 yaşıma kadar profesyonel ritmik jimnastikçiydim. Evet risk var ama ben ve sınıfımda kimsenin bildiğim kadarıyla kendiliğinden zarına bir şey olmadı.
İlgimi çektiği için ve de bilmediğim soruyorum, neye dayanarak borderline diyorsunuz?
babam psikiyatristti yanında senelerce çalıştım.

1- Ayrılığı hazmedememe
2- Ölümünü isteyecek kadar nefret, öfke
3- Ama bunu isterken aynı zamanda saplantılı bir aşk, toz konduramama.
4- Olaylardan sürekli olarak başkalarını sorumlu tutma (çocuğun ailesi)
5- terk edilme-ayrılma konusunda korku
6- dengesiz ve tutarsız ilişki kurma konusunda başarı
7-terk edilmenin ardından intihara meyil, sıkıştığı her an ölümü düşünme
8- Değersizlik, başarısızlık hissi ve sürekli kendine acıma hali
9- terk edilen kişiyi sürekli arama, rahatsız etme ve bunda hakkı olduğunu düşünme
10- duygularını kontrol altına almakta başarısızlık
11- Anksiyete derecesinde endişe duyarken diğer taraftan hiçbir şey yapmama hisleri
12- Yeterince sevilmediği, yeterince değer görmediği, yeterince saygı duyulmadığından olan öfke
13- Boşluktaymış gibi yaşama, birinin onu kurtarması gerektiğini hissetme. Sadece biriyle var olacağına inanma
14- Kendi sınırlarını asla bilmeme, (özellikle cinsellik)
15- En yakınındakilere tehditkar ve olumsuz davranma, ve bunu hak ettiklerini düşünme
16- En yakındakileri tarafından sürekli sömürüldüğü için onlara öfke duyma
17- Sevildiğine bir türlü ikna olamadığı gibi aynı derece sevilmediğine de ikna olamama
18- Stalkerlık konusunda uzman olma. Sadece terk edileni değil, onun ailesini, arkadaşlarını, işyerini her şeyini gözetleme

Ve daha bunlar kadar kadarını yazabilirim. Ama tabii bu sadece benim gözlemim. Kesinlikle bir doktora gitmesi gerekli. Şu an bile bir travma yaşıyor, bu travmayı boşlukta süzülerek atlatmayı düşünüyor.

Sinirlenedebilirsin pofuduk ama katılıyorum arkadasa, ha border değildir başka şeydir ama var bişey bu ayıp değil bende de anksiyete var ilaç kullanıyorum

Sinirlenedebilirsin pofuduk ama katılıyorum arkadasa, ha border değildir başka şeydir ama var bişey bu ayıp değil bende de anksiyete var ilaç kullanıyorum

cinsellik konusunda sınırlarımı bilmiyormuşum bak. lafa bak. ne biliyorsun da neyi yargılıyorsun?
anlattığıma lanet olsun ya. şuraya iki satır yazdığıma lanet olsun. sevgilimin ailesiyle tanıştıktan sonra olan sorunları yazdım, konuyu 1.5 sene önce açtım, burayı okuyup şak diye hastalık yapıştıranlara ne diyeyim ki? 28 yaşındayım ben, sen benim 26 yaşımdan önceki hayatımı biliyor musun acaba? veya sevgilim hariç insan ilişkilerimi biliyor musun? bugün çok mutluydum onu hiç düşünmedim gezdim eğlendim mi yazayım buraya ben? günlük mü bu? madde madde yazmış bi de.
ayıp falan değil, herkes hasta olabilir, ama sırf burayı okuyup ya neyse bi şey demiyorum.

Valla canım burdan da anlaşılıyo, her gün yazmana gerek yok yazdığın andaki ruh halin...nasıl desem hayatın genel.akışına aykırı, bazen çok tepkisiz bazen aşırı tepkilisin

Eğer yazdıklarım yüzünden sinirleniyorsan öncelikle özür dilerim.
Ama bu ne utanılacak bir şey, ne senin elinde olan bir olay
sadece bu kadar saplantılı olmanın nedenini kendin en azından kabul edersen daha kolay çıkarsın.
Dediğim gibi uzman değilim bu sadece benim gözlemim. Kötü niyetle de yazmadım.
Üniversitedeyken benim de böyle saplantılı olduğum bir eski sevgilim olmuştu.
senin gibi 9 yıl falan da değil. 3 senelik bir ilişkinin ardından kutu kutu ilaç içmiştim.
bir sene evden dışarı çıkmadan sadece çocuğun bana dönmesini beklemiştim
abartmıyorum, bir sene içinde toplam 2 kez sadece çıktım evden.
Hayatım onun facebook adresine bakmakla geçiyordu.
O yüzden bu kadar rahat yazabiliyorum.

Keşke bu tepkilerini şehzadeye de verebilseydin.

Önceki hayatını bilmeye de gerek yok bende de 30a kadar anksiyete yoktu ama.ne zamanki ankaraya geldik ve babamın yokluğuyla yüzleştim sapitmalar başladı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…