- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #8.241
Karşında iğrenç bir insan var. Ukrayna ya gidince biti kanlanmış, 10 yıldır seninle yaşamadığı şeyi artık yeni mi öğrendi keşfetti de böyle acele canhıraş, sen böyle ona karşı zaaflar içindeyken, zayıf haldeyken hayvancasına saldırıyor. "Dar" diye dövmek nedir ya cahil insan, nasıl da acemi, saygısız, sevginin lafı geçmez.
20 yaşında gençler daha becerikli düzeyli cinsellik yaşıyodur. Bir insan her konuda mı eksik olur. İzin verme çok daha önce de söyledim kendini ayaklar altına alma. Ağla bağır çağır kendi kendine. O bilmesin. Onunla işin yok artık. O seni kurtaramaz sana yardım edemez
Cuk oturmuş benzetme, yani hakkaten konu komple sürreal.
Ne bileyim ben bunları yaşasam mideme bi taş otururdu, dehşet içinde kalırdım şoku hala atamazdım, ağlardım ve içime kapanırdım büyük ihtimalle de.
Sen ise neden ağrıdı acaba diyorsun
Olaydan fazla etkilenmedin mi yoksa şokta mısın anlayamadım. Gerçi herkes farklı tepkiler verir bi olaya benim tepkilerimle aynı olacak diye bişey yok tabi. Ne bileyim etkilenmiş gibi görünmüyorsun buradan değişik geldi.
Ağrı için söylediklerim vajinaldi yalnız ben prensip olarak anal ilişkiye karşıyım o yüzden anüs nasıl acır nedir ne değildir bilemem
Yanlış anlama yani 30 una yaklaşmış insanların cinsel ilişki yaşamamış olması daha tuhaf bence. Adam olacak kıza sorduğun sorunun vs cevaplarını da bazı kaynaklardan geniş bi şekilde öğrenebilirsin illa tecrübe etmen şart değil, günümüzde bilgi çok ulaşılabilir.Senin eğitim düzeyine göre söylemlerinden çok bilgisiz olduğun anlaşılıyor. Kızma lütfen, görüş bildirdim sadeceyeni öğrendi evet. 20 yaşında daha becerikli düzeyli cinsellik yaşıyorduk, o yaşta bile beni incitmemişti. o kendine bile yardım edemez artık.
ben de bayıla bayıla yapmadım fark ettiysen. o yüzden tecavüz deniyor zaten.
tecavüz mü değil mi onu bile bilmiyorum şu an.
ben de bayıla bayıla yapmadım fark ettiysen. o yüzden tecavüz deniyor zaten.
Yanlış anlama yani 30 una yaklaşmış insanların cinsel ilişki yaşamamış olması daha tuhaf bence. Adam olacak kıza sorduğun sorunun vs cevaplarını da bazı kaynaklardan geniş bi şekilde öğrenebilirsin illa tecrübe etmen şart değil, günümüzde bilgi çok ulaşılabilir.Senin eğitim düzeyine göre söylemlerinden çok bilgisiz olduğun anlaşılıyor. Kızma lütfen, görüş bildirdim sadece
Bayıla bayıla yaptın demedim zaten ama ilişkinizin rutininde anüsten uyarılma da varmış, ben anüsü erojen bölge kabul etmiyorum büyük abdest hariç orda bi uyarılma hissetmiyorum, yapanların tercihidir yargılama amaçlı da yazmıyorum bunu,ağrı ile ilgili iki kelam ettim o yüzden düzeltme yapma.gereği duydum
babam psikiyatristti yanında senelerce çalıştım.İlgimi çektiği için ve de bilmediğim soruyorum, neye dayanarak borderline diyorsunuz?
Sinirlenedebilirsin pofuduk ama katılıyorum arkadasa, ha border değildir başka şeydir ama var bişey bu ayıp değil bende de anksiyete var ilaç kullanıyorum
Keşke bu tepkilerini şehzadeye de verebilseydin.cinsellik konusunda sınırlarımı bilmiyormuşum bak. lafa bak. ne biliyorsun da neyi yargılıyorsun?
anlattığıma lanet olsun ya. şuraya iki satır yazdığıma lanet olsun. sevgilimin ailesiyle tanıştıktan sonra olan sorunları yazdım, konuyu 1.5 sene önce açtım, burayı okuyup şak diye hastalık yapıştıranlara ne diyeyim ki? 28 yaşındayım ben, sen benim 26 yaşımdan önceki hayatımı biliyor musun acaba? veya sevgilim hariç insan ilişkilerimi biliyor musun? bugün çok mutluydum onu hiç düşünmedim gezdim eğlendim mi yazayım buraya ben? günlük mü bu? madde madde yazmış bi de.
ayıp falan değil, herkes hasta olabilir, ama sırf burayı okuyup ya neyse bi şey demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?