9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Bu yazdığın şeyden bile anlaşılıyor. Böyle bir travmadan sonra eğlenmek. Duygularının ucları olmaması, hissettiklerinin denge halinde olmaması.. Cinsellik konusunda da yazdığın şey için demedim. Yargılamak, yadırgamak bana mı düşmüş. Ama şöyle bir olay var, evet, normal olanı bu kadar kötü bir ayrılıktan sonra sürekli olarak cinsel ilişkiye girmek kişiye zarar verecektir. Çünkü bunu sadece 'seks' olarak görmeyecektir. Duygusal olarak yıpranmış bir haldeyken bu olay kişiyi daha kötü hale getirecektir. sınırdan kastım bu. Kırdıysam tekrar özür dilerim. amacım asla değil, amacım sadece biraz iyi olman.

Simdi sinirlenmeyeceksinde ne zaman sinirleneceksin? Tutma kendini

tutmaya çalışıyorum, sınırlarım yok ya hani.

Valla canım burdan da anlaşılıyo, her gün yazmana gerek yok yazdığın andaki ruh halin...nasıl desem hayatın genel.akışına aykırı, bazen çok tepkisiz bazen aşırı tepkilisin

her şeye aynı seviyede sinirlenmiyor olabilirim? senin sinirleneceğin şeye ben sinirlenmem benim sinirlendiğim şeyi sen umursamazsın.

sinirlendiğim ne biliyor musun? bazı şeyleri yaşadığın için anlıyor olabilirsin de herkes her şeyi aynı seviyede kaldıramaz, yukarda da yazdım herkes farklı tepkiler verebilir, bu illa ki hastalık demek değil. hastalıksa bile, tam adını burdan okuduklarınla koyamazsın. ben asperger olduğumu düşünüyorum mesela, oraları da okudun mu?

Keşke bu tepkilerini şehzadeye de verebilseydin.

şimdi mi? gidip bıçaklayayım mı?

Önceki hayatını bilmeye de gerek yok bende de 30a kadar anksiyete yoktu ama.ne zamanki ankaraya geldik ve babamın yokluğuyla yüzleştim sapitmalar başladı bende

olabilir dedim ya, anksiyete de normaldir. insansın, acı çekersin, tetiklenince de kötü hissedersin. zaman zaman olur bunda bi şey yok. ne kullanıyorsun?

travma sonrası stres bozukluğu?

Ama konuya giren herkes aynı şeyleri yazıyo bak, eskiler yeniler şöyle bir uğrayanlar...Bu durumda acaba benim düşünce sistematiğim mi yanlış demelisin bence

Prozac şurup kullaniykrum

Ama konuya giren herkes aynı şeyleri yazıyo bak, eskiler yeniler şöyle bir uğrayanlar...Bu durumda acaba benim düşünce sistematiğim mi yanlış demelisin bence

Prozac şurup kullaniykrum

onun farkındayım zaten, ben nokta atışı hastalık söylenmesine sinirlendim. anksiyete olabilir, tssb olabilir, neden borderline?

depreks kapsül kullanmıştım, aynı etken madde, aşırı tepkisizlik ve algı bozukluğu yapar haberin olsun, yani bana yaptı, ama antidepresanların en hafifidir.

buradan izlediğim kadarıyla asla asperger değilsin. Mesela takıntılı olduğun ne var? Uzaysa atıyorum, bütün yıldızların adını ezbere bilip, odanı baştan sona uzay temasıyla doldurur musun? Ki böyle bir şeyin olsaydı avatarına seçtiğin fotoğraf, yazdığın yazılardan belli olurdu. 9 senelik bir ilişki yürütecek kadar sosyal olamazdın. Onun ailesine bile yakın davrandığın anlar oluyordu.
Sen de olan (tekrar ediyorum, kimse kimseye teşhis koyamaz sadece gözlemlediğim) sosyal fobiye yatkınlık. ebeveynlerden takdir görememe, birinin kanatları altına sığınma hissi. Ki asperger dediğin şey, çok ağır bir rahatsızlık. Borderline toplumun neredeyse yüzde 40'ını kapsayan, nevroz bile sayılmayacak türden, travmalarla aktif olan bir rahatsızlık.
Ki şu yüzyılda herhangi bir psikolojik sorunu olmayan kişi yok.

Şimdi gereği kaldı mı sence? Bu adama bu zayıflık ne ya? Terapi gör ilaç kullan kurtul takıntından.

asperger rahatsızlık değil otizmin bir türü öncelikle. borderline rahatsızlık değil kişilik bozukluğu.
hiçbir mesajımda imla hatası bulamazsın mesela, benim de takıntım bu. çok nadir kısaltma kullanırım. detayını anlatamayacağım şu an.
ebeveynlerimden gayet takdir gördüğüm zamanlar var, sadece konunun sürekli eski sevgilime gelmesi beni bezdirdi. kimseye de sığınma isteği hissetmedim hiç, her işimi kendim hallederim, bu zaten sözün bozulma sebeplerinden.
asperger ve borderline basit psikolojik sorunlar değil. bu şekilde tanı koyulmaz.

Şimdi gereği kaldı mı sence? Bu adama bu zayıflık ne ya? Terapi gör ilaç kullan kurtul takıntından.

o tepkiden daha ağırını ona da verdim aslında demek istemiştim. bi bıçaklamadığım kaldı ama dün geceden sonra onu da hak etti aslında. tekrar ilaç kullanmayacağım. hayır yapmayacağım.

travma sonrası stres bozukluğu?
Pofuduk rahatsızlığın adını beğenmediğin için mi sinirleniyorsun yani böyle söyleyince absürt duruyor ama, bi üye borderline diyor (tamamen uydurmuş da olabilir haklı da olabilir), sen neye göre bana teşhis koyabiliyorsun diye kızıyorsun ardından kendin tutup asberger ya da tssb olabilir bende diyorsun. Burada rahatsızlıklar hk sen de ben de pastellim de dahil hiçbirimizin söyledikleri tahminden öteye gidemez, doktor değiliz olsak bile yüzyüze görüşmeden kendi kendimize teşhis koyamayız.

Fakat kabul et ki bişeyler senin kaliteli hayat sürmeni engelliyor. Ama işte kabullenmiyorsun hala bahanelerin kendini kandırmanın peşindesin, halbuki kabullenmek iyileşmenin yarısıdır. Yani iyileşmeye niyet bari etsen öpüp başıma koyacağım, geçmiş sayfalarda güzel şeyler yazıyordun da sevinmiştik. Yeniden başa bile değil başlangıcın daha da gerisine gidiyorsun her seferinde. Yani daha ne olabilir ne kaldı diyoruz, aklımıza dahi gelmeyen bişey daha oluyor, bugünki gibi.

Bıkmadan usanmadan tartışarak da olsa nezaketle de olsa nafile olduğunu düşünsek de aynı şeyleri söylemeye devam ediyoruz, sence neden kimin için?

tssb doktor tanısıydı aslında. borderline daha önce de söylenmişti, ben de abesliği vurgulamak için de asperger demiştim.
ben aslında dün çok farklı şeyler konuşmak niyetiyle... yani ya ailesine rest çeksin ya hayatımdan çıksın diye... birden nasıl konu değişti ne oldu bilmiyorum.

o tepkiden daha ağırını ona da verdim aslında demek istemiştim. bi bıçaklamadığım kaldı ama dün geceden sonra onu da hak etti aslında. tekrar ilaç kullanmayacağım. hayır yapmayacağım.
Tabi canım asla kullanma aman dikkat et. Neme lazım iyileşirsin falan

Tabi canım asla kullanma aman dikkat et. Neme lazım iyileşirsin falan

kullandım. AdAm_OLaCaK_KIZ 'a dediğim gibi depreks kullandım. tepkilerimi yavaşlattı. hani ben bi ara diyordum ya herkes eski sevgilimle ilgili konuşuyor laf sokuyor diye, o dönem ilaç kullanıyordum, ben ne demeye çalıştıklarını anlamadığım için cevap veremedim hiçbirine. sonra öküz gibi içime oturdu. benim biten ilişkim için üzülmem acı çekmem ilacı bırakmamdan sonra oldu. ilaç bende normal tepkiyi bastırıyor. belki ilaç kullanmasaydım çok daha önce ağlar zırlar atlatırdım, bana laf söyleyenlere de cevabı koyar geçerdim. o yüzden şu an için istemiyorum. acıyı ertelemek iyileşme olmuyor, ben daha olayı idrak edememiş bile olabilirim kendimi oyalıyorum şu an. bi de ilaçla iyice bastırmak istemiyorum.

biri cevap versin sinirim bozuldu benim
soruyu görünce birden gülme geldi birazdan ağlamaya başlarım.
Son gelişmeleri okudum. Hayret içinde.

Bak pigme, zaman geçer hayatın düzene girer. Bunlar geride kalır. Sen bu şerefsiz için yaşadıklarını, sana yaşattıklarına izin verdiğin için, bunun hesabını kendine veremezsin. Hazmedemessin.

Kendine gel. Kimse için değmez anlıyomusun. Benimde 10 yıllık ilişkim sancılar içinde bitmeye çalışıyo,hani bittide işte ahçı sarsıntılar mı diyim ne diyim bok bişe , ama beni böyle ezicek adamın ağzını yüzünü kırarım. Seninki tam pislik. Kendine gel arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…