- 23 Kasım 2010
- 2.020
- 6.588
- 198
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #1.141
haklısınız. bi şey demiyorum zaten hani görüyorum hepsini.
bi arkadaşım, çok sinirlendiğim bi kadın için "o da öyle. napcan" demişti. böyle durumlarda hep o gelir aklıma.
nişanlığı alırken asıl belli olacak. benim beğendiğim alınıyor mu yoksa ayak mı direniyor o zaman göreceğim. bu saatten sonra bana nasıl davrandığı çok çok önemli çünkü.
evet aynen öyle yap kendi başına alışveriş yapamaz mısın yerler mi seni, sözlün izin alsın birlikte gidin alın ne dersin hoş olmaz mı
Birlikte gidebiliriz evet olabilir ama kendi basima olurmi sence? Tek basima onlarin parasini alip esya almak? Sana mantikli geliyosa sen evlenirken git kayinpederden parasini al tek basina al nisanlin olmadan.... Bu kdr sacmaliycaginizi tahmin etmemistim. Nisanlimla giderim ama tek basina nedir yanievet aynen öyle yap kendi başına alışveriş yapamaz mısın yerler mi seni, sözlün izin alsın birlikte gidin alın ne dersin hoş olmaz mı
Sadece nişan alışverişi vs ile belli olmaz ama sevgilinizin tepkilerini takip edin.
İnsan alakasız şeylerde 5 kere tepkisizliğe bile sinirlenebiliyor. Yani her olayda ''Ya öyle mi dedi gerçekten? Yanlış anlamalar çok kötü. Kimse kırılmasa keşke. Evlenelim geçecek her şey.'''i bir kere daha duyarsanız çok üzücü.
Ben olayın içinde gibi yazıyorum mesela, sevgiliniz de buradaki bir yorumcu gibi konuşuyor. Bir de ''Hayırlısı, her şeyde bir hayır vardır.'' derse tadından yenmez.
Birlikte gidebiliriz evet olabilir ama kendi basima olurmi sence? Tek basima onlarin parasini alip esya almak? Sana mantikli geliyosa sen evlenirken git kayinpederden parasini al tek basina al nisanlin olmadan.... Bu kdr sacmaliycaginizi tahmin etmemistim. Nisanlimla giderim ama tek basina nedir yani
Sozlum onemli ki esyalarimiz onun istedigi model ve renkte olacak..... BİLİP BİLMEDEN KONUSMAMANİZİ RİCA EDİCEM.sözlüsü önemli değil de annesi olmazsa olmaz.
Birlikte gidebiliriz evet olabilir ama kendi basima olurmi sence? Tek basima onlarin parasini alip esya almak? Sana mantikli geliyosa sen evlenirken git kayinpederden parasini al tek basina al nisanlin olmadan.... Bu kdr sacmaliycaginizi tahmin etmemistim. Nisanlimla giderim ama tek basina nedir yani
Sozlum onemli ki esyalarimiz onun istedigi model ve renkte olacak..... BİLİP BİLMEDEN KONUSMAMANİZİ RİCA EDİCEM.
Tek başına gitmenin neresi bu kadar kötü?
Mesela sen ne istersen onu seç hayatım ben anlamam diyen bir eş adayı, siz en iyisini bilirsiniz diyen bir aile, zevkli bilgili ve kararlı bir gelin adayı. Hiç kötü gelmedi bana.
Tek başına gitmenin neresi bu kadar kötü?
Mesela sen ne istersen onu seç hayatım ben anlamam diyen bir eş adayı, siz en iyisini bilirsiniz diyen bir aile, zevkli bilgili ve kararlı bir gelin adayı. Hiç kötü gelmedi bana.
Sozlum onemli ki esyalarimiz onun istedigi model ve renkte olacak..... BİLİP BİLMEDEN KONUSMAMANİZİ RİCA EDİCEM.
Tek basina esya almaya gitmek kotu degil.... Sonucta esyayi erkek tarafi aliyor onlarn parasni verip aldigi bisey icin VERİN BEN ALİP GELİRİM Mİ DİYCEM CANİM SEN EVLENİP OYLE YAP O ZAMAN ODA SENİN GORUSUN BEN MİLLETTEN PARASİNİ VERİN DEyip gitmwn
Tek basina esya almaya gitmek kotu degil.... Sonucta esyayi erkek tarafi aliyor onlarn parasni verip aldigi bisey icin VERİN BEN ALİP GELİRİM Mİ DİYCEM CANİM SEN EVLENİP OYLE YAP O ZAMAN ODA SENİN GORUSUN BEN MİLLETTEN PARASİNİ VERİN DEyip gitmwn
olmaz. annesiyle gitmezse "sahipsiz" olur.
kedi mi canım bu
bunu tartışalım o zaman. beyaz eşyanızın seçimi neden tamamen sevgilinizde? neden onun istediği gibi?
Cunku ben inox istedm oda daha once o markanin satisinda calistigi icin iyi biliyor markanin inoxlari dokulme yapiyormus ozel sulariyla temizlemek gerekiyormus hem rengide beni bogar bi sure sonra o zevkimi bildigi icin boyle dedi yinede sen blrsn ddi bende bi dusundum haklsn ddm beyaz klasik yillarin rengi o olsn ddm. Ortak karar aldik buna ne kulp takacaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?