9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Sadece nişan alışverişi vs ile belli olmaz ama sevgilinizin tepkilerini takip edin.

İnsan alakasız şeylerde 5 kere tepkisizliğe bile sinirlenebiliyor. Yani her olayda ''Ya öyle mi dedi gerçekten? Yanlış anlamalar çok kötü. Kimse kırılmasa keşke. Evlenelim geçecek her şey.'''i bir kere daha duyarsanız çok üzücü.

Ben olayın içinde gibi yazıyorum mesela, sevgiliniz de buradaki bir yorumcu gibi konuşuyor. Bir de ''Hayırlısı, her şeyde bir hayır vardır.'' derse tadından yenmez.

evet aynen öyle yap kendi başına alışveriş yapamaz mısın yerler mi seni, sözlün izin alsın birlikte gidin alın ne dersin hoş olmaz mı
Birlikte gidebiliriz evet olabilir ama kendi basima olurmi sence? Tek basima onlarin parasini alip esya almak? Sana mantikli geliyosa sen evlenirken git kayinpederden parasini al tek basina al nisanlin olmadan.... Bu kdr sacmaliycaginizi tahmin etmemistim. Nisanlimla giderim ama tek basina nedir yani

"hayırlısı" diye ben dedim ya

sevgilim toparlayacak inşallah. ciddi anlamda sıkıntıda görünüyordu çünkü. toparlarsa hallolur.

Tek başına gitmenin neresi bu kadar kötü?

Mesela sen ne istersen onu seç hayatım ben anlamam diyen bir eş adayı, siz en iyisini bilirsiniz diyen bir aile, zevkli bilgili ve kararlı bir gelin adayı. Hiç kötü gelmedi bana.

Ben evliyim 2.5 senedir eşyamızı kendimiz aldık o yüzden girmedim o meselelere öpüşe koklaşa eşya seçtik tavsiye ederim

Tek basina esya almaya gitmek kotu degil.... Sonucta esyayi erkek tarafi aliyor onlarn parasni verip aldigi bisey icin VERİN BEN ALİP GELİRİM Mİ DİYCEM CANİM SEN EVLENİP OYLE YAP O ZAMAN ODA SENİN GORUSUN BEN MİLLETTEN PARASİNİ VERİN DEyip gitmem he kiz tarafi aliyosa giderim alirim kimseyi pesime kuyruk etmeye zorlamam tek basimada giderim kendi paramla alicam sonucta ama karsimdaki aileye ben tek gidicem gelmeyin demek görülmemis birsey...

olmaz. annesiyle gitmezse "sahipsiz" olur.

Sozlum onemli ki esyalarimiz onun istedigi model ve renkte olacak..... BİLİP BİLMEDEN KONUSMAMANİZİ RİCA EDİCEM.

Bu iyi bir şey değil ki. Annenizin gelmesine de gerek yok o halde. Size bile gerek yok.

Fikir alışverişi olmamış, onun istediği olmuş. Neden vazgeçtiniz Inox isteğinizden?

erkek tarafı alıyorsa annen gelmesin

tek başına eşya almaya gitmek kötü değilse ben bardağımı tabağımı kendim aldım diye neden "ne biçim aile" dediniz?

evet bunun cevabını istiyorum ben.

bunu tartışalım o zaman. beyaz eşyanızın seçimi neden tamamen sevgilinizde? neden onun istediği gibi?

Cunku ben inox istedm oda daha once o markanin satisinda calistigi icin iyi biliyor markanin inoxlari dokulme yapiyormus ozel sulariyla temizlemek gerekiyormus hem rengide beni bogar bi sure sonra o zevkimi bildigi icin boyle dedi yinede sen blrsn ddi bende bi dusundum haklsn ddm beyaz klasik yillarin rengi o olsn ddm. Ortak karar aldik buna ne kulp takacaksiniz.

Adam olacak kiz o nick tam sana uygun bence bi denesen... Sizde sorunlarinizla bogusmaktan kafayi yemis herseyi saptiran takintili biri haline gelmissiniz allah yardimciniz olsun. 27yasinda bir insan olarak nasil boyle laf sokmalar falan anlayamadm dogrusu otuz yasina merdiven dayamis bir birey burda laf yetistirme ezme pesinde iste bu yuzden size annenizle gidin demistim yasinizi soyleyene kdr kucuk sanmistim cunku konusma tarziniz savranislariniz hayat hikayeniz o yasta bir bireyi yansitmiyor. Allah GONLUNUZE gore versin hayirli geceler

ortak kararsa "onun istediği" demeyin.
inoxta da böyle şeyi ilk defa duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…